- 16 Haziran 2011
- 14.978
- 63.350
- 798
- Konu Sahibi lavinyadua
-
Adama hamile olduğunuzu ne zaman söylediniz ?Ben hiç bir zaman çocuk istemiyorum demedim ki, zaten bebek 14 haftalık kürtaj asla düşünmedim. O da bu kadar aşırı istemiyorsa daha dikkatli olurdu diye düşündüm çünkü ben hiç bir zaman korunuyorum vs gibi yalan da söylemedim
Çocuğu kabul etmeyeceğim demiyor nüfusa alma vs kısmı için artık seninle asla olmam diyor ben de buna inanamıyorum normalde bensiz kalmaya dayanamaz herşeyi benle yapmak ister. kahvemi ısı derecesine kadar ayarlayıp getiren adam nasıl böyle içinden canavar çıktı ondan hiç beklemezdim bu saldırgan tavırları
Ayakkabısını giydirir yazıp duruyorsunuz da, çocuğun bir rahatsızlığı yoksa bu normal değil. Bilin istedimHep beraber tatile gidiyoruz, çocuğun herşeyiyle çok ilgili. Bunlar şahit olduğum şeyler. Ayakkabısını giydirir kahvaltısını getirir götürür, işi gücü olsa bırakır her yere şöförlüğünü yapar sadece haftasonu iki saat gören bir baba değil
Benim erkek arkadaşlarım hep kendimden 12-13 yaş büyük oldu kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum. Biz başladığımızda bunla da 14 yaş fark vardı yani ben bunu 46 sanıyordum okeydi benim için o zaman. 2 senedir de beraberdik. Herkesin anlaşabildiği yaş aralığı farklıdır.Yooo anlarızSen de 50 sanmışsın zaten, 16 yaş buyük adamla ne işin olur
Adamı mı tanıyorsunuz da bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz ? Bakın ünlüler alemine. Berdan Mard.ini ilk oğlunu nüfusuna alsa da hiç görmüyor, diğer 2 çocuğunu ise anlata anlata bitiremiyor mesela.Kiyamaz zamanla kendisi merak edip gelecektir emin ol o bebek onun bir parçası ne kadar biyolojik babası olsa da ama merak edecektir şuan kabullenme aşamasında o ancak yener bu süreci ve kendisi bu duruma sahip çıkacaktır.
Benim erkek arkadaşlarım hep kendimden 12-13 yaş büyük oldu kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum. Biz başladığımızda bunla da 14 yaş fark vardı yani ben bunu 46 sanıyordum okeydi benim için o zaman. 2 senedir de beraberdik.Yooo anlarızSen de 50 sanmışsın zaten, 16 yaş buyük adamla ne işin olur
Nift gayet iyi çıktı. Erkek arkadaşım korunmadığımı biliyor bu konuda netiz. Hatta haberi ilk aldığında bu ikimizin sorumluluğu lütfen bu kadar üzülme dedi… sonradan ben doğurma konusunda netleşince adam ebucehile dönüştü.E o da muhtemelen sizden hamile kalmanizi beklemiyordu, niye sasiriyorsunuz ki? 34 yaşındaki bir kadinin acik acik cocuk istemiyorum diye belirten adamla birlikte olurken korunmadigini dusunmedi belliki. Yani sizin durumunuzda olsam ben korunurdum mesela, evliliklerde dahi 2 kisinin rizasiyla cocuga karar veriliyor.
Yani uzgunum ama adama acik acik cocuk istiyorum ve korunmayacagim diye belirttiyseniz ve bunlar olduysa tabi ust paragraf icin ozurdilerim ama aksi durumda adamin 180 derece donmesine ben hic sasirmadim.
Neyse en azindan duzgun bir aileniz var ki evlilik disi gebelige soz etmemisler, yaninizda durmuslar, bu saatten sonra yapabileceğiniz tek sey (14 haftalik dediginiz icin söylüyorum) eski sevgilinizin tum genetik, kronik rahatsızlıklarıni, kullandigi ilaclari vs ogrenip kontroller sirasinda doktorunuza dogru saglik oykusu verip ona gore yol almak olabilir.
Saglikla dogurun, bu cografyada bekar anne olarak ne kadar mutlu olursunuz bilemiyorum ama ben yurekten mutluluklar diliyorum evladinizla
Ah be kuzum ah be canım bu adam akıllanıp dönse bile şu yaptığı rezillikleri yutup oturup hala mutlu mu olacaksın bunu mu reva görüyosun kendineMerhaba herkese.
34 yaşındayım, 58 yaşında bir erkek arkadaşım vardı yaklaşık iki sene kadar birlikte olduk.
