• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyimmmm

Evet canım ilk olacak. Biz 1 yıldır deniyoruz. Doktora da söyledim yaşın küçük biraz daha bekle sıkıntı olmaz dedi. Zaten hiçbir sorunumuz yok eşiminde benmde. Ben işte son olarak rahim filmi çektircem o kaldı bi tek. Ama gerçekten anlam veremedim. Yani çok umutluydum h böyle ilk belirtiler vardı. Erken gebelik testi yaptım bugün sabah ilk idrarımla oda negatif dedi iyice gitti umudum. Gerçekten anlayamıyorum yani valla ne düşünecemi de şaştım kaldım
Canım ben 4 ay denedim olmadı önce ve adet düzenlerim şaştı. Doktora gittim daha erken 6.ayı bekle dedi. Özel doktordu neyse 6.ayı bekledim gittim. Ama ben ona 1 yılı beklemek istemediğmi söyledim. Sonra klomen verdi bana. Onu kullandım ve oldu. Demem o ki sana tedavisiz yaşın küçük diyenleri bekleme çünkü ne kadar erken başlasan o kadar iyi. Başka bir doktora git bak canım. Ve dua bırakma. Meryem suresi çok iyi geliyormus

Canım ben 4 ay denedim olmadı önce ve adet düzenlerim şaştı. Doktora gittim daha erken 6.ayı bekle dedi. Özel doktordu neyse 6.ayı bekledim gittim. Ama ben ona 1 yılı beklemek istemediğmi söyledim. Sonra klomen verdi bana. Onu kullandım ve oldu. Demem o ki sana tedavisiz yaşın küçük diyenleri bekleme çünkü ne kadar erken başlasan o kadar iyi. Başka bir doktora git bak canım. Ve dua bırakma. Meryem suresi çok iyi geliyormus
Dua hep ediyorum canım dilimden düşmez zaten. Klomen ne oluyor canım? Ben asit kullandım 1 ay kadar sonra kestim. Doktorum iyi benm aslında ama hepsi aynı şeyi söylüyor. 1-2 ay daha bekle dediler hep

Dua hep ediyorum canım dilimden düşmez zaten. Klomen ne oluyor canım? Ben asit kullandım 1 ay kadar sonra kestim. Doktorum iyi benm aslında ama hepsi aynı şeyi söylüyor. 1-2 ay daha bekle dediler hep
Klomen yumurta geliştirici ilaç. MEsela ben zamanında yumurtlayamıyrmuşum

Klomen yumurta geliştirici ilaç. MEsela ben zamanında yumurtlayamıyrmuşum
Doktor bana yumurtalarında, yumurtalıklarında ve rahminde bir problem yok hatta olması gerekenden daha iyi dedi. Yumurtalarında tembel değil dedi. Pazartesi inşallah bi doktora tekrar gidicem. Hormonlarımada tekrar bir baktırıyım bakalım. Bana tek yazdığı folik asit olmuştu işte başkada yoktu. Minnosum göğüslerimde ağrı var diyodum ya o ağrı geçti ama benim göğüslerde dolgunluk oldu. Benim normalde göğüslerim küçük ve sönüktü. Şimdi büyüdü ve dolgunlaştı. Arkadaşım dedi ki bu ay üstüne düşün senin kadınlık hormonlarında gelişme var heralde dedi. Sen ne düşünüyosun bu konuda canım bir hamiş olaraktan :) :*

Doktor bana yumurtalarında, yumurtalıklarında ve rahminde bir problem yok hatta olması gerekenden daha iyi dedi. Yumurtalarında tembel değil dedi. Pazartesi inşallah bi doktora tekrar gidicem. Hormonlarımada tekrar bir baktırıyım bakalım. Bana tek yazdığı folik asit olmuştu işte başkada yoktu. Minnosum göğüslerimde ağrı var diyodum ya o ağrı geçti ama benim göğüslerde dolgunluk oldu. Benim normalde göğüslerim küçük ve sönüktü. Şimdi büyüdü ve dolgunlaştı. Arkadaşım dedi ki bu ay üstüne düşün senin kadınlık hormonlarında gelişme var heralde dedi. Sen ne düşünüyosun bu konuda canım bir hamiş olaraktan :) :*
Eşinin değerleri de normal de mi canım ? Onunla ilgili aslında şöyle yorum yapabilrim.adet olduğum ay ağrım olmuştu ama hamile kaldığım ay erkenden dolgunlaşmıştı :KK1:

