qünaydın canımm.. evet nasip değilmiş.. şuanlık eşimle bi süre bebiş düşünmüyoruz... :1no2:
Baştan sona heyecanla okudum yazdıklarınızı ama son sayfalara gelince kursağımda kaldı sevincim tatlı cadı. Üzüldüm ama vardır bunda da bi hayır demeli. Allah gene verir tatlım yaaa bu sefer en sağlıklısını, en hayırlısını verir canım benim. Üzülme sakın sen olur mu? Bi süre istirahat et dinlen. Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun, aynılarını bi daha yaşatmasın asla sana. a.s.
yaaa ne degısıklık ama bu seferde ben dınlenemıyorum kaynanaya yardım et gelene gdene servıs yap kocam dısarı cıkıyo gezıyo tabı ben kaynanayla gelenle gdenle ılgılenmek zorunda kalıyorum daha cok yoruluyorum yanı ınsallah bu sefer hamılelık bahanesıne yırtarım
amaaan neyse canım ya senınde kafanı şişirdim,kendıne dıkkat et bırazdan yemek yapmaya gdecegım opuyorum
winx perisi; e artık bi zahmet seni oturtsunlar normal zamanda gittiğin zamanla şimdiki bir değil ki canımm. Sende eğer ses çıkarmaz kalkar yaparsan onlarda rahatsın diye ses çıkarmazlar. Biraz naz yap bir daha ne zaman yapcan. Çocuk olunca o nazı da yapamayacaksın hem ev hem çocukla uğraşmaktan tadını çıkar. Mazallah sonra gerçekten birşey olur felan ağrın olmasa da varmış gibi davran. Gezin dolaşın hem eşind eilgi göstersin biraz ne demek tek başına gezmek alla alla çocuk doğunca da böyle yaparsa yandın artık. Biraz eşini de eğit o da öğrensin. Çocuk bakmasını gezdirmesini herşey sana bakmasın şimdiden başlamak lazım nasıl alışırsa öyle gider benden söylemesi.