Hamileyimmmm :)

kızlar şimdi az önce tekrar test yaptım ikinci çizqi daha çok belirqin çıktı :) akşam eşime söylemeyi düşünüyorum artık çok heycanlıyım yaa Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın en yakın zamanda :CüvCüv:

1 hafta önce bende yapmıstımm ama bendede cok sılık cıkmıstıııı1 hafta gectı ama ben daha adet olmadım negatif dıye cope atmıstımmmm gunes ısıgına yada beyaz ısıga tutunca bellı oluyoduuu tekrarlasammı kızlar testıııı

canım yaa zaten testin tam olarak yanıt vermesi 20dk yı buluyor hem benimde ilk testim çok silik çıkmıştı ama buqün yaptığım daha belirqin oldu :CüvCüv: sen ne zaman yapmıştın testini ?? eğer bikaç qün önce yaptıysan hemen buqün tekrar yapmanı tavsiye ederim ve test zaten hemen yanıt vermiyor bikaç dk dan sonra ikinci çizqi çıkmaya başlıyor o yüzden beklerken sabırlı ol ve testi çöpe atma :1hug: hadi buqün yap testini ve bize müjdeli haberini ver bekliyorummm kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt sonra 9 ay burdan birbirimizi takip ederiz belkide yerimseniben

copte grmustumm ne zamn cıktıgını bılmıyorumm ılk testte 1-2 damla damlattım hemen cıft cızgı cıktıı daha sonra netlesmesı ıcın bırazdaha damlattım tek cızgı oldu ertesı gunn 30 mılyona bı test aldımm ondada 2.cızgı dedıgım gbı gunese yada beyaz ısıga tutunca bellı oluyoduuu sımdıde yapmaya korkuyorummmm

ya korkma Allahdan hayırlısını iste hem korkularının sonucu biyere varmaz ki canım bebişin varsa içindedir yoksa zaten yoktur ama yoksada herşeyde bir hayır vardır demekten başka çaremiz yok üzülmekte yok ya çok silik çıktıysa vardır sende canım cesaretini topla ve testini yapıp bize müjdeli haberini biran önce verr :CüvCüv: :1hug:

test çubuğuna 3 damla damlatman ve beklemen lazım 20 dk ya kadar belli olur silik bile olsa hamilesindir canım bence kesinlikle tekrar dene bak idrarını damlattıkdan sonra testi bi yere koy başında bekleme çok kötü oluo :1hug: koy bi yere çubuğu ve dk tut tam 20 dk sonra qit ve çubuğa bak bakalım inşallah hamişsindir yaa

tamam senı dınlıyorum bgun ıse gderken bı test alıyorumm ve yarın sabah sessız sedasız testımı yapıyorummm sanada yazarımmm bu arada bebesını saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın Allah'ım ınsallahh

inşallah ılk testımde ole olmustu ama bakalımm daha adette olmadım zatenn gogus ucu hassaslasması dısında 2 kılo da aldımm hıcbı belırtıı yokkk

tamam canım yarın sabah mutlu haberini bekliyorum inşallah opuyorumnanaktan qüzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim Allah bu mutluluğu sanada yaşatsın inşallah

ßen CLEAR VIEW aldım yeni çıkmış sanırım eczaneciye en garantilisi olsun dedim bunu vrdi zaten kutunun arkasında yazıyo herşeyi kutudada 20 dk bekleyin 20 dk sonunda kesin sonuç belli olur falan diyo

bende prodıktor almıstımm en sonn ılkıde 3,5 mılyona almıstımmm amn ne bılıyımm umıdım yok ama tekrarlayımm bakalımmm

qeçen cuma bende prodıktor almıstım ondada senin dediğin qibi ışığa tutunca çook silik bir pempe şeklinde belli oluyodu ama çok dikkatli bakınca belli oluyodu qörümceme qösterdim qörümcem dedi ki bendede testler öyle çıkıyo sen hamilesin dedi ama ben yinede eşime söylemeye cesaret edememiştim bi kaç qün daha bekleme kararı almıştım bu sabah eşim işe qittikden sonra tekrar yaptım ve biraz daha belirqin bi şekilde çıktı ama unutma test 5 dk dan sonra ikinci çizqi yanıtını vermeye başlıyo :) yani testi yaparken felaket sabır qerekiyo :)

odada bakmıstım ben yapınca guneslıkler cekılıydı hafıf karanlıktı ıcerı ondan belkıı farketmedımmm kesın test alıp denıyorummmmm umıtlendımm bak sımdııııı

inşallah hakkında hayırlısı olur canım inşallah mutlu haberi bize en yakın zamanda verirsin ve seninle birlikte burda sağlıklı bi şekilde 9 ayımızı doldurup bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

evt alnımıza ne yazıldıysa o olur.en ıyısı oglen gdeyımm saglık ocagında kan testı yaptırayımm en kesın sonuccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…