Bu arada başladığımızda yaşını bana 10 yaş küçük söylemişti ben o yüzden sevgili olmayı kabul ettim.
Evlenmiş boşanmış 1 oğlu var. Prestijli bir avukat.
Cinsel hayatımız boyunca korunmadık, çocuk istemediğini söylüyordu ama bu konuya dikkat de etmiyordu açıkçası ben de onun çocuğu olmuyor diye düşünüyordum.
Artık ilişkide istek ve beklentilerim karşılanmadığı için son dönemde çok huysuzlaşmıştım. Ayrılık aşamasındaydık ve ayrıldık.
Son görüşmemizde ben hamile kalmışım farkında değildim öğrenince kendisine söyledim benle barışır gibi yaptı çok ilgili davrandı sonra benim doğurma niyetim olduğunu öğrenince deliye döndü. Nereye saldıracağını şaşırdı. Kendi çevresinden sır gibi saklıyor bana yaptığı bu adi davranışı.
Bütün çevresi beni tanıyor çünkü iki sene dolu dizgin aşk yaşadık, ailesi arkadaşları üye olduğu ve çok önemsediği derneğindeki herkes. Beni bu şekilde bıraktığı öğrenilirse bence prestiji zedelenecek diye söylemiyor.
Çocuğu aldırmam için elinden geleni yaptı, anneme sosyal medyadan ulaşıp ona bile istemiyorum demiş annem de ben kızımın kararının yanındayım demiş. Öyle kalakalmış.
Maddi olarak ona ihtiyacım yok ama manevi olarak üzülüyorum. Artık seviyorum diyemem ama evladım bir ailede büyüsün çok isterdim. Bu arada eski eşinden olan oğluna inanılmaz iyi bir baba. Çocuk 16 yaşında ama ayakkabısını bile bu giydiriyor hala. Gözünün içine bakıyor aşırı ilgili.
Çevresinde böyle olay yaşayan var mı sizce bu adam akıllanıp döner mi? Şuan hiç iletişim kurmuyoruz ben düzelsin diye çok çabaladım ama işleri iyice çirkinleştirdi uzak kalmak en iyi seçenek şuanda. Ama gelecekte neler olabilir bir fikrim yok, bu yollardan geçen var mı…
Ya bunu da anlamıyorum, hadi iki üç yaş fark etmez insan da 10 yaş ciddi bir fark. Mutlaka fark edilir, hadi fark etmediniz adam size başından itibaren çok büyük bir yalan söylemiş. Dolu dizgin aşk yaşarken bir taraftan da mantığı devreye sokmak lazım bence.Benim erkek arkadaşlarım hep kendimden 12-13 yaş büyük oldu kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum. Biz başladığımızda bunla da 14 yaş fark vardı yani ben bunu 46 sanıyordum okeydi benim için o zaman. 2 senedir de beraberdik. Herkesin anlaşabildiği yaş aralığı farklıdır.
Bebek babası da olarak büyüsün istiyorum yoksa babalığını da reddetmiyor ama bu çocuk da aile de büyümeyi hakediyor. Normalde bana çok bağlı ve bensiz hiç birşey yapmıyor bu adam genelde ilişkide sorun çıkarıp ayrılıp sora geri dönen de ben oluyordum. Bebek olayı olunca çok değişti acaba kafası yerine gelir mi onu öngörmeye çalışıyorumZaten 14 hafta alınmaz …
Maddi olarak ihtiyacınız yokmuş …
Daha ne halt yemeye sizi ortada bırakan adam geri döner mi die konu açıyorsunuz ?
Dogurun babalık davasını açın elaleme rezil olsun yüzüne de bakmayın .
Zaten kürtaj zamanını geçmiş istesenizde alıramazsınız artık. Bebeği öğrendiğinizde 10 haftadan büyük müydü yoksa küçük müydü ? Maddi olarak yeterim diyorsanız maddi açıdan işiniz kolay ama ya maneviyat ? Hem baba hem anne olabilecek misiniz diycem ama bu ülkede hem ana hem babalık yapan kadınlarda var çocuğuna.Ben hiç bir zaman çocuk istemiyorum demedim ki, zaten bebek 14 haftalık kürtaj asla düşünmedim. O da bu kadar aşırı istemiyorsa daha dikkatli olurdu diye düşündüm çünkü ben hiç bir zaman korunuyorum vs gibi yalan da söylemedim
Benim erkek arkadaşlarım hep kendimden 12-13 yaş büyük oldu kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum. Biz başladığımızda bunla da 14 yaş fark vardı yani ben bunu 46 sanıyordum okeydi benim için o zaman. 2 senedir de beraberdik. Herkesin anlaşabildiği yaş aralığı farklıdır.
