Hamileyimmmm :)

benden dün qece pembe bi kaç damla kan qeldi ya sabahda idrara çıktığımda qeldi az önce doktorumu aradım düşük riski olabilir buqün qel dedi randevu aldım saat 13:15de kontrole qidicem kızlar dua edin çok korkuyorum ağrım var :gitme:

canım sakın korkma bir şey yoktur allahın izniyle bize de hbr et olur mu.

tatli_cadi_61; birşey olmamıştır Allah'ın izniyle merak etme canım. Biraz daha fazla dinlenmen kendini yormaman gerekebilir bu aylar biraz meşakatliş elbette bu birkaç ayı geçersen rahat edersin ve asla stres sıkıntı yapma aklına kötü şeyler getirme haberlerini bekliyoruz...

doktorumun bütün çabasına rağmen bebeğim düştü arkadaşlar senağlama nasıl düşürdüğümü dün neler yaşadığımı anlatmak bile istemiorum çünkü çok kötü bir qündü mahfoldum bütün qün.. ve qünün sonundada bebeğimi kaybettim senağlama herşeyde bir hayır vardır nasip böyleymiş Allah beterinden saklasın :gitme:

tatlı cadı canım benım üzülme cookk gecmıs olsunn bıtanem verende Allah alanda.onun karsınında onun ıradesı karsısında bır hiçiz.o ne ısterse o oluyo son taktır onun vardır bı hayır bıtanemmm yat dınlen canım kendıne dıkkat et canımmmm

öyle tabikide canım Allaha isyan etmiyorum kesinlikle .. herşeyde vardır bir hayır..

gerçekten üzüldüm bitanem üzülme diyemiyorum yerınde olsam belkı ben senden daha kötü olurdumm .canım benimmm yat guzelce dinlennn

tatli_cadi_61; çok geçmiş olsun canım. Gerçekten çok üzüldüm tüm sayfaları tek tek okuyordum son sayfaya gelince bunu okuyunca da çok üzüldüm. Ama herşeyde bir hayır vardır. Üzülme olurmu.İnşallah ilerde yine hamile kalırsın. Nasip böyleymiş. Şu aralar kendine dikkat etmen lazım dinlen moralini yüksek tut. Eşini de üzme.. Ben burada yine hamilelik haberlerini alacağımıza inanıyorum ve bekliyorum.

saol canım hayırlııs inşallah Allah beterinden saklasın herşeyde vardır bir hayır

öyle tabikide canım Allaha isyan etmiyorum kesinlikle .. herşeyde vardır bir hayır..

mutlulugunun bukadar kisa surmesine cok uzuldum cnm konunu bastan sona takip ettim keske boyle olmasaydi ama umudunu yitirme cok sukur hamile kalabiliyorsun buna sukr etmelisin ve inaniyorumki en yakin zamanda anne olucaksin,

malesef bu durum bir cok kadinin basina geliyor ve elden gelicek birsey olmuyor.
allahin takdiriyle bir dahaki gebeliginde hep uzanarak dinlenerek gecirmeye calis bunu doktorlar 2 dusukten sonra soyluyorlar zaten ama ben yine aklinda bulunsun diye hatirlatmak istedim en yakin zamanda hayirli haberlerini almai dort gozle bekliyorum canim
tekrar gecmis olsun rabbim cocuk dileyen hicbir kucagi bos birakmasin amin....

sevgiler gulsen a.s.

qülsencim desteğin için teşekkür ederim herşey kader. Allah ne derse o olur nasip böyleymiş..

bu qün biraz daha iyiyim canım .. Dr qidicem 3:30da randevum var tekrar muayneye çağırdı dr. Bakalım ne olcak yine tahlil falan yapar sanırım ama inş kürtajlık bi durum olmaz

inşallah canım düşük hapımı vermişti doktorun.bide arastırmasını sole doktoruna bakalım neden oluyomussss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…