Hamileyimmmm :)

gunaydınn herkese tatlı cadı dun aksam dayanamadım ve testı yaptımm hemen cıft cızgı belırdı hamıleyımm ya hamıleyımmmmmmmmm okadar nettıkıııı ıkısıde aynı koyuluktaydııı bı kac gune kadar doktora gıdecegımmm cok merak edıyorumm nasıl gorunecek acabaaaa

tebrik ederim canım. Bence de biraz sabret emin ol istediğin sürprizi yaparsın. Ay bende hiç dayanamam hemen söylerim herhalde dilimde tüy bitmez. Eşinde çok sevineektir. Hayırlısıyla kıucağına alırsın inşallah...

ayyy canım benim yaaaaaaa ben sana demedimmi hamilesindir diyee silik bile çıksa hamilesindir demiştim ayy çok sevindim yaa dediğim qibi 9 ya birbirimizi burdan takip ederiz :CüvCüv: süper yaaa Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım :1hug:

dün akşam eşime süprizimi yaptım çok mutlu oldu ya bide süprizi yaparken eşimi kameraya çektim kaydirigubbakcemile3 mükemmeldi ya bütün akşam evin içinde ben baba olcam diye diye qezinip durdu hihoyyyt buqün doktora qidicez muayne olucam bakıyım ne dicek dr inşallah düşük tehlikesi yoktur ya o yüzden birazcık tırsıyorum açıkcası

inşallahhhh bende ısyerıne daha solemedım muayene ye gdecegım ama ızın alamamktan korkuyorum acıkcası doktordan gelınce canım ne gbı testler yaptılar kac haftalıkken kese grunuyooo hepsını yazarmısınn benım hesaplarıma gre bgun 6 haftalık olduuu

şimdi ultrasonla bakar zaten dr ondan sonra folik asit ilacı falan verir haftaya da bebişlerimizin kalp atışlarını duymak için bizi çağırır inş. hihoyyyt benim ilk düşük yapmadan önceki hamileliğimde öle olmuştu yani..

:teytey::teytey::teytey:
oooleeeey bee işte budur.. ne güzel bi haber:dance::CüvCüv:
dün seninle birlikte bende burda okurken heyecanlı ve kaygılıydım.. bak allah dualarını geri çevirmedi sana meleğini verdi.. çok tebrik ederim canım.. Allah sağlıklı bi hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin..
:teytey:

şimdi qidicez ya dr bebeğin kesesi qörünüyor olabilme ihtimali var canımm
inşlh keseyide sağlıcakla görürsünüzde canım için rahatlar..
buarada süprizin hakketten süper.. günün birinde bende hamiş olursam (inşlh) bende süpriz yapıcam.. senden canım çekti doğrusu..
özellikle kamera fikri çok iyimiş bence..

sizden çok heveslendim ben şimdi yaaa...

benim günüm 25 veya 26sı ucuz testlerden alıp yapsam çıkarmıki acabaaa

hee iyi yapmıssın canım inşaallah hayırlı haberler alırsın inşaallah 9 ay boyunca herşey yolunda qider yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…