• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyimmmm

Canım benim işte en büyük belirtim göğüslerde hassasiyet bide şuan adetime 2 gün var bundan yaklaşık 7-8 gün önce kasığıma bir ağrı girdi sanki bişey baskı yaptı. Sonra adet sancısı gibi geldi. O günden beridir göğüslerime dokunamıyorum resmen yanıyor böyle ve vücut sıcaklığımda çok yüksek. Sürekli ateşim var. Diğer belirtilerden hiçbişey yok ama bilmiyorum bende kendimi umutlandırmamak adına çok üstüne düşmemeye düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Sende böyle şiddetli ağrı tarzında göğüs ağrısı var mıydı? Yaklaşık 11 yıldır adet olurum hiçbir zaman ben göğüs ağrısı çekmezdim ordan öyle düşünmeye başladım :)
Yan suan hamıle oldugumu ben ogrenmemıs olsaydım kı yumurtlama donemımı yenı gecırmıs bata bır hafta kalmıs olacaktı. Bende suan halı hazırda olan belırtıler sıddetli bel agrısı karnımda bası hissi ve dolgunluk bunun dısında kasık agrısı arada sancı girme. Kesınlıkle gogus hassasıyetım yok sadece uclarında bı dolgunluk var beyaz beyaz sut kanallarımım oldugu yerde noktacıklar olustu. Ha kendımı her ay dınledıgım ıcın bı farklılık oldugunu sezebılıyorum. Ben adetım gectıkten sonra ogrendım hamıle oldugumu ama adet olmasaydım da hemen gıderdım doktora bı sorun mu var dıye. Kasıgıma agrı gırıp cıkıyo ve cogunlukla tek taraflı ve kısa surelı. Anı harekette daha cok hıssettırıyo sana bı yardımım olursa dıye yazdım kendımde olan hassasıyetlerı canım

Yan suan hamıle oldugumu ben ogrenmemıs olsaydım kı yumurtlama donemımı yenı gecırmıs bata bır hafta kalmıs olacaktı. Bende suan halı hazırda olan belırtıler sıddetli bel agrısı karnımda bası hissi ve dolgunluk bunun dısında kasık agrısı arada sancı girme. Kesınlıkle gogus hassasıyetım yok sadece uclarında bı dolgunluk var beyaz beyaz sut kanallarımım oldugu yerde noktacıklar olustu. Ha kendımı her ay dınledıgım ıcın bı farklılık oldugunu sezebılıyorum. Ben adetım gectıkten sonra ogrendım hamıle oldugumu ama adet olmasaydım da hemen gıderdım doktora bı sorun mu var dıye. Kasıgıma agrı gırıp cıkıyo ve cogunlukla tek taraflı ve kısa surelı. Anı harekette daha cok hıssettırıyo sana bı yardımım olursa dıye yazdım kendımde olan hassasıyetlerı canım
Canım merhaba. Teşekkürler paylaştığın için benimle. Benim işte diyorum ya 9 gün önce gece o feci kasık ağrısından sonra başladı göğüs hassasiyeti. 3 gün hiç elimi vuramadım. Geçen bende baktım göğüslerime dolgunlaşmış bide ucunun yanında böyle kabarcıklar oluşmuş ama şimdi bakıyorum düz dokununca hissedebiliyorum. Senin hala duruyor mu kabarcıklar?

Bide kuzum bende de oluyor sağ tarafıma giriyor çıkıyor ağrı sanki böyle sancı gibiama saniyelik sürüyor. Bakalım hayıtlısı bugün yarın adet olmam gerekiyor ama inşallah rabbiö güldürür yüzümüzü :)

Bide kuzum bende de oluyor sağ tarafıma giriyor çıkıyor ağrı sanki böyle sancı gibiama saniyelik sürüyor. Bakalım hayıtlısı bugün yarın adet olmam gerekiyor ama inşallah rabbiö güldürür yüzümüzü :)
Insallah olmazsın test yaparsan sonucu mutlaka yaz bana merak edıyorum :halay:

Canım merhaba. Teşekkürler paylaştığın için benimle. Benim işte diyorum ya 9 gün önce gece o feci kasık ağrısından sonra başladı göğüs hassasiyeti. 3 gün hiç elimi vuramadım. Geçen bende baktım göğüslerime dolgunlaşmış bide ucunun yanında böyle kabarcıklar oluşmuş ama şimdi bakıyorum düz dokununca hissedebiliyorum. Senin hala duruyor mu kabarcıklar?
Kabarcıklar normalde zaten var ama hamılelık hormonlarından dolayı daha da belırgın oluyo kucuk beyaz beyaz puturler. Benım ucları resmen buyudu boyle bebek emzırıyormusum gıbı uzum uzum oldular

