Hamileyimmmm :)

yok cnm dr qittiğimde kanamam oluodu ama daha düşmemişti bebek.. o yüzden rahim sıklaştırıcı hap vermişti düşmesin diye ama akşam dr dan eve qeldiğimde kocaman bi parça qeldi benden anladım ki düşük yaptım ..

Ya belkıde yapmamıssındır hemen umuıtsızlıge kapılma arkadasımmm ayyy bak umıtlendım sımdı ınsallah dusuk yapmamıssındır canım benımmm

yok cnm yaa yapmışımdır diye düşünüyorum çünkü sürekli benden parça falan qelio ama bakalım hayırlısı inşallah.. ben dr dan qeldikden sonra yazarım buraya yine durumumu

Tamam canım ama doktorun rahım sıkılastırıcı verdıyse belkı onunla ılgılı bı durumdur.ınŞallah dusuk yapmamıssındır canım benımmm

Tamam canım ama doktorun rahım sıkılastırıcı verdıyse belkı onunla ılgılı bı durumdur.İnŞallah dusuk yapmamıssındır canım benımmm

ya ben dr dan qeldikden sonra parça düşürdüm ya kesin düşük yapmışımdır dedim ve doktorun verdiği rahim sıklaştırıcıyı kullanmadım :bbo: sadece çok ağrım olduğu için ağrı kesici kullandım o kadar :bbo: amaan allah nasip edecekse eder zaten . eğer nasip değilse bundada vardır bir hayır

tatlı cadı ben şubat annesinden..ne oldu merak ettim müjdeli habermi var

yok canım yaa saat 3:30da kontrole qidicem düştüğüne emin olmak için.. dr düşmemiş olabilir kontrole qel dedi.. bazı qebeliklerde kanama oluyomuş doğalmış ama ben düştü diye düşünüyorum çünkü benden wc qittiğim zaman kan pıhtıları falan qelio..

bize haber ver meraklanırız.inşallah bir mucize olur.hadi bakalım herşeyin hayırlısı

Ayyy canım ınŞallah meleĞın senınledır ve bız bırbırımızı takıp etmeye devam edrrız ınsallah.keske kullansaydın doktorunun verdıgı ılacı bak doktorunda dusmemeıs olabılır demıs bazı gebelıklerde olabılıyomus canım en ıyı sen anlarsın ama bana dusuk yapmamısın gbı gelıyor hayırlısı ınsallah merakla beklıyorum haberlerını

:Saruboceq::Saruboceq:canım inş.düşmemiştir ve Rabbim bi mucize yaratır meleğini sana bağışlar inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Ayyy canım İnŞallah meleĞİn senİnledİr ve bız bırbırımızı takıp etmeye devam edrrız ınsallah.keske kullansaydın doktorunun verdıgı ılacı bak doktorunda dusmemeıs olabılır demıs bazı gebelıklerde olabılıyomus canım en ıyı sen anlarsın ama bana dusuk yapmamısın gbı gelıyor hayırlısı ınsallah merakla beklıyorum haberlerını

diğer düşüğümde normal adet olur qibi kanamam olmustu ama bunda öle olmadım cnm ya benimde kafam karıştı bilmiorum kii sadece kan pıhtısı qelio benden acaba dış qebelik olabilir mi diyede düşünüyorum kafam çok karışık canım ya :bbo:kafamçokkarıştı

canım bende bılmıyorum kı neden oyle pıhtı seklınde gelıyo dıs gebelık olsaydı doktorun solerdı normal gebelıktır ama bıcok topıkte okudum burda kanamaları 5.hafta baslayıpta 3 ayın sonuna gelıp yenı kanamaları duran arkadaslar var.ama meleklerı onlarla.ben oyuzden dedım sana keske kullansaydın doktorun verdıgı ılacı.kurtarabılırsınız bence dusuk olmamıssa hemen umıdını kaybetme canım benım

bakalım dr ne dicek buqün tekrar kan testi yaptırcaz sanırım .. inşallah kötü bi durum çıkmaz ya inşallah küraj olmak zorunda kalmam ve dış qebelik falanda yoktur.. içimde bi korku var ama hadi hayırlısı

kan tahlılı yapılır ve bence usg de cekılebılır canım ma hayırlısı edıgın gbı ınsallah kurtaj olmassın

bakalım dr ne dicek buqün tekrar kan testi yaptırcaz sanırım .. inşallah kötü bi durum çıkmaz ya inşallah küraj olmak zorunda kalmam ve dış qebelik falanda yoktur.. içimde bi korku var ama hadi hayırlısı

canım benım dıs gebelık tuplerde tıkanıklık veya yapısıklık varsa oluyo benım tahmınım dıs gebelık yok ama tabı dr nun ne dedıgı onemlı bu konuda aklına kotu seyler getırme

canım benım dıs gebelık tuplerde tıkanıklık veya yapısıklık varsa oluyo benım tahmınım dıs gebelık yok ama tabı dr nun ne dedıgı onemlı bu konuda aklına kotu seyler getırme

aklıma kötü şeyler qetirmemeye çalışıyorum canım ama yinede korkuyorum her ihtimali qöz önünde bulundurmak istiorum ki hazırlıklı olayım

X