Hamileyimmmm :)

evet bendede yoruldugum zamanlar karın kasık ve bel agrım oluyoo bundan sonra fazla kosturmucam ısyerınde bıle suanda kendımı ııı hıssedıyorummm su üç ayı atlatsak daha rahat oluruz kıslarrrrrr

tebrik ederim bende yeni üye oldum bende bu ay yumurtlamamın bitişinin ertesi günü başladık çalışmalara belirtilerde biraz var sizce varmıdır yumurtlmadan 1 gün sonra kalınır mı

canım valla ben hiç bilmiyorum ben hamile kalcağım ay hiç bir yöntem hesaplamadım yada uyqulamadım o yüzden pek bilmiorum ben ateş ölçme yöntemiymiş.. yumurtlama zamanıymış falan kaydirigubbakcemile3

inşallah canımcımmm valla sen ısrar etmeseydın belkıde daha gec tadacaktım bu duygularıı opuyorumnanaktana.s.

canım benim yaa senin adına nasıl mutlu oldum bilemezsin opuyorumnanaktan Allah inşallah bebişlerimizin hareketlerini içimizde hissetmeyide nasip etsin yine burda beraber mutluluğumuzu paylaşırz inş :CüvCüv::emir_bebek:

canım benim yaa senin adına nasıl mutlu oldum bilemezsin opuyorumnanaktan Allah inşallah bebişlerimizin hareketlerini içimizde hissetmeyide nasip etsin yine burda beraber mutluluğumuzu paylaşırz inş :CüvCüv::emir_bebek:

inşallah canımm sen nasılsın bebek nasıl agrıların oluyomuuu kendımızı fazla yormayalımm bebıslerımız ıcınn ne zaman gdeceksın tekrar doktora benımkı bgun 5+4 haftalık olduu:)))))))):sm_cool::teytey:

inşallah canımm sen nasılsın bebek nasıl agrıların oluyomuuu kendımızı fazla yormayalımm bebıslerımız ıcınn ne zaman gdeceksın tekrar doktora benımkı bgun 5+4 haftalık olduu:)))))))):sm_cool::teytey:

ßen iyiyim de bebiş bazen ara ara ağrılar yapıo ama çok fazla değil çünkü kendimi yormamaya qayret qösteriorum doktota çarşamba qünü qidicem inş. ßenim bebişimde buqün 5+3 oldu teyzesi :) :CüvCüv:hihoyyyt

dogum tarıhını hesapladım sımdı 23 subat oluyo benımkı benım dogum gunumden 1 gunden once bebegımle bırlıkte grecegız ınsallah yenı yasıma yaaaa ne guzellll

evet yaa rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın hayırlısıyla önce bebişlerimizin hareketlerini içimizde hissetmeyi sonrada zamanı qelince bebişlerimizi hayırlsııyla kocağımıza sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin :Saruboceq: Amiiin :CüvCüv:

inşallah tatlımmmmmmm olumlu dusun hepppp Allah bebeklerımızı rahmımıze dusurdugune gre vardır bı bıldıgı ve herseyde bı hayır vardır inşallah sorunsuz bı hamıleleık gecırecegız.

yok be canım daha nereye cıksın göbüs alt karnım bıraz şiş benım okadar 4.aydan sonra cıkıyomus hamılelık kıyafetlerı o zaman gıyılıyomussss

yalnız ben 2 kılo daha almısım yaaaaaaa su anda 67,50 gum ama hıc uzulmuyorum hatta dert bıle etmıyorumm nasıl olsa verırım saglıklı ogsunlardaa daha kaynanamlara gdecegız bayramda bak gorun ıkıdebır yedırır bana oooo hamıleyım dıyeeeekafamçokkarıştı:CüvCüv:sırnaşık şey

yalnız ben 2 kılo daha almısım yaaaaaaa su anda 67,50 gum ama hıc uzulmuyorum hatta dert bıle etmıyorumm nasıl olsa verırım saglıklı ogsunlardaa daha kaynanamlara gdecegız bayramda bak gorun ıkıdebır yedırır bana oooo hamıleyım dıyeeeekafamçokkarıştı:CüvCüv:sırnaşık şey

ya bi topic var 2010 şubat annelerinin qöbüşleri diyee orda birisi qöbüşünün resmini çekip koymuş çok şeker yaa :) ufacık çıkıntı var canım bende 2 kilo almışım 65 kilo olmuşumm evet inşallah doğumdan sonra veririz inşallah yaa yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun :CüvCüv:

X