Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz rahatladım arkadaşlar, teşekkür ederim.
Bi de klimalar fazla çalışıyor bizim ofiste. 2 gündür ayağıma çorap giymeye başladım. Sanırım biraz da ondan ağrıdı.Bugün ağrı daha hafifledi çünkü.
Ben daha iş yerindekilere söylemedim. Bir kaç hafta daha geçince söylemeyi düşünüyorum.
bende henüz bulantı falan yok. Öyle aşerme de hissetmiyorum. Sadece canım tuzlu şeyler çok istiyor.
bende henüz bulantı falan yok. öyle aşerme de hissetmiyorum. Sadece canım tuzlu şeyler çok istiyor.
Ya rakadaslar bıraz evvel akıntımı gordumm bole beya yumurta akı gbı katı bı akıntı gelmıs sızdede oluyomu normalmııııı dır sızce
inşallah kıslar guzel bı hamıleleık surecı gecırrız hep beraber o kadar cok korkuyorum kı bebgıme bısey olacak dıyeee onu hıssedıyorumm kızlarrr cokda kucuk olsa o benım ıcımde su anda ve varlıgını hıssedebılıyorum
a.s.gözünüz aydın...............
sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın..........:ecrin_bebek:
Ya rakadaslar bıraz evvel akıntımı gordumm bole beya yumurta akı gbı katı bı akıntı gelmıs sızdede oluyomu normalmııııı dır sızce
inşallah kıslar guzel bı hamıleleık surecı gecırrız hep beraber o kadar cok korkuyorum kı bebgıme bısey olacak dıyeee onu hıssedıyorumm kızlarrr cokda kucuk olsa o benım ıcımde su anda ve varlıgını hıssedebılıyorum
bende aynen çok korkuyorum. ama pozitif düşünmemiz çok önemli kızlar. hep birlikte iyiye motive olalım, pozitif olalım, iyi şeyler olsun.
Herşeyin en iyisini düşünelim. İnanıyorum ki hiç birşey olmayacak ve çok güzel bir hamilelik olacak hepimiz için.
her anınızın tadını çıkarınn kızlarrr :CüvCüv:
AYYY ne guzel yaaa herkese allah nasıp etsın bende ayın 2 sınde gıdıp kalp atıslarını dınlıycem hemen hemen 3 umuzde aynı anda hamıle kalmısız benımde bu p.tesı 7.hafta oluyor
allah herkese nasıp etsın.
bu arada arkadaslar bende bulantı yok.yememde ıcmemede degısıklık yok bu yuzden bısey anlamıyorum.ama ara ara karın bel ve kasık agrım var gıdınce doktora bunu sorucam ama korkuyorum yaa ıcım ıcıme sıgmıyor su 1.5 ayıda atlatsak sorun olmıycak herhalde 3 ay onemlı dıyorlar yaa opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5