- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Maşallah canım,istiyor muydunEvet canım. Hiç ummadıgım anda hiç ummadığım bi kontrol sonucunda 5.haftamda oldugumu öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım,istiyor muydunEvet canım. Hiç ummadıgım anda hiç ummadığım bi kontrol sonucunda 5.haftamda oldugumu öğrendim
Ayy hemde ne ıstemek. Ben ustune adet gormusum tesadufen ogrendımMaşallah canım,istiyor muydun
Böyle boşverince artık kafaya takmayınca oluyor demi? Benimde son 2 aydır hiç aklımda yoktu ama değişikleri fark ettimEvet canım. Hiç ummadıgım anda hiç ummadığım bi kontrol sonucunda 5.haftamda oldugumu öğrendim
Asla ummazdım cunku kullandıgım ılac yumurtlamayı baskılıyormus hem hamıle kalabılmısım hemde adet görmüşüm noldugunu bende anlamadım ama guzel olduBöyle boşverince artık kafaya takmayınca oluyor demi? Benimde son 2 aydır hiç aklımda yoktu ama değişikleri fark ettim
Ne kadardır bekliyordunuzzzzAsla ummazdım cunku kullandıgım ılac yumurtlamayı baskılıyormus hem hamıle kalabılmısım hemde adet görmüşüm noldugunu bende anlamadım ama guzel oldu
Valla ben 1 yıllık evliyim yaklaşık 10 aydır uğraşıyoruz işte çocuk için siz ne zamandan beridir istiyodunuz çocukNe kadardır bekliyordunuzzzz
Belirtilerin var mı canım bu ay ? Ben 7.ayda gebe kaldım şükür. Adet dengem şaşmasına rağmenValla ben 1 yıllık evliyim yaklaşık 10 aydır uğraşıyoruz işte çocuk için siz ne zamandan beridir istiyodunuz çocuk
Nısanda dusuk yaptım o zamandan beri ıstıyodukNe kadardır bekliyordunuzzzz
İyi bakalım canımNısanda dusuk yaptım o zamandan beri ıstıyoduk
Canım benim işte en büyük belirtim göğüslerde hassasiyet bide şuan adetime 2 gün var bundan yaklaşık 7-8 gün önce kasığıma bir ağrı girdi sanki bişey baskı yaptı. Sonra adet sancısı gibi geldi. O günden beridir göğüslerime dokunamıyorum resmen yanıyor böyle ve vücut sıcaklığımda çok yüksek. Sürekli ateşim var. Diğer belirtilerden hiçbişey yok ama bilmiyorum bende kendimi umutlandırmamak adına çok üstüne düşmemeye düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Sende böyle şiddetli ağrı tarzında göğüs ağrısı var mıydı? Yaklaşık 11 yıldır adet olurum hiçbir zaman ben göğüs ağrısı çekmezdim ordan öyle düşünmeye başladım :)Belirtilerin var mı canım bu ay ? Ben 7.ayda gebe kaldım şükür. Adet dengem şaşmasına rağmen
Olmaz mı.. normalde ben de hep kendimde belirti arardım. Göğüs ağrımı kasık ağrımı falan . Ama bu ay diyorum ya adete daha çok varken acımaya başladı yani bastırınca azcık ağrım daha artıyordu. Şu içi dolu oluyor falan diyorlar ya o adetinden baya gecince oluyor. Adet öncesinde ağrı var,hassas,ama elinle bastırınca daha ağır. Benim sol kasığımda batma oluyordu. Hatta öğrendiğim sabah bile kalktığımda sol kasığım belim ağrıyordu,aha bugün adet olacam diyordum. İnş sen de güzel haberler alırsın,paylaş mutşaka. İlk mi olacak inşCanım benim işte en büyük belirtim göğüslerde hassasiyet bide şuan adetime 2 gün var bundan yaklaşık 7-8 gün önce kasığıma bir ağrı girdi sanki bişey baskı yaptı. Sonra adet sancısı gibi geldi. O günden beridir göğüslerime dokunamıyorum resmen yanıyor böyle ve vücut sıcaklığımda çok yüksek. Sürekli ateşim var. Diğer belirtilerden hiçbişey yok ama bilmiyorum bende kendimi umutlandırmamak adına çok üstüne düşmemeye düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Sende böyle şiddetli ağrı tarzında göğüs ağrısı var mıydı? Yaklaşık 11 yıldır adet olurum hiçbir zaman ben göğüs ağrısı çekmezdim ordan öyle düşünmeye başladım :)
