tebrikler güzel anne adayı.....saglıkla kavuşursun umarım bebegine...
:)) ben adet olmam qereken qün akşam üstü yapmıştım
ıkıncı testınımıııı:1shok:
hayırlı olsun canım..Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin..
Darısı biizm gibi bekleyenlerin başına..
tatlı cadı sende kasıklarında sertlesme varmıııı bende vardaaaa gergın kasıklarımmm 1 haftadır
kızlar şimdi az önce tekrar test yaptım ikinci çizqi daha çok belirqin çıktı :) akşam eşime söylemeyi düşünüyorum artık çok heycanlıyım yaa Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın en yakın zamanda :CüvCüv:
evet canım benim kasıklarımdada sertleşme var ama şişkinlikten dolayı normal adet dönemlerimden farklı bir şişkinlik var qöğüslerimdede aynı şekilde..
benımkıde sankı sıkıyormus gbı kasıkları gergın yanıı ıcerı bastıyorummmm hooooppppp gerılmıs ıp gbı gerı gelıyorrrrkaydirigubbakcemile3
inşallahh canımmm 6 da cıkıyorum ben yarın sabah 9 a dogru acarımm kendınıze ıı bakınnn
tebrikler tatlı cadı darısı tüm isteyenlerin başınaopuyorumnanaktan
qüzel dileklerin için teşekkür ederim canımm opuyorumnanaktan bitane emzik aldım eczaneden onun kutusunun üstüne bi not yazdım ''YOLDAYIM ßAßACIM GELİYORUM :) '' diye ve bi qüzel hediye paketi yaptım :CüvCüv: akşam eşim qelince sana hediye aldım dicem ve paketi eşime vericem :sm_cool: mükemmel bi süpriz olucak çünkü eşim böle bişeyi hiç beklemioo hihoyyyt:lepi:
süpeeeer fikir..:lepi:
kimbilir nasıl da sevinecektir eşin. yarın gelişmeleri bize anlat