- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Bişey sorucam canim çift çizgiyi gördüğümüz zaman hem ilişki olsa hem testi yapmaya devam etsek olur mu?
Kızlar ovulasyon testi kullanırken çift çizgiyi aynı koyulukta gördüğünüzde en az 3-5 gün çalışmanız gerek. Kişiden kişiye değişiyor yumurtladığın zaman. Ben gecen ay 5 gün sonra yumurtlamıştım mesela. Çizgiyi görünce ertesi gün çalışıp bırakmayın sakın. 5 gün devam.
Olur. Ben çift çizgi gördükten sonraki 3 gün devam ettim testi yapmaya, hemde 1 gün arayla ilişki yaşadık. 3 gün boyunca silik çıktı. Sen ne amaçla devam etcen teste? Testteki çizgi yumurtayı çatlatmaya yaratan LH artışını gösteriyor. Artış tavan yaptığında çizgi koyu renk oluyor. Fakat yumurta hemen çatlamayabiliyor işte en az 2 en çok 5 gün içinde çatlıyor
Bilmiyorum ki canım ya kafam çok karısik bu sefer olsun istiyorum ya ondan ben bugün 6. yı yaptım şuana kadar hep silikdi bugün baya köyuydü ilk kadar değil ama şimdiye kadar en koyu çıktı akşam tekrar yapıcam çalışma olsun mu bilmiyorum yapanlar yardım edinnn lütfennnnnnn
010712 cnm ben bu ay hiç ümitli değilim fitil kullandım yumurtlama zamanında ilişki olmadı falan. Dr gittim progesteron 19 iyi çıktı prolaktin fazla çıktı ilaç yazdi. Bakalım artık diğer aya konsantre olmaya çalışıyorum. Sende ne var ne yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
010712 cnm ben bu ay hiç ümitli değilim fitil kullandım yumurtlama zamanında ilişki olmadı falan. Dr gittim progesteron 19 iyi çıktı prolaktin fazla çıktı ilaç yazdi. Bakalım artık diğer aya konsantre olmaya çalışıyorum. Sende ne var ne yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya regli gunumu iki gun gecti test yaptim sabah ilk idrarla negatf cikti yine( gebe degilim sanirim gebe olsam idrar testinde cikardi dimi arkadaslar ? Ufff kan testimi yaptrsam gec dollenme faln mi acaba :18:
Kızlar nerelerdesiniz, hiç sesiniz çıkmıyor..? Neler yapıyorsunuz bakalım bu ayı kafaya takmadan, belirti aramadan geciriyorsunuz değil mi?! Hadiyim konuşalım paylaşalım.
kıslaaaaaaar Ben geldim. :) kafaya takmayınca giremedim bir süredir. BU ay rahatm gerçektn :)) Sİzler neler yapıyposnz. ???
kıslaaaaaaar Ben geldim. :) kafaya takmayınca giremedim bir süredir. BU ay rahatm gerçektn :)) Sİzler neler yapıyposnz. ???
benimde bir gun gecti adetimi test yaptım negatif kendimi cok kötu hissediyorum..aglamaktan gözlerim şişti..mutlu hbaeri tez zamanda almak nasip olur inşl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?