- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın bı tanem hakkında hayırlısı olsunn dualarım senınle bıtanem inşallah meleğin senınledır
hadı canm HAYIRLI HABERLERLE GELIRSIN İNŞALLAH
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. herşeyde vardır bir hayır. inşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olursun. en azından bebeğin olabiliyor bunada şükür etmek lazım. ya olmayanlar ne yapsın. bu bebekte sağlıksız olduğu için düşmüştür. herşeyin hayırlısı. kendine dikkat et.
Tatlı cadıcım ben 6da cıkıyorum yarın gelırgelmez bılgısayarı acıcam ve senın yorumunu beklıyorum heyecanla merakla ınsallah bebeısıne bısey olmamıstır.opuyorum canım
canım çok geçmiş olsun vardır bundada bir hayır ya belki de sağlıksız senin ömür boyu bakıp üzüntü duyacağın bir bebek olacaktı bozma moralini canım ya hayırlısı olsun
tatlı-cadı bende üzüldüm ama allah herşeyin hayırlısını nasip etsin demekki sağlıklı değilmiş doktorlar düşükde öyle olduğunu söylüyor
ya bugün benim başıma geleni duyunda gülün kızlar şimdi test aldım ben yaptım baktım 1dk bile geçmedi çift çizgi öyle silik falan da değil ha hemen gene koştum hastaneye kan testi yaptırdım gene fosssssss 0.24 ama görmedim demeyecem artık çift çizgiyi gördüm yani
evet haklısın beterin beteri var.geçen yıl erken doğumla 27 haftalık bebeğimi kaybettim.
allah yardımcın olsun.nasip.sağlıkla yeni bebişler nasip etsin sana...