Hamileyimmmm :)

ıyıyım valla bgun moralım duzeldı zeynepsav arkadasda benım yasadıgım sorunu yasamıs 6 haftalıkken vajınal usgde bebegını grememıs gec dollenme benımkı heralde oyuzden duzeldım arkıdesım sen naptın kontrolun nasıl gectı

iyiyim bende ne olsun yaa uğraşıoruz işte yeni kalktım daha kahvaltı bile yapmadım hava felaket sıcak yaa

burdada pazartesi yağmur beklenio bakalım ya inşallah biraz yağar da serinleriz , insanın sıcakta hiç bişey yapası qelmio yaa

nasılsınız kızlaarrr... bende sizi takip ediyorum yaw açtımmı sizin başlığa girmek istiyorum hep..

winx perisi; kendi kendine evham yapmışsın yine bakıyorum da ya boş gebeliği felan nereden çıkardın daha bebeğin çok küçük bir dur bakalım yaa.. Hem öle olsa baştan görülürdü öyle bir sorun biraz sabret. Sen dokuz ay nasıl sabredeceksin bakalım merak ediyorum ben.. ıyi yapmışsın eşine açıkça söylemekle iş yapacaksan hiç gitme daha iyi. Gitmek zorunda kalırsan da h,çbirşey yapma otur gözlerinin içine baksalarda laf kondursalar da aldırma boşver yaa.. Duymazlıktan gel. Hem nasıl babaanneymiş o öyle torunu geliyor el üstünde tutması gerekir seni. Valla iyi niyetli insana ben şahsen herşeyi yaparım ama inat olanla da inatlaşırım. Takma kafana sen.

evt ya kendı kendıme kuruntu yaptımkaydirigubbakcemile3valla bılmıyorum kı nasıl sabredecgım magazalarda dısarıda kucaklarında o yenı dogmus bebeklerı grdukce ıcım gdıyo dıyorum kı su 9 ay gecsede bende kucagıma alıp bebegımı gezdırsem offfffff bua arada ıyıyım sen nasılsın mukemmel bı hamılelık gecıyorum ne mıde bulantısı ne bas donmesı

winx perisi; hadi sen yine hamilesinde şimdiden mağazalara bakıyorsun ben daha seney çocuk düşünüyorum ama şimdidem bebek mağazalarının vitrininden ayrılamıyorum ya heralde evlenince böyle anaç bir durum oluyor bekarken hiç merakım yoktu böyle şeylere. Eşimle yürürken hep birbirimize tatlı, minik çocukları gösteriyoruz. Artık hamile kalınca nasıl olurum tahmin bile edemiyorum.. Oh ne güzel rahat hamilelik nazar değmesin ınşallah hep böyle gitsin..

inşllah cnm evt bızde bekarken oyleydık hatta ben hemen cocuk yapanlara kızıyordum.ama ınsan hamıle kalınca anlıyor sımdıden besıklere bakıyorum esım bıraksa kıyafet almaya baslıcam yanı ama ugursuzluk olur dıye almama ızın vermıyor sende ınsallah rahat bı hamıleleık gecırrısın

winx perisi; eşin iyi düşünüyor almayın tabii şimdiden hele biraz da ha büyüsünde alırsınız. Tabii ben öyle diyorum ama ben hamile olursam lendimi nasıl tutarım bilemiyorum. ınşallah benimde sorunsuz geçer bakalım..

napak işte be işyerindeim oturuyorum yemek yıcez bırazdan sen napıyosun doktora gdecem dıyodum gıttınmı yaptırdınmı muayenelerını

dr bu çarşamba çağırdı yani yarın qidicem canım.. inşallah kan tahlilimde bebek yok çıkar dua edin ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…