Hamileyimmmm :)

hayırlı ugurlu olsunc anım Allahım hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşaallahh

canımcımm bende hıc bellırtıı yok bulantı da yokkk adet gecıkmesı,gogus ucu hassaslasması dasında

bende bile bulantı kendini belli ettirecek kadar yok ama kokulara karşı duyarluluk hassaslık var aman boşver bulantıda olmasın kötü bişey yaa benim arkadaşım var bulantıdan dolayı (çok afedersiniz) içindekileri çıkarta çıkarta 3 kere üst üste düşük yaptı ve düşüğün tek sebebide bulandı ve istifra etmesi..

benimde biraz belimde sanki ağrı var ama ağrı gibide değil hafta sonu çok yüzdüm ondan olabilir

inşaallah hepimizin hakkında hayırlısı olur canımm benim daha eşim bile hamiş olduğumu bilmio bu akşam büyük bi süpriz yapmayı düşünüyorum süpriz malzemelerimde hazır hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

yap tabii çok sevinicek canımm darısı bizlere nasip olur inşallah:)))

bende bile bulantı kendini belli ettirecek kadar yok ama kokulara karşı duyarluluk hassaslık var aman boşver bulantıda olmasın kötü bişey yaa benim arkadaşım var bulantıdan dolayı (çok afedersiniz) içindekileri çıkarta çıkarta 3 kere üst üste düşük yaptı ve düşüğün tek sebebide bulandı ve istifra etmesi..

pazar gunu banada ole olmustuuuu ama acoldugum ıcın yemıstımmmm bole burnuma kotu bı koku geldı yemegı ısıtırken kııı yenı temızlık yapmıstımmm mısdı heryer

:CüvCüv:
pazar gunu banada ole olmustuuuu ama acoldugum ıcın yemıstımmmm bole burnuma kotu bı koku geldı yemegı ısıtırken kııı yenı temızlık yapmıstımmm mısdı heryer

hehehe :) sen daha burdamısın :) ßizi ßırakıp qidemio canım yaa hihoyyyt

aay inşallah kızalr yaaa inşallah ooof oofffff
benimde işe dönmem lazım ayakta çalışmam gerekiyor çok yorucu yawww çalışmak istemiyorummmm

tatlı cadı çok tebrik edrim.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..
burdan okudum akşama kocişe büyük süpriz varmış:emir_bebek::lepi:

nasıl söylemeyi düşünüyon bakalım... korkma eşine söylemem

tatlı cadı çok tebrik edrim.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..
burdan okudum akşama kocişe büyük süpriz varmış:emir_bebek::lepi:

nasıl söylemeyi düşünüyon bakalım... korkma eşine söylemem

qüzel dileklerin için teşekkür ederim canımm opuyorumnanaktan bitane emzik aldım eczaneden onun kutusunun üstüne bi not yazdım ''YOLDAYIM ßAßACIM GELİYORUM :) '' diye ve bi qüzel hediye paketi yaptım :CüvCüv: akşam eşim qelince sana hediye aldım dicem ve paketi eşime vericem :sm_cool: mükemmel bi süpriz olucak çünkü eşim böle bişeyi hiç beklemioo hihoyyyt:lepi:

COK GUZELMIS YAAAAABENDE SIMDI GITTIM IDRARDA BAKIYOLARMIS KANDA BAKMIYOLARMISSS BENDE IDRAR TAHLILI YAPICAM HEMSIRE BI KAC GUN DAHA GECSIN OLE YAP DEDI IDRARA GEC GECIYOMUS HSG hormonu,hafta sonu tekrar yapıcammmmm

ya canım sen qit eczaneden clear view testi al çubuğa 3 damla damlat ve yap testi çok hassas bi test bu çok uçuk bile olsa o ikinci çizqi kendisini belli edince hamilesin demektir zaten ikinci çizqi çok belirqin olmaz bence normal test yap hemde için rahatlamış olur ya ben hiç sabredemem valla :KK70:

X