- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
bende 20 mayısta en son adet olmuştum benimkide o kadar sanırım aramızda 1 qün var :))
evt canım aynı zamandaa ne guzel bende aslında 20sınde olacaktım ama erken gelmıstı gecen ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 20 mayısta en son adet olmuştum benimkide o kadar sanırım aramızda 1 qün var :))
RESIMDEKI RAKAMLAR BEEBGI VEYA KESEYI OLCMEK ICIN TATLIMM KAGITTA SOLE YAZAR:ENDOMERIUM...kac mm olculmusse,idrarı senden kan gurubuna falan bakmak için istemiş olabilirler zaten önemli bi durum olsa dr söyler .. banada de keseyi qörünce kesin bişi sölemedi ki kesin bi tanı koyamam çünkü daha çok ufak bunu önümüzdeki haftalarda anlıcaz falan dedi :CüvCüv: ben rapordan falan pek anlamam ama ultrasonda kesenin resmini çekti onun üzerinde kenarda bi numaralar falan var onu mu yazayım cnm CADIARZUyerimseniben
bak benim ultrason çıktısında kenarda şunlar yazıyo
PWE = 16 24.03m09
161654
DE 0.0cm
F 3.75
FR 19
benımde rahmım baya kalınlasmıs yalnız onceden 8 mm dı sımdı 23 mm:1shok:
merhaba canım aramıza hoşqeldin yeni anne adayı a.s. senin adına çok sevindim allah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş. bizi durumundan haberdar et olurmu hep heraber burda 9 ayımızı qeçireim inşallah
Coooooooooooooooooooooooooooook tsk ederım arkideşimmmmma.s.sositososito
merhaba kızlar Rabbım bebıslerınızı sızlere bagıslasın ısallah hepımız bır avazda dogum yapalım hayırlısıyla :))
Ben sizi 1 hafta geriden takip ediyorum. 4. hafta ile... yerimseniben