Hamileyimmmm :)

evet canım Allah alnımıza ne yazdıysa o olur o yüzden allahdan herşeyin hayırlısını istemek lazım :) tamam o zaman akşam haberini bekliyorumm inş hamişsindir

winxcim ben aslında sana diycektimde ümitlendirmek istemedim ama inşallah hamişsindir.

tatlı cadı canım çok çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. AMıNN
darısı benim gibi uzunca süredir isteyen bekleyenlerin başınaaa. AMıNNN

hgeldın cıcekcıkkk ınsallah ıznımı aldım bgun saolsunlar bıara gtmeme ızın verdılerr sakın oldugu bı zaman gdecegımm cok heyecanlıyımmmm

Amiiiiiiiin canım Allah en yakın zamanda sanada bu mutluluğu tattırsın hayırlı ve sağlıklı bi şekilde inşallah:1hug:a.s.

belirtilerin oldumu tatlıcadıcımmm ve olduysa nelerdi??

benim belirtilerim regl qününden bi hafta önce falan yavaş yavaş başladı, bel ve sol kasığımda ağrılar, kramplar falan vardı ayrıca kasıklarımda ve qöğüslerimde normalden çok daha fazla şişkinlik vardı... yani vücudumda bi anormallik olduğunu farkediyodum ama hamişlik olarak düşünmemiştim, ayrıca vücudumda bi yorqunluk, eklem yerlerimin ağrıması, bitkinlik qibi belirtilerimde oldu.. ama benim bulantım sabahları değil aksine öğleden sonra falan ara ara qelip qidio :) öle tuhaf bişi yani herkesinki farklı oluyo işte :CüvCüv: zaten regli olcağım qün regl olmayı bile beklemedim içmin rahatlaması için hemen test yaptım ve çok ama çook silik bi şekilde çıkmıştı ikinci çizqi o yüzden winx perisi arkadaşımada diyorum illaki test yapsın diye hihoyyyt inş en yakın zamanda hepiniz hamiş kalırsınız ve banada mutlu haberlerinizi verirsiniz a.s.

Son düzenleme:

inşallah canım benim inşallahhh hayırlısıyla bizlerde birer birer veririz hamişlik haberini:)))
benimde 5 günüm kaldı çokta bir belirtim yok aksine göğüslerim şiş bile değil ki normalde regliden bi hafta önce davul gibi olur:)) yormuycam ama bu sefer çok yoruluyorum sonra gelsin bir günüm bende o zaman test yaparım senin gibi:)))

winxcimde inşallah hamişdir:)))))

inşaallah hepimizin hakkında hayırlısı olur canımm benim daha eşim bile hamiş olduğumu bilmio bu akşam büyük bi süpriz yapmayı düşünüyorum süpriz malzemelerimde hazır hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…