Hamileyimmmm :)

hayırlı olsun canım sağlıklı 1 şekilde kucağınıza alırsınız inşallah :ecrin_bebek:

hayirli olsun ilk cizgi silik ciksa da hamilesin bence,cunku hamile olmasan silik olmazdi.Allah hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin insallah.

hayirli olsun canim,RABBIM 9 ayi sorunsuz bi sekilde tamamlamak ve saglikla yavrunu kollarina almak nasip etsin iyisallah:Saruboceq:

hayirli olsun canim,RABBIM 9 ayi sorunsuz bi sekilde tamamlamak ve saglikla yavrunu kollarina almak nasip etsin iyisallah:Saruboceq:

AYY AĞZINDAN BAL DAMLIYO YAA opuyorumnanaktan qüzel dileklerin için çok saol canımm :CüvCüv:

canım tebrıkler.................ama bence kan testı yaptır ıdrar değıl ................ınş kucağına bebeğıni alrsın................dıkkat et canım .....tekrarrrrrrrrrrrrr tebrıklerzemuszemus...............

tşk ederim canımm yarın eşime hamiş olduğumu söyleynce salı qünü bi dr qideriz zaten çünkü ağrım oluyor kasığımın sol kısmında bakalım hayırlısı inş :CüvCüv:

kası agrısı cok normal canım ben 4 aylık hamıleyım regl gunlerımde hala kasık ve bel agrılarım oluyo

allahım saglıkla kucagınza almayı nasıp etsın ınsallah kaydirigubbakcemile5

kası agrısı cok normal canım ben 4 aylık hamıleyım regl gunlerımde hala kasık ve bel agrılarım oluyo

allahım saglıkla kucagınza almayı nasıp etsın ınsallah kaydirigubbakcemile5

hım öylemii ya beni aydınlattığın için saol canım valla korkuyodum bende acaba yine düşük tehlikemmi var diye ben yinede dikkat ederim kendime dr qidene kadar :CüvCüv:

canım tebrik ederim.rabbim sorunsuz mükemmel bir hamilelik ve sonrasında bebişini kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin.bende senin durumundayım.cuma test yaptım.ikincisi silik çıktı.kasık ve bel ağrım çok.yarın dr gideceğim.aklına kötü şeyler getirme.bende eylül ayında 2 aylık bebişimi kaybettim.sendeki korku bende de var.ama güzel düşünelim güzel olsun.ağır kaldırma ve bu süreci genelde uzanarak dinlenerek geçir.bn öle yapıyorum.hayırlı haberlerini alırız inş

qüzel dileklerin için çok saol canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur 9 ay beraber burdan birbirimizi takip edelim haberleşiriz olur mu :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…