Hamileyimmmm :)

ayyy canım evt ya cok guzellll8 haftalıkmıs onunkıı bızımkıde cıkarmıkıııı gaz olabılırmıı kıslarrr bırden oldu dıyorrrr

ayy ınsallah bende duyarımm benımkı 5+4 haftalık oldu bgun bende 7 haftama gırınce gdecegımmmm ultrasona bende kan ve ıdrar sonuclarımıda o zaman alıp gsterecegımmm hayırlısı olsun canım hakkımızda

genelde 6 veya 6,5 haftalıkken kalp atışları duyuluyor ben doktora gittigimde enson 6,5 haftalıktım kalp atışlarını duymuştum canım

inşallah canım yaa inşallah herşey yolunda qider... ben daha önce düşük yaptığım için hep içimde ufakda olsa bi korku varr

genelde 6 veya 6,5 haftalıkken kalp atışları duyuluyor ben doktora gittigimde enson 6,5 haftalıktım kalp atışlarını duymuştum canım

o zaman ben bu önümüzdeki çarşamba qittiğimde bebişimin kalp atışını duyucammm inşallah ayyy inanamıyorum yaa :lepi: inşallah duyarımmm hihoyyyt:CüvCüv:

kızlar benım az bı işim var bırazdan gelıcemmm optummmmm gelemssemdemde ptesı gorusuruz canlar kendınıze ve bebeıslere ıı bakın

ne qüzel duyqular bunlar yaa şuan duymasak bile bebişlerimizin kalp atışlarını.. onları içimizde hissetmemiz bile bize huzur verio dimi :) süper bişey yaa

ne qüzel duyqular bunlar yaa şuan duymasak bile bebişlerimizin kalp atışlarını.. onları içimizde hissetmemiz bile bize huzur verio dimi :) süper bişey yaa

evt inşallah 3 temmuzda gıttıgımde bende bebısımı grurum tatlı cadı sende ınsallah gorursun 6,5 hafta olacak 3 temmuzda:Saruboceq:

selam kızlarr bebısım bgunn 5+6 haftalık olduuuuuu ruyaymıs gbı gelıyorrr hamıleleıgım kızlar yaaa bu yazıları yazdıgıma bıle ınanamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…