- Konu Sahibi papatyasevilir
Aminnn isteyen herkes biran önce kavuşur meleklerine cevap verdiğin için sağol sizi takip ediyodum yazmak bu güne kısmet oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn isteyen herkes biran önce kavuşur meleklerine cevap verdiğin için sağol sizi takip ediyodum yazmak bu güne kısmet oldu
Takip et canımben buraya katılmadan önce kendimi yalnız hissediyorsum. sanki dünya da bebeği olmayan bir tek ben varmışım gibi geliyordu. buradaki arkadaşlar, kader ortağı, yoldaş oldular bana. Allah hepsinden rağzı olsun. sen de kendini bunaltma sakın, gel buraya konuş dertleş. bebişlerimiz geldiğinde de buradan haykıralım hep birlikte
![]()
İnşallah bebişdir canım kötü bişey değildir.
Dualarımız seninle kurban olduğum yüzüne güler de biran önce hem karnını hem de kucağını doldurur sen içini ferah tut yoktur kötü bişey.İnşallah bu gün anladımki adet olmamak sadece bebek değilmiş tek umudumkaldı geç döllenme kimseyle konuşamıyorum burda arkadaşımda yok ne yapacağımı şaşırdımmmm bende buraya yazayım dedim artıkDua bekliyorum kızlar inşallah bebektir RAbbim isteyen herkesin önce göbişini sonrada kucağını doldursun hayırlısını versin
Dualarımız seninle kurban olduğum yüzüne güler de biran önce hem karnını hem de kucağını doldurur sen içini ferah tut yoktur kötü bişey.
Moralim çok bozuk kızlar bu gün bat geçeli 3 gün oldu idrarda hiç çıkmadı bende beta hcg ye baktırdım tabiki oda negatif bide doktor kafamı karıştırdı yumurtan farklı görünüyo rahmin farklı görünüyo şüphelerim var dedi hamileysen sorun yok hamile değilsen problem var dedi çıldırmak üzereyim bana anadolu yakasından bi doktor önerebilirmisiniz istanbullular![]()
Canım sen moralini yüksek tut, iyi düşün iyi olsun. Bu sırada da başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim. Rahim farklı görünüyor ne demek ya bu doktorlara sinir oluyorum. İnsanı durduk yere tedirgin ediyorlar. Ben istanbullu değilim o yüzden öneride bulunamam ama sen forumda dolaş bulursun doktor tavsiye etmiş birini. Hakkında hayırlısını dilerim.
İlgin için çok teşekkür ederimBusebil canım bi gelişme var mı? yeni bi doktora gidebildin mi?
İlgin için çok teşekkür ederim
Adetimin 5 gün gecikmesi sonucu adet oldum tabiki cumartesi doktora gittik ve rahimde hiç bişeyyok ancak sol yumurtalığımda olan 2tane kistten sonra sağdada nur topu gibi bitane daha çıkmış gebelik diyedüşünmüştük kistmişrabbim büyüktür doktor ameliyat dedi haliylebakalım (çocuk için bu ay başladık daha çalışmalara)artık bi 6 ay daha deneyeceğiz olmazsada olacam artık ameliyatı belkide bilginiz vardır buçikolata kistinin tedavisi hamilelik yada ameliyat soğan kürünede devam edeceğim rabbim neylerse güzel eyler:))
Bende bu ay kullanacam sipariş ettik yarına gelir ovulasyon testim İnşallah bu ay hamile kalırız uzun olurmu hiç burdayız birlikte paylaşacaz konuşacaz tabiki:)))))Evet canım öyleymiş soğan kürü de çok işe yarıyomuş umarım biran önce kistlerden kurtulup hamile kalırsın. Ben de de rahim de ki perde dışın da herşey normalmiş benim de tek ümidim yumurtlama günümü tutturamamam onun için bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım bakalım ayyy uzun oldu pardon😝
Bende bu ay kullanacam sipariş ettik yarına gelir ovulasyon testim İnşallah bu ay hamile kalırız uzun olurmu hiç burdayız birlikte paylaşacaz konuşacaz tabiki:)))))
Orası öyle canım ben 5 gündür yapıyorum ama hep çok silik çizgi çıkıyo gölge gibi sadece biraz zaman geçince koyuluk biraz artıyo o kadar
Kızlar ovulasyon testi kullanırken çift çizgiyi aynı koyulukta gördüğünüzde en az 3-5 gün çalışmanız gerek. Kişiden kişiye değişiyor yumurtladığın zaman. Ben gecen ay 5 gün sonra yumurtlamıştım mesela. Çizgiyi görünce ertesi gün çalışıp bırakmayın sakın. 5 gün devam.
Kızlar ovulasyon testi kullanırken çift çizgiyi aynı koyulukta gördüğünüzde en az 3-5 gün çalışmanız gerek. Kişiden kişiye değişiyor yumurtladığın zaman. Ben gecen ay 5 gün sonra yumurtlamıştım mesela. Çizgiyi görünce ertesi gün çalışıp bırakmayın sakın. 5 gün devam.