• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Merhaba bayanlar bir sorunum var yardimci olursaniz cok sevinirim... Son adet zamanim 18ocakti,esimle 15subata birbrlktelk yasadik subat ve martta hastalanmadim. İki kez farkli tarihlerde idrar testi yaptim negatif cikti ama ara ara mide bulantisi ve tansyonum dusmus gbi oluyor kan testine gidecek hic vaktim yok bu ara ve cok merak ediyorum
Hamilemiyim diye benimle ayni olayi yasiyip bebek sahibi olan varmi lutfen yardimm 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bayanlar bir sorunum var yardimci olursaniz cok sevinirim... Son adet zamanim 18ocakti,esimle 15subata birbrlktelk yasadik subat ve martta hastalanmadim. İki kez farkli tarihlerde idrar testi yaptim negatif cikti ama ara ara mide bulantisi ve tansyonum dusmus gbi oluyor kan testine gidecek hic vaktim yok bu ara ve cok merak ediyorum
Hamilemiyim diye benimle ayni olayi yasiyip bebek sahibi olan varmi lutfen yardimm 😊

Meraba canm anladigim kadariyla normalde 18 subatta hasta olman gerekiyordu degil mi?sen 15 subatta beraberlik yasamissin bu durumda yumurtlama doneminde olman com zor tabi kac gunde bir regl oldugun onemli burda.normalde gebelik olsa 1 ayi gectigi icjn idrarda cikmasi lazim ama bazen cikmayadabilir en mantiklisi kan testi kan testi yapmadan kesin cevabi bulamazsin.sadece 1saatte bunun cevabini alabilirsin

Merhaba canim herayn 18 hasta olurm mutlaka uzuldm smdi. Ama Cok tesekkur ederim cevabiniz icin pazartesi yAptirmaliyim ozaman insallah olur bir bebis cok istiyoruz bir kızımız olsun.

selam gzaysn. kendime söz verdiğim gibi işime gücüme odaklanıyorum bu aralar. böyle olunca da zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ve buraya da çok sık girmek aklıma gelmiyor :29: ama her gün bi girip çıkyorum. kim ne durumda göz atıyorum.
benim tedavim salı günü bitti, doktor ilaçlar bitince gel kontrole demişti ama gitmedim. akıntı ve kasık agrısı sorunumdan eser kalmadı.(çok şükür) Adetim bittiğinden beri 1 gün arayla çalışıyoruz:17: benim yumurtlama dönemim yarından itibaren başlıyor, 1 hafta boyunca kritik dönem.
yumurtlamanın ne zaman olucağı belli olmaz, sen tedavin bitince çalışmaya başla hemen. inşallah birlikte kavuşucaz bebişlerimize:16:

Canimcim iyi yapiyosun. Kritik haftana bakmissin. Yine de bu seni strese sokmayacak mi ? Ben yumurtlama günüme bile bakmadım takvimden. Bakmayacagim da. Düzenli çalışıp işimize bakicaz artk. Bu ay bizim ne olacak çok merak ediyorum :)

Merhaba canim herayn 18 hasta olurm mutlaka uzuldm smdi. Ama Cok tesekkur ederim cevabiniz icin pazartesi yAptirmaliyim ozaman insallah olur bir bebis cok istiyoruz bir kızımız olsun.

Yaptir tabi sonucunu bildr bizede:)rabbim gonlunden geceni nasibin etsin insallah.rabbim tez zamsnda bebeklerinize kavustursun

Amin insallah cok tesekkur ederim sonucu alir almaz yazicam 😊😊

cnm bnm gunum 45 gun gecmisti ben test yptm coook silik cizgi cikti bnde onemsemedm.mide bulantsndan duramayp acile kaldrldm ve buna ragmen anlaslmadi.bir hafta sonra kan testi yptm ve pozitifti.bnde yaklask iki yil bekledm ve ilk bebegimin kalbi durmasi sonucu kaybetmstm.ins kucaklrmz bian once dolar.sze diyeblcegm tek sey rahat kafayla duzenli iliski.