Eşinin değerleri de normal de mi canım ? Onunla ilgili aslında şöyle yorum yapabilrim.adet olduğum ay ağrım olmuştu ama hamile kaldığım ay erkenden dolgunlaşmıştı :KK1:
Eşimin değerleri gayet iyi çıktı. Doktor dediki siz kendinizi çocuk için adapte etmişsiniz sıkıyosunuz ondan da olmayabilir. Kendinizi serbest bırakın dedi. İşte valla kuzum ben hayatımda ilk defa göğüs ağrısı çektim ama öyle böyle değildi. Koparmak istedim en son. Şimdide göğüslerim dolgun baya ama işte adetim :) bakalım belki arkadaşımın dediği gibidir bu ay ama hiç aksatmıycam üstüne düşücem son iki aydır benim vücut garipleşti belkide bana mesaj veriyor hani ben hazırım yapın gari diye :D

Bide canım ben çok stresli bir insanım takıntılıyım. En ufak şeyi kendime dert ederim. Annem diyoki bu stresten kaynaklı. Ne kadar çok stres yaparsan o kadar olmaz. Gerçekten de ufacık şeyleri büyütüp dağ yapan birisiyim. Bu huyumdan kurtulmam lazım. Bide en önemlisi sigaradan :(

Bide canım ben çok stresli bir insanım takıntılıyım. En ufak şeyi kendime dert ederim. Annem diyoki bu stresten kaynaklı. Ne kadar çok stres yaparsan o kadar olmaz. Gerçekten de ufacık şeyleri büyütüp dağ yapan birisiyim. Bu huyumdan kurtulmam lazım. Bide en önemlisi sigaradan :KK43:
Canım aynı huy bende de var malesef hatta ben o denediğim 6 ayda kpss sınavına hazırlanıyordum haliyle sınav stresini tahmin edersin. Sınav bitti ve ben de artık bebek umudumu kestim ki bir ay gecti ikinci ay gebeyim. Umudumu kestim ama duamı kesmedim. Ve tevekkül Allaha canım yani bana bacaklarını dik şunu yap bunu iç diyorlardı ya hiçbirini yapmadım. Yumurtam oluşmadığını diyince doktor 2-3 kere incir suyu içtim.

Canım aynı huy bende de var malesef hatta ben o denediğim 6 ayda kpss sınavına hazırlanıyordum haliyle sınav stresini tahmin edersin. Sınav bitti ve ben de artık bebek umudumu kestim ki bir ay gecti ikinci ay gebeyim. Umudumu kestim ama duamı kesmedim. Ve tevekkül Allaha canım yani bana bacaklarını dik şunu yap bunu iç diyorlardı ya hiçbirini yapmadım. Yumurtam oluşmadığını diyince doktor 2-3 kere incir suyu içtim.
Sınav stresi kadar iğrenç bişey daha yok bilirim kuzum. Valla işte bana doktor hiç bişeyin yok dedi. 8 tane ayrı doktora gittim düşün. Hepside ilaçla tedaviye gerek yok sadece kendini kasma dediler. Baştan aşağı tomografiye girdim. Doktor dedi yumurtalıklar falan süper rahminde. Deselerdi bişeyler yanlış diye bende kür tedavisi yapıcaktım. Tevekkül ediyorum tabikide rabbim hayırlısınu versin herkes için. Bide şu rahim filmini çektirsem içim iyice rahatlıycakta korkuyorum işte maalesef :(

