• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Cnm ben gzaysn artık yeni kullanıcı adım bu. Ben çalışmalara devam ama yumurtlama günü çalışma olmadı çok mutsuzum :(( o yüzden bu ay ümidim yok sen napiyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de adet bitiminden beri 2 günde 1 çalışmadayım :P yumurtlama haftamdayım ve sanırım şuan gerçekleşiyor. Bikaç saattir kasık bölgemde adet ağrısı gibi bir agrı var. Bu sabah ilişki oldu, bakalım supermenler canlıysa hala tutabilir. Kısmet diyorum başka da dicek bişey bulanıyorum. Bu ay pek heyecanım yok. Olsa da olur olmasa da modundayım.

Evet kısmet ya ama bişey diim mi ne zaman yumurtlama günü olsa o gün bi aksilik oluyo ilişki olmuyor ya bi tartışma ya da başka bişey yüzünden. hiç kavga etmeyiz ama o gün mutlaka bişey çıkıyo bu da sinirimi bozuyo sanki şeytan bana engel oluyo diye :(

Evet kısmet ya ama bişey diim mi ne zaman yumurtlama günü olsa o gün bi aksilik oluyo ilişki olmuyor ya bi tartışma ya da başka bişey yüzünden. hiç kavga etmeyiz ama o gün mutlaka bişey çıkıyo bu da sinirimi bozuyo sanki şeytan bana engel oluyo diye :(

Hormonlardandır canım. Sonuçta yumurtlama zamanında LH aşırı artıyor ya o sinir yapıyor olabilir. Ben de kaprisli oluyorum herşeye bozuluyorum bu dönem. Allah yardımcımız olsun

Ben de yaklaşık iki aydır prolaktin hormonuyla uğraşıyorum.3 yıllık evliyim.aslında bebek hiç düşünmemiştim nasıl olursa birgün olur rahatsızlığım yoktur diyordum.ama ilk kan testimde 44 çıktı doktorum iki hafta bekleyelim bu değerlerde bebeğin olmaz dedi bu sefer 66 oldu.mr çektirdim 4 milim adenom çıktı.doktor 6 ay içicen hamile kaldığını anlayınca bırak dedi.ama düşük ihtimalini duyunca şok oldum.15 gündür içiyorum ama bebek süşünmediğim bir anbile yok.sürekli bebek eşyası bakıyorum netten.sürekli rüyamda görüyorum olmayan meleğimi.Allahımın izniyle inş bebeğim olur....

Ben de yaklaşık iki aydır prolaktin hormonuyla uğraşıyorum.3 yıllık evliyim.aslında bebek hiç düşünmemiştim nasıl olursa birgün olur rahatsızlığım yoktur diyordum.ama ilk kan testimde 44 çıktı doktorum iki hafta bekleyelim bu değerlerde bebeğin olmaz dedi bu sefer 66 oldu.mr çektirdim 4 milim adenom çıktı.doktor 6 ay içicen hamile kaldığını anlayınca bırak dedi.ama düşük ihtimalini duyunca şok oldum.15 gündür içiyorum ama bebek süşünmediğim bir anbile yok.sürekli bebek eşyası bakıyorum netten.sürekli rüyamda görüyorum olmayan meleğimi.Allahımın izniyle inş bebeğim olur....

geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına ve bebeğine kavuşmanı dilerim.
bebek isteğin birden mi ortaya çıktı canım 3 yıl uzun bir süre, bu süre boyunca neden istememiştin?
ben evliliğimiz 1 yılı doldursun herşey rayına otursun diye bekledim. şimdi de 6 aydır denememize rağmen olmuyor bebeğimiz.
Allah yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda inşallah.

hamile misinnnn???? ne kadarlık, nasılsı, neler yaptın, hemen mi oldu, ayrıntı ver bakalımmm :52:

Evleneli alti ay oldu hic korunmadim 6. Ay hmile kldim ozel bsey yapmadim aslinda hrmnlarim cok az calisiordu allh verdi valla ama iki sey yaptim cocuk dsunenlere doktorlrin verdigi folidoc kullandim bir ay once ve tefriciye okuduk arkadaslrda bi topikte ....

1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??"":43::43::43::43:ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::28:

Merhaba arkadaşlar bende 1.5 senelik evliyim ver 7 ay olacak bebeğimizi istiyoruz.Bende çok istiyorum olmasını umarım hepimizin olur.

Bende haykırmak istiyorum ama olmuyo sanırım yumurtalıklarımda sıkıntı var inofolic verdi bu ay doktor inşaallah bizde en kısa zamanda haykırırız 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına ve bebeğine kavuşmanı dilerim.
bebek isteğin birden mi ortaya çıktı canım 3 yıl uzun bir süre, bu süre boyunca neden istememiştin?
ben evliliğimiz 1 yılı doldursun herşey rayına otursun diye bekledim. şimdi de 6 aydır denememize rağmen olmuyor bebeğimiz.
Allah yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda inşallah.

Doğu görevindeyiz canım biraz sıkıntılı bir yerdeyiz yanımıza gelip de bakabilecek kimsemizde yok bakıcılara da güvenemem burda o yüzden hiç düşünmemiştik.şimdi ise tayinciyiz ve çevremde hamile arkadaşlarım arttı o yüzden düşünmeye başladık canım

Ayy çok sağol canım bende de ne olsun iki buçuk yıllık evliyim hiç korunmadık ama malesef meleğimiz hala yok

bir sebep görünüyor mu, doktor kontrolünden geçtiniz mi canım eşin ve sen? yoksa sen de hiç bir sorun olmadığı halde bebişi gelmeyenlerden misin?

Yok gibi bişey canim ikimiz de gittik eşime gayet iy herşey dedi benden hgs istedi onda rahim de perde var ama gebeliğe engel geğil dedi ama bilmiyorum ne kadar doğru.

Yok gibi bişey canim ikimiz de gittik eşime gayet iy herşey dedi benden hgs istedi onda rahim de perde var ama gebeliğe engel geğil dedi ama bilmiyorum ne kadar doğru.

Hmm anladım canım. Öyleyse vakti zamanı gelmemiş henüz demektir. Sabredip dua edip beklemekten başka çare yok. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine.:16:

Back