Merhaba herkese.
34 yaşındayım, 58 yaşında bir erkek arkadaşım vardı yaklaşık iki sene kadar birlikte olduk.
Bu arada başladığımızda yaşını bana 10 yaş küçük söylemişti ben o yüzden sevgili olmayı kabul ettim.
Evlenmiş boşanmış 1 oğlu var. Prestijli bir avukat.
Cinsel hayatımız boyunca korunmadık, çocuk istemediğini söylüyordu ama bu konuya dikkat de etmiyordu açıkçası ben de onun çocuğu olmuyor diye düşünüyordum.
Artık ilişkide istek ve beklentilerim karşılanmadığı için son dönemde çok huysuzlaşmıştım. Ayrılık aşamasındaydık ve ayrıldık.
Son görüşmemizde ben hamile kalmışım farkında değildim öğrenince kendisine söyledim benle barışır gibi yaptı çok ilgili davrandı sonra benim doğurma niyetim olduğunu öğrenince deliye döndü. Nereye saldıracağını şaşırdı. Kendi çevresinden sır gibi saklıyor bana yaptığı bu adi davranışı.
Bütün çevresi beni tanıyor çünkü iki sene dolu dizgin aşk yaşadık, ailesi arkadaşları üye olduğu ve çok önemsediği derneğindeki herkes. Beni bu şekilde bıraktığı öğrenilirse bence prestiji zedelenecek diye söylemiyor.
Çocuğu aldırmam için elinden geleni yaptı, anneme sosyal medyadan ulaşıp ona bile istemiyorum demiş annem de ben kızımın kararının yanındayım demiş. Öyle kalakalmış.
Maddi olarak ona ihtiyacım yok ama manevi olarak üzülüyorum. Artık seviyorum diyemem ama evladım bir ailede büyüsün çok isterdim. Bu arada eski eşinden olan oğluna inanılmaz iyi bir baba. Çocuk 16 yaşında ama ayakkabısını bile bu giydiriyor hala. Gözünün içine bakıyor aşırı ilgili.
Çevresinde böyle olay yaşayan var mı sizce bu adam akıllanıp döner mi? Şuan hiç iletişim kurmuyoruz ben düzelsin diye çok çabaladım ama işleri iyice çirkinleştirdi uzak kalmak en iyi seçenek şuanda. Ama gelecekte neler olabilir bir fikrim yok, bu yollardan geçen var mı…