A
Sınav stresi kadar iğrenç bişey daha yok bilirim kuzum. Valla işte bana doktor hiç bişeyin yok dedi. 8 tane ayrı doktora gittim düşün. Hepside ilaçla tedaviye gerek yok sadece kendini kasma dediler. Baştan aşağı tomografiye girdim. Doktor dedi yumurtalıklar falan süper rahminde. Deselerdi bişeyler yanlış diye bende kür tedavisi yapıcaktım. Tevekkül ediyorum tabikide rabbim hayırlısınu versin herkes için. Bide şu rahim filmini çektirsem içim iyice rahatlıycakta korkuyorum işte maalesef :KK43:
aynen canım dua et sadece zamanı var demek ki

Ben de polikistik overim. Klomen kullandım bu ay. Son adet tarihim 23 Eylül. Yumurta takibinde 9 ekimde 24 mm yumurtam vardı.. bundan sonraki bir haftayı değerlendirdik. biliyorum erken ama dayanamadım 19 ekimde kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 2.3. Nasıl değerlendiriyorsunuz? Teşekkür ederim.

Ben de polikistik overim. Klomen kullandım bu ay. Son adet tarihim 23 Eylül. Yumurta takibinde 9 ekimde 24 mm yumurtam vardı.. bundan sonraki bir haftayı değerlendirdik. biliyorum erken ama dayanamadım 19 ekimde kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 2.3. Nasıl değerlendiriyorsunuz? Teşekkür ederim.
Canım benim bildiğim 5'den küçük değerlerde gebelik olmuyor ama tabiki gün be gün ölçtürmek daha mantıklı. Mesela bugün ölçtürdün bu kadar ya yarın bu değerden yüksek çıkarsa gebelik söz konusu olabilir. Benim bildiğime göre böyle. Yinede sen için ferah tut inşallah vardır canım

Canım benim bildiğim 5'den küçük değerlerde gebelik olmuyor ama tabiki gün be gün ölçtürmek daha mantıklı. Mesela bugün ölçtürdün bu kadar ya yarın bu değerden yüksek çıkarsa gebelik söz konusu olabilir. Benim bildiğime göre böyle. Yinede sen için ferah tut inşallah vardır canım
Yaa inşallah.. Beklicem artık napalım

Aynen canım beklemek sıkıcı ama elden bişey gelmiyor maalesef
klomen kullanabilirsin birde ovulasyon testiyle yumurtlama gününü kendinde takip edebilirsin.bu sekilde cok hamile kalan var.bu ay bende basladim klomene ayni zamandada ovulasyon takibi yapacagim.klomeni adetin 5. günü baslaman lazim 5. gunu gecirmediysen doktorundan iste klomeni.

bu sayfayida takip edebilirsin istersen.

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-23-00-46-40.png
    Screenshot_2018-10-23-00-46-40.png
    144,3 KB · Görüntüleme: 38
bu sayfayida takip edebilirsin istersen.
klomen kullanabilirsin birde ovulasyon testiyle yumurtlama gününü kendinde takip edebilirsin.bu sekilde cok hamile kalan var.bu ay bende basladim klomene ayni zamandada ovulasyon takibi yapacagim.klomeni adetin 5. günü baslaman lazim 5. gunu gecirmediysen doktorundan iste klomeni.
Canım benim ben doktoruma klomeni söyledim ama senin yumurtlamanda bir sıkıntı yok dedi. Ben zaten düzenli adet oluyorum 25-26 gün çekiyor adetlerimin arası. O yüzden gerek yok dedi. Yarın endokrine gidicem hormonlarıma baktırmaya. Dua edin bişey çıkmasın :(

Canım benim ben doktoruma klomeni söyledim ama senin yumurtlamanda bir sıkıntı yok dedi. Ben zaten düzenli adet oluyorum 25-26 gün çekiyor adetlerimin arası. O yüzden gerek yok dedi. Yarın endokrine gidicem hormonlarıma baktırmaya. Dua edin bişey çıkmasın :KK43:
anladim canim.Allahin izniyle bise cikmaz inşallah. hbr edersin

Back