Canimcim iyi yapiyosun. Kritik haftana bakmissin. Yine de bu seni strese sokmayacak mi ? Ben yumurtlama günüme bile bakmadım takvimden. Bakmayacagim da. Düzenli çalışıp işimize bakicaz artk. Bu ay bizim ne olacak çok merak ediyorum :)

Hiiç strese sokmuyor canım. Ben zaten ezbere biliyorum ki adetim düzenli olduğu için ayın ortasındaki 1 hafta yumurtlama dönemi oluyor. Takvime ben de bakmıyorum yani. Gecen ay ovulasyon testi yapıp iyice gerilmiştim. Bu ay testte yok, hamile olmalıyım zaman geciyor düşüncesi de yok, belirti aramakta yok! Bu 3 düşünceyi kenara attım ve rahatlamış hissediyorum gerçekten. Olumlu düşünmeye çalışıyorum. İnşallah hayırlısı olucaktır.

Hiiç strese sokmuyor canım. Ben zaten ezbere biliyorum ki adetim düzenli olduğu için ayın ortasındaki 1 hafta yumurtlama dönemi oluyor. Takvime ben de bakmıyorum yani. Gecen ay ovulasyon testi yapıp iyice gerilmiştim. Bu ay testte yok, hamile olmalıyım zaman geciyor düşüncesi de yok, belirti aramakta yok! Bu 3 düşünceyi kenara attım ve rahatlamış hissediyorum gerçekten. Olumlu düşünmeye çalışıyorum. İnşallah hayırlısı olucaktır.

Zaman geçiyor düşüncesi bende de vardı. Bütün diğerlerinin yannda. Inan ki çok istiyrm ama bu ay ben de rahatm. Alışveriş yaparken bile eskiden kilo alcksn alma diyodu içimdeki ses. Şimdi ise daha zamnn var vazgectk ne de olsa diyo :) okadar ki yani rahatlamisim. Yalnız umarim bütün bunları yine hamile olmak için yaptığımıza beynimiz inandirmaz kendini :))

Zaman geçiyor düşüncesi bende de vardı. Bütün diğerlerinin yannda. Inan ki çok istiyrm ama bu ay ben de rahatm. Alışveriş yaparken bile eskiden kilo alcksn alma diyodu içimdeki ses. Şimdi ise daha zamnn var vazgectk ne de olsa diyo :) okadar ki yani rahatlamisim. Yalnız umarim bütün bunları yine hamile olmak için yaptığımıza beynimiz inandirmaz kendini :))

Ben sahiden bebek fikrinden vazgecmiş olabilirim. Şuan hiçbir kıprtı yok, heyecan yok içimde. Arkadaşlarımın bebeklerini görünce de duygusallaşmıyorum. Beynimi inandırma çabasının aksine beynim beni inandırdı galiba. Bu arada 6 aydır ilk kez bebek amacı taşımadan birliktelik yaşıyorum eşimle ve bunun beni çok daha fazla tatmin ettiğini farkettim, adeta uçuyorum. Stressiz, kendini sıkmadan ilişki ne rahatmış, unutmuşum... Siz bebek amaçlı ilişkiden memnun kalabiliyor musunuz kızlar?

Yaptir tabi sonucunu bildr bizede:)rabbim gonlunden geceni nasibin etsin insallah.rabbim tez zamsnda bebeklerinize kavustursun

Merhaba canim yardimin icin cok tesekkur ederim kan testinide yaptirdim senin dedigin gbi yumurtlama donemi olmadigi icin olmamis negatif yani zaten uzerine hastalandim insallah allah nasip eder uzuldum ama vardir bundada bir hayir diyip kendimi teselli ediyorum.