Kabarcıklar normalde zaten var ama hamılelık hormonlarından dolayı daha da belırgın oluyo kucuk beyaz beyaz puturler. Benım ucları resmen buyudu boyle bebek emzırıyormusum gıbı uzum uzum oldular
Kuzum ben geçen aynada baktım gördüm daha önce hiç dikkat etmemiştim ne yalan söyleyim. Bugün baktım biraz inmişti o pütürcükler elimle dokundum göğsüme bi baktım hemen kabardılar. Zaten sağ göğsümde koltuk altı tarafına dokunamıyorum çok acıyor ya. Bugün baktım 2 göğsümde büyük duruyo ama sağdaki daha bir büyümüş sanki. Eskiden avcumun içinde küçük kalırdı şimdi iyice dolduruyor. Kız bide bu gözbebeği büyümesi var baktım ben bi türlü anlayamadım aynı gibi geliyor bana :D

kızlar şimdi size hikayemi baştan sona yazacağım. Kesinlikle umut olsun diye :nazar::dua:

Şöyle başlıyayım.Şubatta başladık denemelere ve 6 aydır düzenli olan adetlerim korunmayı bırakıktan sonra bozuldu.45-50-55 uzadı gitti.Tabii kpss sınavı çalışmaları var,onun stresi vs. 4ay sonra doktora gittim kan testime baktı pco ara form,ama çok etkilemez. Erken daha 6. Ayı bekleyelim dedi. 6.ay oldu gittim yeniden.Tabii sınavım bitmiş,stres azalmış. Klomen verdi ve 5 gün kullan 5 gün geçsin gel dedi.adetin 11.günü gittim yumurta oluşmamış 16. Gün gel dedi. 16.gğne kadar bikaç kere incir kaynattım incir yedim falan.Gittim yeniden baktı yumurta oluşmamış bazen dirençli vakalar olabiliyor.bu saatten sonra yumurta olsa da takibi zor artık gelecek aya bakalım, Gelecek ay daha güçlü ilaç başlıycaz dedi. Eve geldim tabii ağla ağla... sanki hiç çocuğum olmayacak gibi düşündüm. Bugün annemin getirdiği bitki çayını içmeden önce bintest yapayım garantileyim kendimi dedim.Sonuçta her şey Allahtan. Bi baktım 2. Çizgi. İnanamadım elim ayağım titredi kan testi verdim beta hcg 1080 çıktı. Ve şuan gebe olduğumu idrak etmeye çalışıyorum.Demek istediğim umudunuzu kesmeyin :dua::KK49: Belirtilerimi de yazayım.10 gün önce göğüslerim ağırmaya başladı ama ben ihtimal vermediğim için bu ay erken adet olacam diye seviniyordum. 1 hafta akıntım oldu hep ve bugün de aşırı sol kasık ağrısı adet olcakmışım gibi ağrı.Ve gece gördüğüm rüyada gelinlik giymiştim,kollarımda boynumda hep altın takı vardı. rüya yorumlaması da sizden ☺️☺️

Benim Hikayem de şöyle ;

2016 yılında ilk dış gebeliğimi yaşadım bebek tüpüme zarar verdiği için sol tüpüm alındı...
2017 yılında 2 negatif aşılama
2018 yılı 1 negatif tüp bebek ve 1 ay sonra normal yolla gebelik ancak bu da dış gebelikti sağ tüpümdeydi bu sefer de MTX tedavisiyle sorun çözüldü...
2018 yılı 4 ay sonra yine normal yolla gebe kaldım ve çok şükür ki herşey yolunda 12. haftamızdayız..
Yani demem o ki ALLAH çok büyük asla ve asla ümidimizi yitirmememiz gerek :super:

Benim Hikayem de şöyle ;

2016 yılında ilk dış gebeliğimi yaşadım bebek tüpüme zarar verdiği için sol tüpüm alındı...
2017 yılında 2 negatif aşılama
2018 yılı 1 negatif tüp bebek ve 1 ay sonra normal yolla gebelik ancak bu da dış gebelikti sağ tüpümdeydi bu sefer de MTX tedavisiyle sorun çözüldü...
2018 yılı 4 ay sonra yine normal yolla gebe kaldım ve çok şükür ki herşey yolunda 12. haftamızdayız..
Yani demem o ki ALLAH çok büyük asla ve asla ümidimizi yitirmememiz gerek :super:
Çok sevindim canım senin adına rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah :*

