Hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız Allah belanı vermesin çok ciddiye almışyım ay fake konuşmuş
Konu fake konu değil insanların da ne kadar acımasızca yorumlar yapması üzücü şuan onaylansın veya onaylanmasın bir gebelik sürecindeyim, kadınlar birbirini korur kollar maşşallah herkes taşlıyor ne üzücü.

Mesela ben taşlamadım, bebeği doğurmaya karar verdiğinizi söylediğiniz zaman da gebeliği sağlıkla tamamlayıp kucağınıza alın bile dedim ama şöyle bir sorun var siz çoğu mesajı görmezden geliyorsunuz. Size iki kez soru sordum hiç cevap yok, şermin aynı soruyu yine 2 kez sordu cevap yok.

Evet, görmezden geliyor; cevap verme zahmetine bile girmiyor. Beğendiği mesajlar onun ne kadar akıllı olduğunu söyleyen, doğurmasını destekleyen mesajlar oluyor. Acı gerçeklerle yüzleşmek istemiyor, moral bulduğu mesajlar görmek istiyor.

bu adam genelde ilişkide sorun çıkarıp ayrılıp sora geri dönen de ben oluyordum.
Burasını doğru mu anladım, sorun çıkarıyor ayrılıyor ve siz mi ikna ediyordunuz gelsin diye? Size 1 sene boyunca yalan söylemiş, öğrenmiş yine ayrılmamışsınız. İlk günden söylese bana daha genç görünüyorsun deyip devam edebilirdiniz ya da yok bu kadar yaş fazla başlamayalım da diyebilirdiniz. Karar verme hakkınızı almış elinizden. Yalan yalandır hem de ilişkinin başında söylenen yalan daha fazla zarar verir.

Lütfen gerçekçi olun, kalbinin sesini dinle gelecek çocuğuna sahip çıkacak aile olacaksınız... bunlar gerçekçi değil. Olma ihtimali çok çok düşük. İlk çocuğu 1 yaşındayken ayrılmış, onun başında durup babalık yapmamış. Tatile yemeğe götürmek babalık sayılmıyor. Hastalığı, kreşi, parkı, okulu... bunlar babalık. Ateşlendiğinde hasta olduğunda günlerce bakıp beklemiş mi baş ucunda. Büyümüş çocukla herkes takılır, gezer tozar. Bende iki çocuk var, ailelerden uzağız ikimiz büyüttük. Eşim sağolsun adımını atarken bile çocuklara göre atar. Bunu hava atma olarak algılamayın. Anne ne kadarsa baba da o kadar olmalı. Çocuk dediğin evcil hayvan değil. Beklentileri istekleri çözülmesi gereken sorunları olan bir canlı. 65 yaşına gelmiş adam okul çocuğuyla nasıl anlaşacak?

Babasız çocuk büyütmeyi kolay sanıyorsunuz anlaşılan. Herşeyi geçtim o çocuğa yazık çünkü babası istemiyor doğduğunda da istemeyecek.
Olan çocuğa olacak yani. Evlenseniz bile boşanırsınız birgün apaçık ortada.

Karar sizin tabi.

Israrla maddi durumum yerinde vurgusunun da sahte olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen zengin ve nüfuzlu adam sana nikah kıysın diye planladın bu gebeliği ama yaşlı kurt yaman çıktı.

Ne yalan söyleyeyim, ben de aynısını düşunüyorumkonu sahibesi ailem iyi yazmıs ama bence o da doğru değil baba sevgisi arayan gariban bir kızcağız işte. Onceki mesajına sevgi gösterdi sevgite açtım yazmış Anası babası düzgün olan kimse babası yaşındaki adamla aşk! yasamıyor, net bilgi.

Ve gerçekten kinayeli sorular da sormadım, çok normal sorular sordum. Gerçekten böyle konu sahiplerini anlamıyorum konu açıyorlar yorum istiyorlar sonra 3-5 kişiye cevap verip diğerlerini sallamıyorlar

Vallaha hiç alakası yok bebek olduğunda tabi o zaman bilmiyorduk ayrılan da bendim öğrenince geri arayan da ona kalsa ölene kadar bööööyyyleeee giderdi bu iş. Bebek olunca patladı

Sizi yargılamak için yazmıyorum ama siz içten içe çocuğunuz olmasını istemişsiniz zaten.
Ben ne aranızdaki yaş farkına ne bebeğinizi doğurmak istemenize hiçbir yorum yapamam.
34 yaşındaki bir kadın ilişkiyi de gebeliği de ölçüp tartıp öyle karar vermiştir yalnız adamın ilk çocuğuna olan alakası sizden olacak çocuğuna da aynı alakada olacağı anlamına gelmez, bir akrabam daha önce evlenip ayrılmış bir adamla evlendi, o adamında ilk evliliğinden çocuğu vardı ve çocuğuna ilgili bir babaydı ama akrabamla evlenirken asla çocuk istemiyorum bunu kabul ediyorsan evlenelim dedi, akrabam bu anlaşmayı kabul etti ama birkaç yıl sonra anlaşmayı bozup hamile kaldı ve hamileliği 10 hafta dolana kadar sakladı, çocuk doğdu adam asla babalık yapmıyor.

Akrabamdan yola çıkarak sizinde aranızda çocuk istemiyorum anlaşması var mıydı? Erkek arkadaşınız çocuk istemiyorum dediği halde hamile kaldıysanız o yüzden tepki göstermiş olabilir.

Kesinlikle, ne kadar bakımlı, eğlenceli, karizmatik olursa olsun 34 yaşında maddi durumu iyi ailesi iyi bir kadın 60 yaşında adam için şu oyunları çevirmez. Dayıdaki de iyi cesaret madem çocuk istemiyorsun gelişine neden çaktın korun biraz yani

Ben her kadını kollamam ama her çocuğu kollarım.
Bencilsiniz ya.

Ben evli bı kadınım bak. Öyle nüfusuna alır almaz sorunum yok. Ama ben kocam çocuk istemesin yapmam. Hele ben hadi diyelim hamile kaldım istemem bu çocuğu diyecek ben de arkasından neler olur bilemem diye düşüneceğim. İstemeyen dotunu tutacak.

Ailede çocuk büyüsün isteyen önce aile kurar ve çocuğu da çocuk isteyen adamdan yapar. Bizimkiler çocuk yapmıyoruz diye agliyor. Çocuk istemeyen adama çocuk yamamiyoruz.

Gene de olan olmuş Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. O adama da az merhamet versin Allah .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…