Hamileyimmmm :)

evet canım özele qidicem burda özel gaziosmanpaşa hastanesi var ilk hamileliğimdede oraya qitmiştim çok temiz ve çok övülen bi hastane inşallah herşey bizim istediğimiz qibi olur ve hevesimiz kursağımızda kalmaz canım

inşallah canımmmm bende doktorlar grubu dıye bı klınık var oraya gdecegımmm ıı bakıyolar dıyolar bı gdeyım bakalımmmm

valla ben tahmin edemiyorum yaa :) ama kız olmasını isterdim... Allah sağlıklı ve hayırlı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinde cinsiyetleri hiç önemli değil yaa :) yeter ki onlar sağlıklı olsun

tatlı cadı kız gıttınmı doktoraaa ne dedı,ben gıttım ultrasonda gebelık kesesı 2*1 mm erken gebelık dıyolar.yarın kan ve ıdrar verıcemm

tatlı cadı kız gıttınmı doktoraaa ne dedı,ben gıttım ultrasonda gebelık kesesı 2*1 mm erken gebelık dıyolar.yarın kan ve ıdrar verıcemm

qittim dün dr canım bebeğimin kesesini qördük ultrasonda o yüzden kan yada idrar tahlili falan istemedi şimdilik herşey yolunda qörünüo çok şükür.. haftaya çarşamba tekrar qel dedi :CüvCüv:

Tatlı cadı kac haftalıkk senınkı benımkı kese gorundu ama bebek ufak oldugu ıcın ultrasonda grunmedııı cok korkuyorumm bbebek daha grunmedıgı ıcın suphelı geeblık dıyolar 10 gun sonra tekrar gdecegım bana kan ve ıdrar yaptılar 10 gun sonra hem sonucları gsterecegımm hemde ultrasona grecegımmm ne olur bı akıl verın basta butun gebelıkler suphelıdır ıdyolar arkadaslarımmm tatlı cadı ne olur bana bı akıl ver

Arkadaşlar,
Herkese Merhaba,
Ben de hamileyimm... :-)
Dün doktora gittim 4 hafta 1 günlük dedi. Ama kese görünmedi. Pazartesi tekrar gideceğim.
ınşallah o zaman görünür.

Bu arada Hamiş olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum.
Umarım sorunsuz bir hamilelik döneminiz geçer.
Bebek isteyen herekese de en yakın zamanda allah nasip eder inşallah.

Tatlı cadı kac haftalıkk senınkı benımkı kese gorundu ama bebek ufak oldugu ıcın ultrasonda grunmedııı cok korkuyorumm bbebek daha grunmedıgı ıcın suphelı geeblık dıyolar 10 gun sonra tekrar gdecegım bana kan ve ıdrar yaptılar 10 gun sonra hem sonucları gsterecegımm hemde ultrasona grecegımmm ne olur bı akıl verın basta butun gebelıkler suphelıdır ıdyolar arkadaslarımmm tatlı cadı ne olur bana bı akıl ver

canım benimki 5 haftalık benimde bebek qörünmedi hatta kesesini bile zor qördü dr çok minicikti keseside korkma ya bişi olmaz daha çok erken qörünmesi için benden tahlil falan istemedi haftaya çarş. qünü qidicem bakalım tekrar ultrasona qiricem meraklanma sen ya hiç bir qebelikte bu kadar erken bebek qörünmez ki zaten :) :1hug:

Arkadaşlar,
Herkese Merhaba,
Ben de hamileyimm... :-)
Dün doktora gittim 4 hafta 1 günlük dedi. Ama kese görünmedi. Pazartesi tekrar gideceğim.
İnşallah o zaman görünür.

merhaba canım aramıza hoşqeldin yeni anne adayı a.s. senin adına çok sevindim allah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş. bizi durumundan haberdar et olurmu hep heraber burda 9 ayımızı qeçireim inşallah

canım benimki 5 haftalık benimde bebek qörünmedi hatta kesesini bile zor qördü dr çok minicikti keseside korkma ya bişi olmaz daha çok erken qörünmesi için benden tahlil falan istemedi haftaya çarş. qünü qidicem bakalım tekrar ultrasona qiricem meraklanma sen ya hiç bir qebelikte bu kadar erken bebek qörünmez ki zaten :) :1hug:

AYYYY TATLI CADI VARYA NASIL RAHATLATTIN BENI CANIM YAAAA ULTRASON RAPORUNU YAZABILIRMISIN TATLIM MERAK ETTIM SANADA ŞÜPHELİMİ DEDİİ VARYA NASIL RAHATLADIM ANLATAMAM SABAHTAN BERI CVBINI BEKLEDIM OFFF COK SAOL YAAAAA:CüvCüv:zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım bana kanda hormona.torch taraması,hıv,gbı seylere baktılar 5 tup kan verdımm,ıdrarada bıokımyaya gonderdıler ama ona neye bakacaklar bılmıyorumm ıkısınıde sabah ac karna verdım canımm

Canım bana kanda hormona.torch taraması,hıv,gbı seylere baktılar 5 tup kan verdımm,ıdrarada bıokımyaya gonderdıler ama ona neye bakacaklar bılmıyorumm ıkısınıde sabah ac karna verdım canımm

idrarı senden kan gurubuna falan bakmak için istemiş olabilirler zaten önemli bi durum olsa dr söyler .. banada de keseyi qörünce kesin bişi sölemedi ki kesin bi tanı koyamam çünkü daha çok ufak bunu önümüzdeki haftalarda anlıcaz falan dedi :CüvCüv: ben rapordan falan pek anlamam ama ultrasonda kesenin resmini çekti onun üzerinde kenarda bi numaralar falan var onu mu yazayım cnm CADIARZUyerimseniben

Yok canım ultrason raporu vermedılermı sana sonucları yazann bılgısatardan cıktı alıyolar hanı ultrasonda bendede mınıcık bı nokta grunuyoooo

X