- 28 Şubat 2008
- 6.908
- 34
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlı cadı kız gıttınmı doktoraaa ne dedı,ben gıttım ultrasonda gebelık kesesı 2*1 mm erken gebelık dıyolar.yarın kan ve ıdrar verıcemm
Tatlı cadı kac haftalıkk senınkı benımkı kese gorundu ama bebek ufak oldugu ıcın ultrasonda grunmedııı cok korkuyorumm bbebek daha grunmedıgı ıcın suphelı geeblık dıyolar 10 gun sonra tekrar gdecegım bana kan ve ıdrar yaptılar 10 gun sonra hem sonucları gsterecegımm hemde ultrasona grecegımmm ne olur bı akıl verın basta butun gebelıkler suphelıdır ıdyolar arkadaslarımmm tatlı cadı ne olur bana bı akıl ver
Arkadaşlar,
Herkese Merhaba,
Ben de hamileyimm...
Dün doktora gittim 4 hafta 1 günlük dedi. Ama kese görünmedi. Pazartesi tekrar gideceğim.
İnşallah o zaman görünür.
canım benimki 5 haftalık benimde bebek qörünmedi hatta kesesini bile zor qördü dr çok minicikti keseside korkma ya bişi olmaz daha çok erken qörünmesi için benden tahlil falan istemedi haftaya çarş. qünü qidicem bakalım tekrar ultrasona qiricem meraklanma sen ya hiç bir qebelikte bu kadar erken bebek qörünmez ki zaten :) :1hug:
Canım bana kanda hormona.torch taraması,hıv,gbı seylere baktılar 5 tup kan verdımm,ıdrarada bıokımyaya gonderdıler ama ona neye bakacaklar bılmıyorumm ıkısınıde sabah ac karna verdım canımm
Bu arada en son 19 mayısta adet olmustum benım kıde 5 haftalık 2 gunluk teyzesııı:kedipuyorumnanaktan