- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcımm bende hıc bellırtıı yok bulantı da yokkk adet gecıkmesı,gogus ucu hassaslasması dasında
hayırlı ugurlu olsunc anım Allahım hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşaallahh
inşaallah hepimizin hakkında hayırlısı olur canımm benim daha eşim bile hamiş olduğumu bilmio bu akşam büyük bi süpriz yapmayı düşünüyorum süpriz malzemelerimde hazır hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
benimde biraz belimde sanki ağrı var ama ağrı gibide değil hafta sonu çok yüzdüm ondan olabilir
bende bile bulantı kendini belli ettirecek kadar yok ama kokulara karşı duyarluluk hassaslık var aman boşver bulantıda olmasın kötü bişey yaa benim arkadaşım var bulantıdan dolayı (çok afedersiniz) içindekileri çıkarta çıkarta 3 kere üst üste düşük yaptı ve düşüğün tek sebebide bulandı ve istifra etmesi..
yap tabii çok sevinicek canımm darısı bizlere nasip olur inşallah:)))
pazar gunu banada ole olmustuuuu ama acoldugum ıcın yemıstımmmm bole burnuma kotu bı koku geldı yemegı ısıtırken kııı yenı temızlık yapmıstımmm mısdı heryer
tatlı cadı çok tebrik edrim.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..
burdan okudum akşama kocişe büyük süpriz varmış:lepi:
nasıl söylemeyi düşünüyon bakalım... korkma eşine söylemem