Hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adama hamile olduğunuzu ne zaman söylediniz ?

E o da muhtemelen sizden hamile kalmanizi beklemiyordu, niye sasiriyorsunuz ki? 34 yaşındaki bir kadinin acik acik cocuk istemiyorum diye belirten adamla birlikte olurken korunmadigini dusunmedi belliki. Yani sizin durumunuzda olsam ben korunurdum mesela, evliliklerde dahi 2 kisinin rizasiyla cocuga karar veriliyor.

Yani uzgunum ama adama acik acik cocuk istiyorum ve korunmayacagim diye belirttiyseniz ve bunlar olduysa tabi ust paragraf icin ozurdilerim ama aksi durumda adamin 180 derece donmesine ben hic sasirmadim.

Neyse en azindan duzgun bir aileniz var ki evlilik disi gebelige soz etmemisler, yaninizda durmuslar, bu saatten sonra yapabileceğiniz tek sey (14 haftalik dediginiz icin söylüyorum) eski sevgilinizin tum genetik, kronik rahatsızlıklarıni, kullandigi ilaclari vs ogrenip kontroller sirasinda doktorunuza dogru saglik oykusu verip ona gore yol almak olabilir.

Saglikla dogurun, bu cografyada bekar anne olarak ne kadar mutlu olursunuz bilemiyorum ama ben yurekten mutluluklar diliyorum evladinizla

Ayakkabısını giydirir yazıp duruyorsunuz da, çocuğun bir rahatsızlığı yoksa bu normal değil. Bilin istedim

Yooo anlarızSen de 50 sanmışsın zaten, 16 yaş buyük adamla ne işin olur
Benim erkek arkadaşlarım hep kendimden 12-13 yaş büyük oldu kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum. Biz başladığımızda bunla da 14 yaş fark vardı yani ben bunu 46 sanıyordum okeydi benim için o zaman. 2 senedir de beraberdik. Herkesin anlaşabildiği yaş aralığı farklıdır.

Adamı mı tanıyorsunuz da bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz ? Bakın ünlüler alemine. Berdan Mard.ini ilk oğlunu nüfusuna alsa da hiç görmüyor, diğer 2 çocuğunu ise anlata anlata bitiremiyor mesela.

Zaten 14 hafta alınmaz …
Maddi olarak ihtiyacınız yokmuş …
Daha ne halt yemeye sizi ortada bırakan adam geri döner mi die konu açıyorsunuz ?

Dogurun babalık davasını açın elaleme rezil olsun yüzüne de bakmayın .

Yooo anlarızSen de 50 sanmışsın zaten, 16 yaş buyük adamla ne işin olur
Benim erkek arkadaşlarım hep kendimden 12-13 yaş büyük oldu kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum. Biz başladığımızda bunla da 14 yaş fark vardı yani ben bunu 46 sanıyordum okeydi benim için o zaman. 2 senedir de beraberdik.
Nift gayet iyi çıktı. Erkek arkadaşım korunmadığımı biliyor bu konuda netiz. Hatta haberi ilk aldığında bu ikimizin sorumluluğu lütfen bu kadar üzülme dedi… sonradan ben doğurma konusunda netleşince adam ebucehile dönüştü.
Ayrıca akciğer kanserinden aşırı korkan biri delice sigara içmez… o ben kesin korunma yöntemleri kullanacağım dedi de ben yok yapma etme demedim ki.

Ah be kuzum ah be canım bu adam akıllanıp dönse bile şu yaptığı rezillikleri yutup oturup hala mutlu mu olacaksın bunu mu reva görüyosun kendine

Ya bunu da anlamıyorum, hadi iki üç yaş fark etmez insan da 10 yaş ciddi bir fark. Mutlaka fark edilir, hadi fark etmediniz adam size başından itibaren çok büyük bir yalan söylemiş. Dolu dizgin aşk yaşarken bir taraftan da mantığı devreye sokmak lazım bence.

Bebek babası da olarak büyüsün istiyorum yoksa babalığını da reddetmiyor ama bu çocuk da aile de büyümeyi hakediyor. Normalde bana çok bağlı ve bensiz hiç birşey yapmıyor bu adam genelde ilişkide sorun çıkarıp ayrılıp sora geri dönen de ben oluyordum. Bebek olayı olunca çok değişti acaba kafası yerine gelir mi onu öngörmeye çalışıyorum

Zaten kürtaj zamanını geçmiş istesenizde alıramazsınız artık. Bebeği öğrendiğinizde 10 haftadan büyük müydü yoksa küçük müydü ? Maddi olarak yeterim diyorsanız maddi açıdan işiniz kolay ama ya maneviyat ? Hem baba hem anne olabilecek misiniz diycem ama bu ülkede hem ana hem babalık yapan kadınlarda var çocuğuna.
Adam belki seneler sonra pişman olur bilemeyiz.Karar senin bilemiyorum.

Çok komiksiniz. Yıllardır ilişkiniz var ama korunup korunmadığınızı bile konuşmamışsınız. O sizi korunuyor sanmış, siz onun çocuğu olmuyor sanmışsınız. İletişim probleminiz var anlaşılan

Bu normal bir durum mu peki? Bu kafayla ancak andropoz amcalara yem olursun, olmussun da zaten. Dede seveceğine keşke zamanında bir terapiste görünseydin. Beğenmediğin yaşıtın erkek ilk kez baba olacağı için heyecanlanırdı, emin ol.

Diyelim ki sizin deyiminizle kafası yerine geldi ve döndü siz bu durumda yapılanları unutacak mısınız?
Bebeği öğrendiğinde aldırın diye tatlı tatlı davranıp aldırmayacağınızı öğrendiği zaman Ebu cehil'e dönüşmesini, annenize kadar arayıp şikayet edip istemiyorum diye yırtınmalarını unutacak mısınız?
Aynı eve girip aşkla kaldığınız yerden devam edebilecek misiniz?

Gelir gelir
at gibi giden it gibi geri gelir …ama sizi sevmez artık

Vallaha sokamadım o da benim zayıflığım ilgisi şevkati sevgisi bana çok iyi geldi diğer şeyleri görmezden geldim.

60 yaşında adama erkek arkadaşım demek tuhaf geldi yani bebek olursa evlenir dediniz galiba. Ne hayatlar ne kafalar var enteresan. Değmez yaa kendin çalış kazan.

Vallaha sokamadım o da benim zayıflığım ilgisi şevkati sevgisi bana çok iyi geldi diğer şeyleri görmezden geldim.
İşiniz çok zor hem duygularıyla hareket eden birisiniz, hem de böyle bir toplumda babasız bir çocuk büyüteceksiniz ama siz her şeyi göze almışsınız artık, yapacak bir şey yok. Bari bundan sonraki ilişkilerinizde temkinli olun.

Peki size bi soru sormak istiyorum ..
ilişkide istek ve beklentileriniz karşılanmadığı için ayrılan siz , bu adamla çocuk aile görsün die aile olabilecek misiniz .

Eksik var bi yerde eksik var sanki siz adam sizde ayrılacak gibi olunca çocuk yapıp çevresiyle tehtit eder getiririm geri kendıme moduna girmiş gibisiniz die hissettim .. hisss yani yanlış anlamayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…