Hamileyimmmm :)

RESIMDEKI RAKAMLAR BEEBGI VEYA KESEYI OLCMEK ICIN TATLIMM KAGITTA SOLE YAZAR:ENDOMERIUM...kac mm olculmusse,
sag over........
sol over........
doppler......
serviks.........
douglas......
genel degerlendırme:.............

bak benim ultrason çıktısında kenarda şunlar yazıyo
PWE = 16 24.03m09
161654
DE 0.0cm
F 3.75
FR 19

bak benim ultrason çıktısında kenarda şunlar yazıyo
PWE = 16 24.03m09
161654
DE 0.0cm
F 3.75
FR 19

yok canım benımkıyle cok farklı bak sana yazayımm:

uterus:43*38*44 mm boyutlarında ölçüldü.normal degerlendırıldı.

endometrium:23 mm ölçüldü.içerisinde 2*1 mm boylarında şüpheli gebelik kesesi kontrolleri önerilir.

sag over ve sol evr normal degerlendırıldı.

doppler:endometriyal patolojıde

serviks:degerlendırılmesı klınısyenın muayenesıne bırakıldı

douglas:normal olarak degerlendırıldı

genel degerlendırme:uterin kavıte ıcerısınde 2*1 mm boyutlarında şüpheli erken gebelik kesesi kontrolleri önerilir

anladım canım farklı olbılıyo demekkı neyse sendede grunmedıgıne gre normal bendede gorunmemesıı sankı bebek hemen grunecekmııı nette de ole yazıyo zaten belırtıler bıle cıkmaz dıyolarrr

Canım benım hayırlısıyla kucagımıza alsaydıkk bııı ama daha hareketlerını hıssedıcezzz ayyy nasıl sabırsızlanıyorum bı bılsennn

merhaba kızlar Rabbım bebıslerınızı sızlere bagıslasın ısallah hepımız bır avazda dogum yapalım hayırlısıyla :))

Ben sizi 1 hafta geriden takip ediyorum. 4. hafta ile... yerimseniben

merhaba kızlar Rabbım bebıslerınızı sızlere bagıslasın ısallah hepımız bır avazda dogum yapalım hayırlısıyla :))

sanada merhaba canımm Amiiiiiiiin Allah hayırlısıyla bebişlerin tekmelerini karnımızda hissetmeyi ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :CüvCüv:hihoyyyt

Ben sizi 1 hafta geriden takip ediyorum. 4. hafta ile... yerimseniben

olsunnn yinede aynı ay içinde doğum yapıcaz inşallah yani şubattaa hihoyyyt Allah nasip ederse şubatta bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah delikafadulden hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…