- 7 Ekim 2024
- 56
- 25
- 3
- Konu Sahibi lavinyadua
-
Konu fake konu değil insanların da ne kadar acımasızca yorumlar yapması üzücü şuan onaylansın veya onaylanmasın bir gebelik sürecindeyim, kadınlar birbirini korur kollar maşşallah herkes taşlıyor ne üzücü.Kız Allah belanı vermesin çok ciddiye almışyım ay fake konuşmuş
Bebek 14 haftalık kürtaj düşünmüyorum. Maddi olarak bakacak güçteyim manevi olarak ne olacak orasını kestiremiyorum
Mesela ben taşlamadım, bebeği doğurmaya karar verdiğinizi söylediğiniz zaman da gebeliği sağlıkla tamamlayıp kucağınıza alın bile dedim ama şöyle bir sorun var siz çoğu mesajı görmezden geliyorsunuz. Size iki kez soru sordum hiç cevap yok, şermin aynı soruyu yine 2 kez sordu cevap yok.Konu fake konu değil insanların da ne kadar acımasızca yorumlar yapması üzücü şuan onaylansın veya onaylanmasın bir gebelik sürecindeyim, kadınlar birbirini korur kollar maşşallah herkes taşlıyor ne üzücü.
Konu fake konu değil insanların da ne kadar acımasızca yorumlar yapması üzücü şuan onaylansın veya onaylanmasın bir gebelik sürecindeyim, kadınlar birbirini korur kollar maşşallah herkes taşlıyor ne üzücü.
BOMBEEE30 Ekim 2024 konunuzdan
Bu konunuza bakarak: gayet bilinçli bir şekilde, bile isteye hamile kaldığınız anlaşılıyor.
Evet, görmezden geliyor; cevap verme zahmetine bile girmiyor. Beğendiği mesajlar onun ne kadar akıllı olduğunu söyleyen, doğurmasını destekleyen mesajlar oluyor. Acı gerçeklerle yüzleşmek istemiyor, moral bulduğu mesajlar görmek istiyor.Mesela ben taşlamadım, bebeği doğurmaya karar verdiğinizi söylediğiniz zaman da gebeliği sağlıkla tamamlayıp kucağınıza alın bile dedim ama şöyle bir sorun var siz çoğu mesajı görmezden geliyorsunuz. Size iki kez soru sordum hiç cevap yok, şermin aynı soruyu yine 2 kez sordu cevap yok.
Burasını doğru mu anladım, sorun çıkarıyor ayrılıyor ve siz mi ikna ediyordunuz gelsin diye? Size 1 sene boyunca yalan söylemiş, öğrenmiş yine ayrılmamışsınız. İlk günden söylese bana daha genç görünüyorsun deyip devam edebilirdiniz ya da yok bu kadar yaş fazla başlamayalım da diyebilirdiniz. Karar verme hakkınızı almış elinizden. Yalan yalandır hem de ilişkinin başında söylenen yalan daha fazla zarar verir.bu adam genelde ilişkide sorun çıkarıp ayrılıp sora geri dönen de ben oluyordum.
Israrla maddi durumum yerinde vurgusunun da sahte olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen zengin ve nüfuzlu adam sana nikah kıysın diye planladın bu gebeliği ama yaşlı kurt yaman çıktı.
Ve gerçekten kinayeli sorular da sormadım, çok normal sorular sordum. Gerçekten böyle konu sahiplerini anlamıyorum konu açıyorlar yorum istiyorlar sonra 3-5 kişiye cevap verip diğerlerini sallamıyorlarEvet, görmezden geliyor; cevap verme zahmetine bile girmiyor. Beğendiği mesajlar onun ne kadar akıllı olduğunu söyleyen, doğurmasını destekleyen mesajlar oluyor. Acı gerçeklerle yüzleşmek istemiyor, moral bulduğu mesajlar görmek istiyor.
Vallaha hiç alakası yok bebek olduğunda tabi o zaman bilmiyorduk ayrılan da bendim öğrenince geri arayan da ona kalsa ölene kadar bööööyyyleeee giderdi bu iş. Bebek olunca patladı
Son görüşmemizde ben hamile kalmışım farkında değildim öğrenince kendisine söyledim benle barışır gibi yaptı çok ilgili davrandı sonra benim doğurma niyetim olduğunu öğrenince deliye döndü. Nereye saldıracağını şaşırdı. Kendi çevresinden sır gibi saklıyor bana yaptığı bu adi davranışı.
Merhaba kızlar, erken gebelik testi yaptım predictor, şöyle aşırı silik bir çizgi var. Reglme 2 gün var bütün regl belirtilerini yaşıyorum. Yine de bir umut olabilir mi diyorum.. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Ayrıca bu ay hep ovülasyon testi ile kontrol ettim hiç pick yapmadı ama ikinci çizgiyi gördüm ovülasyon testinde lütfen gebelik testime bir yorum yapar mısınız ?
Kesinlikle, ne kadar bakımlı, eğlenceli, karizmatik olursa olsun 34 yaşında maddi durumu iyi ailesi iyi bir kadın 60 yaşında adam için şu oyunları çevirmez. Dayıdaki de iyi cesaret madem çocuk istemiyorsun gelişine neden çaktın korun biraz yaniNe yalan söyleyeyim, ben de aynısını düşunüyorumkonu sahibesi ailem iyi yazmıs ama bence o da doğru değil baba sevgisi arayan gariban bir kızcağız işte. Onceki mesajına sevgi gösterdi sevgite açtım yazmış Anası babası düzgün olan kimse babası yaşındaki adamla aşk! yasamıyor, net bilgi.
Ve gerçekten kinayeli sorular da sormadım, çok normal sorular sordum. Gerçekten böyle konu sahiplerini anlamıyorum konu açıyorlar yorum istiyorlar sonra 3-5 kişiye cevap verip diğerlerini sallamıyorlar
Yaşı konusunda çok rahat yalan söyleyen adam medeni durumu hakkında da söyler ama belki de konu sahibi bunu biliyordu. Adama da korunuyorum deyip korunmamış olabilir, adam yaş tahtaya basacak bir tip değil. Yılların kurdu.Konu gerçekse büyük ihtimalle adam evli.
Ben her kadını kollamam ama her çocuğu kollarım.Konu fake konu değil insanların da ne kadar acımasızca yorumlar yapması üzücü şuan onaylansın veya onaylanmasın bir gebelik sürecindeyim, kadınlar birbirini korur kollar maşşallah herkes taşlıyor ne üzücü.
Bebek babası da olarak büyüsün istiyorum yoksa babalığını da reddetmiyor ama bu çocuk da aile de büyümeyi hakediyor. Normalde bana çok bağlı ve bensiz hiç birşey yapmıyor bu adam genelde ilişkide sorun çıkarıp ayrılıp sora geri dönen de ben oluyordum. Bebek olayı olunca çok değişti acaba kafası yerine gelir mi onu öngörmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?