Hamileyimmmm :)

amaaan bu sefrde derlerse desınler umrumda deıl yanı benımde tatılım var oraya gdıp ordada calısacaksam hıc gtmem daha ıyı yanı

aman boşver ya ne derlerse desinler senin ve bebeğinin canından kıymetli değil yaa.. bidaha mı qelcez dünyaya :) boşverrrr sen kendi keyfine bakk senin tatilin olucak .. bebeğini ve kendini düşün canım..

winx peris; bak bak eşine hiç yakıştıramadım. Hem çalışıyorsun hem hamilesin her gnü sıcak yemek yemeyiversin. Hem ne demek büyüttün abarttın ya bir can taşıyorsun sen tabii ki dikkat edeceksin. O da çocuk istiyorsa sana ihtimam gösterecek. Her zaman olmasa bile böyle şeyler insanın canını sıkıyor bir de sen hamilesin hassasın. Kaynanana gelince, eğer öyle yapacaksa valla hiç gitme daha iyi. Moralin bozulacak boşu boşuna tatlım yaa.. Bulaşıklarını da yıkasın bir zahmet sen yokken ne yapıyor bu kadın. Gitmen gerekiyorsa da iyi olduğunu belli etme naz yap biraz oram buram ağrıyor de doktoe dikkat etmen lazım dedi felan birşeyler söyle yani. Bir kere geliyoruz dünyaya ve en özel anımız hamilelik ve doğum bu günlerde ihtimam göstermezlerse ne zaman gösterecekler. Göstermezlerse de zorla alırsınız:))

Valla dun esımle konustum ordada calısacaksam hıc gtmeyelım dıye tamam gıtmeyız o zaman dedı ama gderız bılıyorum valla bısey yapmıcam bu sefer

Aman dıyorumya kocam dınlenem-nemıyomus aman ya bosverın ben sımdı yemek yapmaya gdıyorum kızlar ara ara gelırım opuyorum hepınızı

tatlı cadı yazdıklarını okudum.ben çok üzüldüm allah herşeyin hayırlısını versin.çook gençsin kolay atlatıp tekrar hamile kalıp bebegini kucagına alacaksın canım.öpüyorum seni

tatlı cadı yazdıklarını okudum.ben çok üzüldüm allah herşeyin hayırlısını versin.çook gençsin kolay atlatıp tekrar hamile kalıp bebegini kucagına alacaksın canım.öpüyorum seni

saol canım nasip böyleymiş hayırlısı inşallah :) duaların için saol bende seni öpüorum cnm opuyorumnanaktan

geldım canlar bende bgun hastaneye gıttım kesem 18 mm olmus doktor ıkı katı buyumus dedı gelısme oldugunu soledı fakat emrıyo gorunmuyo dedı usg ye alırken 6 hafta cok yenı ınsallah gorebılırız demıstı.bunu dedıgıne gre normalmı kızlar kafam karıstı 8.haftam dolunca gıdcegım tekrar dr.a

meraklanma canım qörünmeye bilir demekki bebiş daha çok minicik :) yada utanqaç kendini qöstermio yerimseniben

iyiyim bende nasıl olayım cnm qeçti ağrılarım allaha çok şükür..haftaya çarşamba qünü tekrar kontrole qidicem eğer bebeğin parçaları düşmediyse kürtaj yapcak büyük ihtimal.. dua edin düşmüş olsun iyice çünkü kürtajdan korkuyorum yaa

cnm benım ınsallah kurtaj olmassın ama olursanda buyuk ıhtımal genel anestesı yaparlar.benımkıde bos gebelık heralde yaaaaa offff

yok canım yaa hemen boş qebelik diye umudunu kırma bebeğin qörünmediğine qöre daha kesesine qirmedi.. bu hafta qirer kesesine bidahaki kontrolündede qörürsün bebişini inş.

25 mm olmadan kese bos gebelık tanısı konulamıyomus.offf cok sıkıntılıyım inşllah kotu bısey olmaz bu sefer gıttıgımde bıraz gec gdecegım 10, haftada falan bu seferde grunmesse kesın alırlar mafoldumben

ya sen sıkma canını dua et bol bol Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım bişey olmaz meraklanma

evt canım benım dogru dıyosun vardır bundada bı hayır vardır napalım yasayacagımız varsada bole bıseyı yasayacaz yapcak bısey yok saat 6da cıkmam gerekıyo tatlım yarın nete grersen grusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…