Diyelim ki sizin deyiminizle kafası yerine geldi ve döndü siz bu durumda yapılanları unutacak mısınız?Bebek babası da olarak büyüsün istiyorum yoksa babalığını da reddetmiyor ama bu çocuk da aile de büyümeyi hakediyor. Normalde bana çok bağlı ve bensiz hiç birşey yapmıyor bu adam genelde ilişkide sorun çıkarıp ayrılıp sora geri dönen de ben oluyordum. Bebek olayı olunca çok değişti acaba kafası yerine gelir mi onu öngörmeye çalışıyorum
Gelir gelirBebek babası da olarak büyüsün istiyorum yoksa babalığını da reddetmiyor ama bu çocuk da aile de büyümeyi hakediyor. Normalde bana çok bağlı ve bensiz hiç birşey yapmıyor bu adam genelde ilişkide sorun çıkarıp ayrılıp sora geri dönen de ben oluyordum. Bebek olayı olunca çok değişti acaba kafası yerine gelir mi onu öngörmeye çalışıyorum
Vallaha sokamadım o da benim zayıflığım ilgisi şevkati sevgisi bana çok iyi geldi diğer şeyleri görmezden geldim.Ya bunu da anlamıyorum, hadi iki üç yaş fark etmez insan da 10 yaş ciddi bir fark. Mutlaka fark edilir, hadi fark etmediniz adam size başından itibaren çok büyük bir yalan söylemiş. Dolu dizgin aşk yaşarken bir taraftan da mantığı devreye sokmak lazım bence.
60 yaşında adama erkek arkadaşım demek tuhaf geldi yani bebek olursa evlenir dediniz galiba. Ne hayatlar ne kafalar var enteresan. Değmez yaa kendin çalış kazan.Merhaba herkese.
34 yaşındayım, 58 yaşında bir erkek arkadaşım vardı yaklaşık iki sene kadar birlikte olduk.
Bu arada başladığımızda yaşını bana 10 yaş küçük söylemişti ben o yüzden sevgili olmayı kabul ettim.
Evlenmiş boşanmış 1 oğlu var. Prestijli bir avukat.
Cinsel hayatımız boyunca korunmadık, çocuk istemediğini söylüyordu ama bu konuya dikkat de etmiyordu açıkçası ben de onun çocuğu olmuyor diye düşünüyordum.
Artık ilişkide istek ve beklentilerim karşılanmadığı için son dönemde çok huysuzlaşmıştım. Ayrılık aşamasındaydık ve ayrıldık.
Son görüşmemizde ben hamile kalmışım farkında değildim öğrenince kendisine söyledim benle barışır gibi yaptı çok ilgili davrandı sonra benim doğurma niyetim olduğunu öğrenince deliye döndü. Nereye saldıracağını şaşırdı. Kendi çevresinden sır gibi saklıyor bana yaptığı bu adi davranışı.
Bütün çevresi beni tanıyor çünkü iki sene dolu dizgin aşk yaşadık, ailesi arkadaşları üye olduğu ve çok önemsediği derneğindeki herkes. Beni bu şekilde bıraktığı öğrenilirse bence prestiji zedelenecek diye söylemiyor.
Çocuğu aldırmam için elinden geleni yaptı, anneme sosyal medyadan ulaşıp ona bile istemiyorum demiş annem de ben kızımın kararının yanındayım demiş. Öyle kalakalmış.
Maddi olarak ona ihtiyacım yok ama manevi olarak üzülüyorum. Artık seviyorum diyemem ama evladım bir ailede büyüsün çok isterdim. Bu arada eski eşinden olan oğluna inanılmaz iyi bir baba. Çocuk 16 yaşında ama ayakkabısını bile bu giydiriyor hala. Gözünün içine bakıyor aşırı ilgili.
Çevresinde böyle olay yaşayan var mı sizce bu adam akıllanıp döner mi? Şuan hiç iletişim kurmuyoruz ben düzelsin diye çok çabaladım ama işleri iyice çirkinleştirdi uzak kalmak en iyi seçenek şuanda. Ama gelecekte neler olabilir bir fikrim yok, bu yollardan geçen var mı…
İşiniz çok zor hem duygularıyla hareket eden birisiniz, hem de böyle bir toplumda babasız bir çocuk büyüteceksiniz ama siz her şeyi göze almışsınız artık, yapacak bir şey yok. Bari bundan sonraki ilişkilerinizde temkinli olun.Vallaha sokamadım o da benim zayıflığım ilgisi şevkati sevgisi bana çok iyi geldi diğer şeyleri görmezden geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?