- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar qüzel duyqular yaa allah inşaallah bebişlerimizi 9 ay sonra kucağımıza almayıda nasip eder sağlıklı bir şekilde :CüvCüv:
tebrik ederim bende yeni üye oldum bende bu ay yumurtlamamın bitişinin ertesi günü başladık çalışmalara belirtilerde biraz var sizce varmıdır yumurtlmadan 1 gün sonra kalınır mı
inşallah canımcımmm valla sen ısrar etmeseydın belkıde daha gec tadacaktım bu duygularıı opuyorumnanaktana.s.
canım benim yaa senin adına nasıl mutlu oldum bilemezsin opuyorumnanaktan Allah inşallah bebişlerimizin hareketlerini içimizde hissetmeyide nasip etsin yine burda beraber mutluluğumuzu paylaşırz inş :CüvCüv:
inşallah canımm sen nasılsın bebek nasıl agrıların oluyomuuu kendımızı fazla yormayalımm bebıslerımız ıcınn ne zaman gdeceksın tekrar doktora benımkı bgun 5+4 haftalık olduu:)))))))):sm_cool::teytey:
merhaba kızlar herkese hayırlı olsun bebekleri bende 7 haftalık hamileyim
merhaba kızlar herkese hayırlı olsun bebekleri bende 7 haftalık hamileyim
inşallah tatlımmmmmmm olumlu dusun hepppp Allah bebeklerımızı rahmımıze dusurdugune gre vardır bı bıldıgı ve herseyde bı hayır vardır inşallah sorunsuz bı hamıleleık gecırecegız.
yalnız ben 2 kılo daha almısım yaaaaaaa su anda 67,50 gum ama hıc uzulmuyorum hatta dert bıle etmıyorumm nasıl olsa verırım saglıklı ogsunlardaa daha kaynanamlara gdecegız bayramda bak gorun ıkıdebır yedırır bana oooo hamıleyım dıyeeeekafamçokkarıştı:CüvCüv:sırnaşık şey