Paylaş mıyım kuzum evet benim ilk olacak inşallah :) bende de öyleydi kız seninki yine hafifmiş inan benim göğsüme kıyafetim değiyordu ya ona bile acıyordu. Benki sütyensiz yatamam sütyeni çıkardığımda bile inanılmaz bir acı oluyordu. Önce kaşıntı gibi geliyodu sonra ağrıya çeviriyodu. Bazen inan ki göğüslerimi parçalamak istiyordum. Şimdi o kadar değil ama ellerimi vurunca ağrıyor hala. Sağa sola yatamıyorum anca sırt üstü. Ayy bebeğim valla bilmiyorum ruh halimde iyi değil durup durup ağlıyorum ama ben yaşadığım stresli hayata yoruyodum. Olursa çok güzel olur olmazsada rabbimin bileceği iş derim ama inşallah olur ya gerçekten istiyorumOlmaz mı.. normalde ben de hep kendimde belirti arardım. Göğüs ağrımı kasık ağrımı falan . Ama bu ay diyorum ya adete daha çok varken acımaya başladı yani bastırınca azcık ağrım daha artıyordu. Şu içi dolu oluyor falan diyorlar ya o adetinden baya gecince oluyor. Adet öncesinde ağrı var,hassas,ama elinle bastırınca daha ağır. Benim sol kasığımda batma oluyordu. Hatta öğrendiğim sabah bile kalktığımda sol kasığım belim ağrıyordu,aha bugün adet olacam diyordum. İnş sen de güzel haberler alırsın,paylaş mutşaka. İlk mi olacak inş
Bata kaç gün var canım ? Benim bat 3 gğn geçmişti öylesine yaptım ve koyu çizgi çıkmıştı. Sen de test yapsan ya,belirtilerin benziyorPaylaş mıyım kuzum evet benim ilk olacak inşallah :) bende de öyleydi kız seninki yine hafifmiş inan benim göğsüme kıyafetim değiyordu ya ona bile acıyordu. Benki sütyensiz yatamam sütyeni çıkardığımda bile inanılmaz bir acı oluyordu. Önce kaşıntı gibi geliyodu sonra ağrıya çeviriyodu. Bazen inan ki göğüslerimi parçalamak istiyordum. Şimdi o kadar değil ama ellerimi vurunca ağrıyor hala. Sağa sola yatamıyorum anca sırt üstü. Ayy bebeğim valla bilmiyorum ruh halimde iyi değil durup durup ağlıyorum ama ben yaşadığım stresli hayata yoruyodum. Olursa çok güzel olur olmazsada rabbimin bileceği iş derim ama inşallah olur ya gerçekten istiyorum
Aşkım bat ne oluyor? Adetime 2 gün var sence çıkar mı?Bata kaç gün var canım ? Benim bat 3 gğn geçmişti öylesine yaptım ve koyu çizgi çıkmıştı. Sen de test yapsan ya,belirtilerin benziyor
Sat yazcaktım ya son adet tarihi kısaltılmışı. Silik çıkar ama çıkar benceeeee.yapsana :)Aşkım bat ne oluyor? Adetime 2 gün var sence çıkar mı?
Hee bende diyom bat ne aşkım eylül 21de başladı 26da bitti adetim. Kız bugün pazar allah bilir nöbetçi eczane tee nerde ama dur bakıyım yinede bi eczanelereSat yazcaktım ya son adet tarihi kısaltılmışı. Silik çıkar ama çıkar benceeeee.yapsana :)
Adetin öne mi geliyor canım ? Yani 21 eylülde olmuşsun yaHee bende diyom bat ne aşkım eylül 21de başladı 26da bitti adetim. Kız bugün pazar allah bilir nöbetçi eczane tee nerde ama dur bakıyım yinede bi eczanelere
Evet canım 25-26 günde bir geliyor. Bide çok fena oluyor ya durmuyor maşallah çeşme gibiAdetin öne mi geliyor canım ? Yani 21 eylülde olmuşsun ya
Çok olması kaliteli yumurtladığını gösteriyormuş sanırım :) Ee o zaman yap testi canım benim bakalım inş hayırlısı ile vardır bebişEvet canım 25-26 günde bir geliyor. Bide çok fena oluyor ya durmuyor maşallah çeşme gibi
İnşallah canım yarın eşime aldırıyım bi tanede yapıyım bakalım hayırlısı olsun inşallah :)Çok olması kaliteli yumurtladığını gösteriyormuş sanırım :) Ee o zaman yap testi canım benim bakalım inş hayırlısı ile vardır bebiş