Hamileyimmmm :)

idrarı senden kan gurubuna falan bakmak için istemiş olabilirler zaten önemli bi durum olsa dr söyler .. banada de keseyi qörünce kesin bişi sölemedi ki kesin bi tanı koyamam çünkü daha çok ufak bunu önümüzdeki haftalarda anlıcaz falan dedi :CüvCüv: ben rapordan falan pek anlamam ama ultrasonda kesenin resmini çekti onun üzerinde kenarda bi numaralar falan var onu mu yazayım cnm CADIARZUyerimseniben
RESIMDEKI RAKAMLAR BEEBGI VEYA KESEYI OLCMEK ICIN TATLIMM KAGITTA SOLE YAZAR:ENDOMERIUM...kac mm olculmusse,
sag over........
sol over........
doppler......
serviks.........
douglas......
genel degerlendırme:.............

bak benim ultrason çıktısında kenarda şunlar yazıyo
PWE = 16 24.03m09
1616:KK53:54
DE 0.0cm
F 3.75
FR 19

bak benim ultrason çıktısında kenarda şunlar yazıyo
PWE = 16 24.03m09
1616:KK53:54
DE 0.0cm
F 3.75
FR 19

yok canım benımkıyle cok farklı bak sana yazayımm:

uterus:43*38*44 mm boyutlarında ölçüldü.normal degerlendırıldı.

endometrium:23 mm ölçüldü.içerisinde 2*1 mm boylarında şüpheli gebelik kesesi kontrolleri önerilir.

sag over ve sol evr normal degerlendırıldı.

doppler:endometriyal patolojıde

serviks:degerlendırılmesı klınısyenın muayenesıne bırakıldı

douglas:normal olarak degerlendırıldı

genel degerlendırme:uterin kavıte ıcerısınde 2*1 mm boyutlarında şüpheli erken gebelik kesesi kontrolleri önerilir

anladım canım farklı olbılıyo demekkı neyse sendede grunmedıgıne gre normal bendede gorunmemesıı sankı bebek hemen grunecekmııı nette de ole yazıyo zaten belırtıler bıle cıkmaz dıyolarrr

Canım benım hayırlısıyla kucagımıza alsaydıkk bııı ama daha hareketlerını hıssedıcezzz ayyy nasıl sabırsızlanıyorum bı bılsennn

merhaba kızlar Rabbım bebıslerınızı sızlere bagıslasın ısallah hepımız bır avazda dogum yapalım hayırlısıyla :))

merhaba canım aramıza hoşqeldin yeni anne adayı a.s. senin adına çok sevindim allah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş. bizi durumundan haberdar et olurmu hep heraber burda 9 ayımızı qeçireim inşallah

Ben sizi 1 hafta geriden takip ediyorum. 4. hafta ile... yerimseniben

merhaba kızlar Rabbım bebıslerınızı sızlere bagıslasın ısallah hepımız bır avazda dogum yapalım hayırlısıyla :))

sanada merhaba canımm Amiiiiiiiin Allah hayırlısıyla bebişlerin tekmelerini karnımızda hissetmeyi ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :CüvCüv:hihoyyyt

X