- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
bgun bı ara gdıcem ıznımıde aldımmmm ayyy ınsallah yaaaaa
winxcim ben aslında sana diycektimde ümitlendirmek istemedim ama inşallah hamişsindir.
tatlı cadı canım çok çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. AMİNN
darısı benim gibi uzunca süredir isteyen bekleyenlerin başınaaa. AMİNNN
belirtilerin oldumu tatlıcadıcımmm ve olduysa nelerdi??
canlarım sımdılık cıkıyorum ben ara ara gelırımmm
benim belirtilerim regl qününden bi hafta önce falan yavaş yavaş başladı, bel ve sol kasığımda ağrılar, kramplar falan vardı ayrıca kasıklarımda ve qöğüslerimde normalden çok daha fazla şişkinlik vardı... yani vücudumda bi anormallik olduğunu farkediyodum ama hamişlik olarak düşünmemiştim, ayrıca vücudumda bi yorqunluk, eklem yerlerimin ağrıması, bitkinlik qibi belirtilerimde oldu.. ama benim bulantım sabahları değil aksine öğleden sonra falan ara ara qelip qidio :) öle tuhaf bişi yani herkesinki farklı oluyo işte :CüvCüv: zaten regli olcağım qün regl olmayı bile beklemedim içmin rahatlaması için hemen test yaptım ve çok ama çook silik bi şekilde çıkmıştı ikinci çizqi o yüzden winx perisi arkadaşımada diyorum illaki test yapsın diye hihoyyyt inş en yakın zamanda hepiniz hamiş kalırsınız ve banada mutlu haberlerinizi verirsiniz a.s.
inşallah canım benim inşallahhh hayırlısıyla bizlerde birer birer veririz hamişlik haberini:)))
benimde 5 günüm kaldı çokta bir belirtim yok aksine göğüslerim şiş bile değil ki normalde regliden bi hafta önce davul gibi olur:)) yormuycam ama bu sefer çok yoruluyorum sonra gelsin bir günüm bende o zaman test yaparım senin gibi:)))
winxcimde inşallah hamişdir:)))))