Hamileyimmmm :)

haklısın bı tanem hakkında hayırlısı olsunn dualarım senınle bıtanem inşallah meleğin senınledır

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. herşeyde vardır bir hayır. inşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olursun. en azından bebeğin olabiliyor bunada şükür etmek lazım. ya olmayanlar ne yapsın. bu bebekte sağlıksız olduğu için düşmüştür. herşeyin hayırlısı. kendine dikkat et.

Tatlı cadıcım ben 6da cıkıyorum yarın gelırgelmez bılgısayarı acıcam ve senın yorumunu beklıyorum heyecanla merakla ınsallah bebeısıne bısey olmamıstır.opuyorum canım

hadı canm HAYIRLI HABERLERLE GELIRSIN İNŞALLAH

geldim canım doktorum kan tahlili yaptırdı tekrar ve bebeğim düşmüş.. haftaya tekrar qidicem ve bi daha kan tahlili yaptırcakmışım.. üzülmedim.. hayırlısı böyleymiş herşeyde vardır bir hayır

evet canım nasip böyleymiş.. Allah ne derse o olur demekki bebeğimin yiyecek ekmeği yokmuş.. beterin beteri var.. allah daha beterinden saklasın..

canım çok geçmiş olsun vardır bundada bir hayır ya belki de sağlıksız senin ömür boyu bakıp üzüntü duyacağın bir bebek olacaktı bozma moralini canım ya hayırlısı olsun

canım çok geçmiş olsun vardır bundada bir hayır ya belki de sağlıksız senin ömür boyu bakıp üzüntü duyacağın bir bebek olacaktı bozma moralini canım ya hayırlısı olsun

desteğin için saol canım evet haklısın ... ben hep allahdan hayırlısını istedim zaten her konuda rabbim herşeyin hayırlısını nasip etmesi için çok dua ederim demekki hayırlısı buymuş o yüzden iyiyim .. üzülmüyorum... isyan etmiyorum.. Allah kimseye yaşatmasın ama .. herkese bu kadarcıkda olsa annelik duyqusunu tattırsın inşallah :)

hayırlı olsun çok sevindim bende aranıza yeni katıldım 7 hafta 5 günlük hamileyim çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin

tatlı-cadı bende üzüldüm ama allah herşeyin hayırlısını nasip etsin demekki sağlıklı değilmiş doktorlar düşükde öyle olduğunu söylüyor

tatlı-cadı bende üzüldüm ama allah herşeyin hayırlısını nasip etsin demekki sağlıklı değilmiş doktorlar düşükde öyle olduğunu söylüyor

amin canım saol Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

teşekkür ederim canım allah hepimize hamile olan ve olmayanlara sağlıklı bir bebek kucağımıza almayı nasip etsin

ya bugün benim başıma geleni duyunda gülün kızlar şimdi test aldım ben yaptım baktım 1dk bile geçmedi çift çizgi öyle silik falan da değil ha hemen gene koştum hastaneye kan testi yaptırdım gene fosssssss 0.24 ama görmedim demeyecem artık çift çizgiyi gördüm yani

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım hemen umutsuzluğa kapılma biraz daha ( bi kaçqün ) beklemeni tavsiye ederim.. :1hug:

evet haklısın beterin beteri var.geçen yıl erken doğumla 27 haftalık bebeğimi kaybettim.
allah yardımcın olsun.nasip.sağlıkla yeni bebişler nasip etsin sana...

evet haklısın beterin beteri var.geçen yıl erken doğumla 27 haftalık bebeğimi kaybettim.
allah yardımcın olsun.nasip.sağlıkla yeni bebişler nasip etsin sana...

ayy canım benim yaa... çok üzüldüm qerçekten Rabbim sana daha hayırlısını versin :çok üzgünüm: Herşeyde bir hayır vardır Allah bütün isteyenlere anne olmayı hayırlısıyla nasip etsin inşallah :Saruboceq: (Amiiiiiiiiin)

canım benım gunaydınn gecmıs olsun herseyın hayırlısı bı tanem yıyecek rızkı olsaydı hersekılde dunyaya gelırdı zaten dedıgın gbı.inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…