Hamileyimmmm :)

qünaydın canımm.. evet nasip değilmiş.. şuanlık eşimle bi süre bebiş düşünmüyoruz... :1no2:

ßiz zaten tatilden yeni dönmüştük canım .. hatta ben tatilde hamile kalmışım ama haberim yoktu :)

valla bende cok ıstıyorum ama esım oralarda daha cok yoruldugunu soluyor havuzuda ıstemıyorum hıjyenden dolayıı neyse bu yaz gene kaynanamlara talım edecegızzzzzzz yanı köye((((((((((

olsun canım köyde olsa bi değişiklik olur senin için.. eşinle beraber qezersiniz hiç yoktan iyidir :)

Baştan sona heyecanla okudum yazdıklarınızı ama son sayfalara gelince kursağımda kaldı sevincim tatlı cadı. Üzüldüm ama vardır bunda da bi hayır demeli. Allah gene verir tatlım yaaa bu sefer en sağlıklısını, en hayırlısını verir canım benim. Üzülme sakın sen olur mu? Bi süre istirahat et dinlen. Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun, aynılarını bi daha yaşatmasın asla sana. a.s.

desteğin için çok saol canım Allah kimseye yaşatmasın qerçekten...:Saruboceq:

yaaa ne degısıklık ama bu seferde ben dınlenemıyorum kaynanaya yardım et gelene gdene servıs yap kocam dısarı cıkıyo gezıyo tabı ben kaynanayla gelenle gdenle ılgılenmek zorunda kalıyorum daha cok yoruluyorum yanı ınsallah bu sefer hamılelık bahanesıne yırtarım

yaa hamilesin sen ne hizmeti ne servisi .. rahatsızım de yat dinlen.. sıkılınca yürümem lazım de al eşini çık dışarı qezin.. ezdirme kendini ya bidaha mı bu yaşına qeliceksin qençliğimizin kıymetini bilelim canım zaten 9 ay sonra senin bebiş olunca bu kadar rahat eşinle çıkıp qezemezsin ki.. hava soğuk dicen oturcan .. hava sıcak oluncada çok sıcak bebeğe dokunur dicen yine oturcan.. yine qezersiniz ama bu zamanlarındaki kadar rahat olmazsınız cnm.. hem kaynananda bilir hamile kadınların bol bol ilk aydan itibaren yürüyüş yapması lazım ki normal doğumda rahat doğum yapabilsin .. kaynanan bilmiosada sölersin :) yürümem lazım normal doğumda rahat doğum yapmam için dersin :)

Son düzenleme:
Evt tatlı cadı supersın varyaaaaa ben hıc bahane uretemem ama bu sefer uretıcem aaa yeter be bu ne canım geze geze 1 mılyoncu var orda oraya gdıyoruzkaydirigubbakcemile3
valla gaza geldım kayınbabam yaptırmak ıstemıyor ama kaynanamda ııı aslında ama ne bılıyım yapmassam goze batarmısım gbı gelıyor bu sefe gıttıgımde zaten 4,5 aylık olacagım karfnımda bellı olacak nasıp olursa,yapmam bende :lepi:laelaelaelaelaesositososito:CüvCüv:sırnaşık şey

amaaan neyse canım ya senınde kafanı şişirdim,kendıne dıkkat et bırazdan yemek yapmaya gdecegım opuyorum

winx perisi; e artık bi zahmet seni oturtsunlar normal zamanda gittiğin zamanla şimdiki bir değil ki canımm. Sende eğer ses çıkarmaz kalkar yaparsan onlarda rahatsın diye ses çıkarmazlar. Biraz naz yap bir daha ne zaman yapcan. Çocuk olunca o nazı da yapamayacaksın hem ev hem çocukla uğraşmaktan tadını çıkar. Mazallah sonra gerçekten birşey olur felan ağrın olmasa da varmış gibi davran. Gezin dolaşın hem eşind eilgi göstersin biraz ne demek tek başına gezmek alla alla çocuk doğunca da böyle yaparsa yandın artık. Biraz eşini de eğit o da öğrensin. Çocuk bakmasını gezdirmesini herşey sana bakmasın şimdiden başlamak lazım nasıl alışırsa öyle gider benden söylemesi.

doğru a.s

valla dejavuu dogru soze ne hacet.yok artık gercekten bu sefer yapmıcam bu ne canım bebegımmı onemlı kaynanamın mısafırlerı ıslerımı

canım ne hizmeti ben bir hamile kalsam degil hizmet kucakta taşırlar gezmene bak eşine söyle rahat olmam stres yapmamam yürüyüş dersin klını başına al canım benim

winx perisi; elbette senin bebeğin önemli canım yaa misafir gelirse gelsin senin hamile olduğunu bilmiyolar mı yanii. Hadi normalde hiç yardım etmiyor felan derler kalkmadığında ama şimdi mazeretin var kimse birşey diyemez. Mazallah birşey olsa onlar mı geri getirecekler Allah korusun. Çık kocanla gez dolaş.. Hatta canın ne istiyorsa al yap yaptır hiç sakınma ben öyle yapacağım valla hamile kalınca naz yapcam evde bile iş yapmıcam fazla be yaparım gibi dayılıklar taslamayacağım. Bir kere doğuruyoruz hanımlar kolay değil çeksinler beylerde nazımızı:))

Anlayıssız bırı deıl bazen oluyor. Dun kahvaltılık hazırladım hep kahvaltılıkmı yıcez dedı ccocuk gbı ne var sankı bı kerede kahvaltılık yese aksama kadar canımız cıkıyo szaten ıyerınde oreaya gdecegız yemek hazırlıcak kaynanam kalk yardım et dıcek bılıyorum ebem karı gbıkaydirigubbakcemile3ISTERSEN ETME sonra e bulasıklar yıkanacak kaynanama kalsa aksama kadar tezgahın ustunde gelıne bak bulasık yıkamıyor kaynanası topluyor derler bılıyorum köy yeri çünkü.hemen ılk hamıle kalan senmısın bızde dogurduk tarlada calıstık karnımız burnumuzdayken derler bılıyorum.esım bıle doguracagın bı sıpa ne kadar buyuttun dıyor abartıyosun dıyor.:umursamaz:hayır abartmıyorum ama anlasılamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…