Hamileyimmmm :)

sanada merhaba canımm Amiiiiiiiin Allah hayırlısıyla bebişlerin tekmelerini karnımızda hissetmeyi ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :CüvCüv:hihoyyyt

amın canım ısalllh amınnn :))
buarada kandılınız mubarek olsun tum dualarımız kabul olsn ısallah..amin..
bugece ellermızı acıp rabbımıze dua edelım bebişlerimizi saglıcakla alalım kucagımıza dıye amin:)

saol canımm seninde kandilin mubarek olsun :1hug:a.s.

tatlı cadı msjlarıma nasıl eklıcemmmm

canım kontrol paneline qir ordan profili düzenleye tıkla en altta Kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi yazıyo oraya hazırladığın çizelqenin linkini yapıştırıyosun ve kaydet diosun o kadar :CüvCüv:

winx lınkı kılo takıp kısmına yapıstır..ama sadece htt p yazan yerden sonrasını yapıstır cnm ..

Yazdıklarınızı heyecanınızı merakınızı okucukça bende duygulandım.Tebrikler winxperisi , tatlıcadı,stapless.Allah sağlıklı bir gebelik ve doğum yaşamanızı bebeklerinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inş.Darısı bizlerin başına.Bizim içinde dua edin...

Amiin canım saoll Allah sanada en yakın zamanda bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin

kızlarrrr ben de hamileyim :) idrarda ve kanda pozitif çıktı bugün :) dua edin,Allah sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin..isteyen herkes tatsın bu duyguyu :) darısı herkeseeee :)

kızlarrrr ben de hamileyim :) idrarda ve kanda pozitif çıktı bugün :) dua edin,Allah sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin..isteyen herkes tatsın bu duyguyu :) darısı herkeseeee :)

canımmmmmmmmm çok sevindim yaaa hihoyyyt Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım birbirimizi burdan 9 ay takip edelim olur muu :lepi: ay süper yaa hepimiz şubatta doğum yapcaz o zaman hihoyyyt :CüvCüv:

ok canımm sen bilirsin :) nasılsın_? bebiş nasıl_?

ııı tatlı cadıı ara ara mıdem bulanıyor belım agrıyo onun harcınde bısey yokkk 9 gun kaldı dr kontroluneee cok heyecanlıyımmm

arkadasım aramıza htgeldınn mutlu saglıklı bı hamılelık gecıırrsın ınsallah

tatlı cadı senın bebıs nasıl

benim bebişte iyi de kasıklarımda biraz fazla şişkinlik var bazen rahatsızlık verio benim bulantım fazla olmuyo zaten daha erkenmiş biraz daha zaman qeçtikten sonra bulantılar fazlalaşcakmış ama tabiki herkesinde öle olcak diye bişi yok bakalım inşaallah ağır bi hamişlik qeçirmeyiz cnm :CüvCüv:

kızlarr yaa, bu arada benim karnım ve kasıklarım ağrıyor. Sizde de oluyor mu?
Daha erkekn olduğu için doktor keseyi görememişti. Herşey normal dedi. ama ben yine de korkuyorum.
Bir aksilik olabilir mi sizce?

kızlarr yaa, bu arada benim karnım ve kasıklarım ağrıyor. Sizde de oluyor mu?
Daha erkekn olduğu için doktor keseyi görememişti. Herşey normal dedi. ama ben yine de korkuyorum.
Bir aksilik olabilir mi sizce?

canım kasıklarda ve belinde ağrının olması ayrıca kasıklarında şişlik olması , halsizlik bitkinlik
eklem yerlerinde ağrı olabilir.. eğer doktorun herşey normal dediyse zaten korkmana qerek yok doktor bişeyden şüphelense söylerdi bi aksilik olmaz allahın izniyse sen takma kafana Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin :1hug:

inşallah benımde bazen kasıklarım agrıyoo benımkıde sıstııı agrıması normaldır ınsallah bgun cok yoruldum ısyerınde aslında cok dıkkat etmemız lasım youlmamız lazım benım ısyerındekıler bıldıgı hlde sunu yap bunu al sunu gotur dıyolar sınır oluyorummm

biraz rahatladım arkadaşlar, teşekkür ederim.
Bi de klimalar fazla çalışıyor bizim ofiste. 2 gündür ayağıma çorap giymeye başladım. Sanırım biraz da ondan ağrıdı.Bugün ağrı daha hafifledi çünkü.
Ben daha iş yerindekilere söylemedim. Bir kaç hafta daha geçince söylemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…