Hamileyimmmm :)

bence iş yerindekilere söyle canım sana ona qöre muamele etsinler çünkü kendine dikkat etmen ve kendini yormaman lazım kendini yorarsan daha çok ağrın olur

Ya rakadaslar bıraz evvel akıntımı gordumm bole beya yumurta akı gbı katı bı akıntı gelmıs sızdede oluyomu normalmııııı dır sızce

inşallah kıslar guzel bı hamıleleık surecı gecırrız hep beraber o kadar cok korkuyorum kı bebgıme bısey olacak dıyeee onu hıssedıyorumm kızlarrr cokda kucuk olsa o benım ıcımde su anda ve varlıgını hıssedebılıyorum

bende aynen çok korkuyorum. ama pozitif düşünmemiz çok önemli kızlar. hep birlikte iyiye motive olalım, pozitif olalım, iyi şeyler olsun.
Herşeyin en iyisini düşünelim. İnanıyorum ki hiç birşey olmayacak ve çok güzel bir hamilelik olacak hepimiz için.
her anınızın tadını çıkarınn kızlarrr :CüvCüv:

hamılelerın ılk aylarında oluyo demekkıı bole endıselerr yalnız deılım yanı cok mutlu oldumm evt ben vallahı bolen agrılarım oldugu zaman kayınvalıdemı dusunuyorum yazık kadın benım gbı hamıleyken tarlalarda bagda bahcede calısmıs hıc dusugu yokk 4 tanede ocuk yapmıss o napmıs acaba dıyorum benı bole sızlanırken grse bana gulerdı heralde deyıp kendıme gelıyorumm kızlarrr evt bencede hersey cok guzel olacakk

a.s.gözünüz aydın...............
sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın..........:ecrin_bebek:

ne kadar qüzel duyqular yaa allah inşaallah bebişlerimizi 9 ay sonra kucağımıza almayıda nasip eder sağlıklı bir şekilde :CüvCüv:

sana kesinlikle katılıyorum canım :lepi: bu anlarımızın kıymetini bilelim ve her anımızı qüzelliklerle değerlendirelim hem biz ne kadar pozitif olursak bebişlerimizde o kadar pozitif olur inş. :CüvCüv:hihoyyyt

AYYY ne guzel yaaa herkese allah nasıp etsın bende ayın 2 sınde gıdıp kalp atıslarını dınlıycem hemen hemen 3 umuzde aynı anda hamıle kalmısız benımde bu p.tesı 7.hafta oluyor
allah herkese nasıp etsın.

bu arada arkadaslar bende bulantı yok.yememde ıcmemede degısıklık yok bu yuzden bısey anlamıyorum.ama ara ara karın bel ve kasık agrım var gıdınce doktora bunu sorucam ama korkuyorum yaa ıcım ıcıme sıgmıyor su 1.5 ayıda atlatsak sorun olmıycak herhalde 3 ay onemlı dıyorlar yaa opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

evet canım aynı bendede öyle sadece kasık ve bel ağrısı oluyor oda kendimi yorduğum zamanlar... kendimi yormayınca belimde ağrımıyoo bu ilk 3 ayda düşük tehlikesi daha fazla olduğundan bende 3 ayın biran önce qeçmesini iple çekiyorum ve bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum yaa :CüvCüv:

tebrik ederim bende yeni üye oldum bende bu ay yumurtlamamın bitişinin ertesi günü başladık çalışmalara belirtilerde biraz var sizce varmıdır yumurtlmadan 1 gün sonra kalınır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…