Bende hamileyiiiiiiiim demek istiyorum, internette bakıp iç çektiğim bebek eşyalarından almak, süslü püslü büyütmek istiyoruuummmm

Merhaba canim yardimin icin cok tesekkur ederim kan testinide yaptirdim senin dedigin gbi yumurtlama donemi olmadigi icin olmamis negatif yani zaten uzerine hastalandim insallah allah nasip eder uzuldum ama vardir bundada bir hayir diyip kendimi teselli ediyorum.

Hayirlisi olsun canim.sana sadece tavsiyede bulunabilirim kac gunde bir regl oluyorsan yani 31 gunde bir ise ondan 14 cikariyosun 31-14=17.gun senin yumurtlama tarihin oluyor bir gun once yumurtlama gunu ve sonrasi deneyin.hemen ayaga kalkma belinin altina iliski sonrasi yastik koy ve ayagini bi duvara daya.hemen lavabo vr banyoya gitme.ve simdiden folicasit kullanmaya basla. Ben bu sekilde 3.ayimda gebe kaldim tabi doktor kontrolne mutlaka git 2 ayimda kontrole gittim ve az ilthp gordu doktr fitil verdi ve o ay gebe kaldm.hersyin bir zamani var elbette rabbim nasip edince hersey mumkun umudunu yitirme.cift cizgiyi gormeyecek gibiydm nasip oldu sukur darisi basiniza insh

Hayirlisi olsun canim.sana sadece tavsiyede bulunabilirim kac gunde bir regl oluyorsan yani 31 gunde bir ise ondan 14 cikariyosun 31-14=17.gun senin yumurtlama tarihin oluyor bir gun once yumurtlama gunu ve sonrasi deneyin.hemen ayaga kalkma belinin altina iliski sonrasi yastik koy ve ayagini bi duvara daya.hemen lavabo vr banyoya gitme.ve simdiden folicasit kullanmaya basla. Ben bu sekilde 3.ayimda gebe kaldim tabi doktor kontrolne mutlaka git 2 ayimda kontrole gittim ve az ilthp gordu doktr fitil verdi ve o ay gebe kaldm.hersyin bir zamani var elbette rabbim nasip edince hersey mumkun umudunu yitirme.cift cizgiyi gormeyecek gibiydm nasip oldu sukur darisi basiniza insh

Tesekkur ederim cok yardimci oldunuz doktor hastaliginn 3.gunu cagirdi bakicakmis ulturasonda doktorda esinle gelin bir konusalm dedi ztn tarih icin saniyorum insallah cok tesekkurler gercekten tavsiyelerine uyucam ve haberde vericem bebecik oldugunda 😊

Tesekkur ederim cok yardimci oldunuz doktor hastaliginn 3.gunu cagirdi bakicakmis ulturasonda doktorda esinle gelin bir konusalm dedi ztn tarih icin saniyorum insallah cok tesekkurler gercekten tavsiyelerine uyucam ve haberde vericem bebecik oldugunda 😊

Insh canim guzel haberlerini bekliyorum:)

Bende haykırmak o mutluluğu yaşamak istiyorum artık üst üste en yakınlarımdan hamile haberi almaktan pskolojim cok bozuldu rabbim her isteyene versin kucagımıza alalım artık bebeklerimizi

ben de bu ay gün aşırı deneyeceğim.ayak dikmeyi de yaparakkk..:27:hayırlısııııı:49:

010712 arkadaşım ne var ne yok hiç sesin cikmiyo çalışmalara devam mı. Ben iltihap gidermekle meşgulum şu aralar bitince hemen başlıyoruz tam da yumurtlama dönemine denk geliyo inşallah bu ay gelecek bebişlerimiz

Kızlar nasılsınız durum raporu verin ;)

Cnm ben gzaysn artık yeni kullanıcı adım bu. Ben çalışmalara devam ama yumurtlama günü çalışma olmadı çok mutsuzum :(( o yüzden bu ay ümidim yok sen napiyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back