Hadi kızlar sizden de hayırlı haberler bekliyoruz

Kızlar tekrardan merhabalar. Benim normalde 15-16 ekimde adet olmam gerekiyodu. 2 gün gecikmiş sayılıyor benim bünyem için. Neyse ben bugün eşime erken gebelik testi aldırdım. Yarın sabah bakıcaktım normalde ama biraz önce lavaboya girdim ve pedimde böyle kahverengimsi yapışkan tarzda birşey var. İlk önce adet oldum sandım üzüldüm. Sonra aklıma ben adet olurken şiddetli kasık bel ve bacak ağrısı çektiğimi, adetin ilk başladığında bile koyu kırmızı şeklinde kanamam olduğunu hatırladım. Biraz sonra tekrar baktım hala aynıydı. Peçete bastım biraz hani varsa çıkar diye yok bi damla bişey. Bembeyaz durrdu. Aklıma yerleşme kanaması ihtimali geliyor. Ama nette baktım diyorlarki adetten 8 gün önce falan oluyormuş. Adeti geciktikten sonra yerleşme kanaması olur mu? Sizinki nasıl oldu? Bide sizce test yapıyım mı dursun mu?

Kızlar tekrardan merhabalar. Benim normalde 15-16 ekimde adet olmam gerekiyodu. 2 gün gecikmiş sayılıyor benim bünyem için. Neyse ben bugün eşime erken gebelik testi aldırdım. Yarın sabah bakıcaktım normalde ama biraz önce lavaboya girdim ve pedimde böyle kahverengimsi yapışkan tarzda birşey var. İlk önce adet oldum sandım üzüldüm. Sonra aklıma ben adet olurken şiddetli kasık bel ve bacak ağrısı çektiğimi, adetin ilk başladığında bile koyu kırmızı şeklinde kanamam olduğunu hatırladım. Biraz sonra tekrar baktım hala aynıydı. Peçete bastım biraz hani varsa çıkar diye yok bi damla bişey. Bembeyaz durrdu. Aklıma yerleşme kanaması ihtimali geliyor. Ama nette baktım diyorlarki adetten 8 gün önce falan oluyormuş. Adeti geciktikten sonra yerleşme kanaması olur mu? Sizinki nasıl oldu? Bide sizce test yapıyım mı dursun mu?
O bahsettiğin akıntıyı gebeler anlatıyordu. Genelde bebek yerleşince oluyor evet ama onun net zamanı yok 5.haftada yaşayan da var. Bence testini yap aklında kalmasın canım adet olsa bugün devamının gelmesi gerekirdi

O bahsettiğin akıntıyı gebeler anlatıyordu. Genelde bebek yerleşince oluyor evet ama onun net zamanı yok 5.haftada yaşayan da var. Bence testini yap aklında kalmasın canım adet olsa bugün devamının gelmesi gerekirdi
Kuzum maalesef arkası geldi. Sabah ilk iş kalktım baktım hiçbişey yoktu. Eşime yerleşme kanaması olabileceğini söylemek için giderken içimden bişeyler aktı. Baktım kan geldi. Napalım rabbim böylr uygun görmüş onun lafının üstüne laf etmek olmaz. Ne verirse başım gözüm üstüne :)

Kuzum maalesef arkası geldi. Sabah ilk iş kalktım baktım hiçbişey yoktu. Eşime yerleşme kanaması olabileceğini söylemek için giderken içimden bişeyler aktı. Baktım kan geldi. Napalım rabbim böylr uygun görmüş onun lafının üstüne laf etmek olmaz. Ne verirse başım gözüm üstüne :)
Dediğin çok doğru canım benim ne gelirse Allahtan:) ne kadardır istiyorsun ilk mi olacak

Dediğin çok doğru canım benim ne gelirse Allahtan:) ne kadardır istiyorsun ilk mi olacak
Evet canım ilk olacak. Biz 1 yıldır deniyoruz. Doktora da söyledim yaşın küçük biraz daha bekle sıkıntı olmaz dedi. Zaten hiçbir sorunumuz yok eşiminde benmde. Ben işte son olarak rahim filmi çektircem o kaldı bi tek. Ama gerçekten anlam veremedim. Yani çok umutluydum h böyle ilk belirtiler vardı. Erken gebelik testi yaptım bugün sabah ilk idrarımla oda negatif dedi iyice gitti umudum. Gerçekten anlayamıyorum yani valla ne düşünecemi de şaştım kaldım

Back