Bu arada benim de 6+2 oldu. Geçen hafta doktora gittiğimde doktor geç döllenme demişti. 3 hafta sonra çağırdı. Kalp atışlarını dinlemek için. galiba 8. haftada duyacağım nasipse tabii...
yanı cnm keseyı grup bebegımı goremedınız
evet canım. keseyi gördük çok küçüktü. Kalp atışları için 3 hafta sonra gel dedi.
ayy hadı ınsallah canım bende senınle aynı durumdayım keseyı gorduk fakat bebegımı goremedık henuz saglıkla mutlulukla kucagımıza alırız ınsallah bebeıslerımızı bu arada benım kesemm 6+3 ıken gttıgımde 18 mm olmustu.
şu an kaç haftalık?
7+2 cnm
demekki aramızda tam 1 hafta var. Nasıl geçiyor hamilelik. sıkıntıların var mı?
yok mukemmel bı 3 ay gecıyorum dıyebılırım tek korkum bıdahakı gdısımde bebegımı gorememe bos gebelıkten korkuyorum huzursuz oluyorum esım normal dıyor ama ne bılıyım endıselenmeden duramıyor ınsan
bence rahat ol. her anının tadını çıkarmaya bak. herşey yolunda gidecek inşallah.
ilk hamileliğin mi?
evt canım ilk hamıleleıgım korunmayı bıraktım 1,5 ay sonra hamıle kaldım pco var bıde bende nasıl oldu anlamadım olmıcak dıye dusunurken rabbım meelegımı gonderdı bana senın ılk hamıleleıgınmı
ayy ben aserıyorum suan msela ayva ıstıyorum ama bu mevsımde nerde bulacagız:)))ha bıde lımon offff olsada yesek yaaacokacimcoookbenımde mıde bulanım falan olmuyor sabahları kalkınca az bısey sadece bas doneme oluyor oda cok rahatsız edıcı deıl bıde acıktıgım zamanlar mıdem bulanıyor hafıf
seftalıyle avunuyorum suan
bol bol meyve ye, ben de şeftali ve kiraza saldırmış durumdayım ve habire süy, yoğurt ayran falan yiyip, içiyorum. beslenme bu dönemde çok önemli.
Doktor sana hiç ek vitamin falan verdimi?