• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kürtaja aşırı karşıyım zaten Allah nasip ederse sağlıkla doğurur bakarım. Sadece ilk çocuğuna böyle ilgili alakalı bir insan gerçekten bu evladına kıyabilir mi merak ediyorum ve anlayamıyorum
Kiyamaz zamanla kendisi merak edip gelecektir emin ol o bebek onun bir parçası ne kadar biyolojik babası olsa da ama merak edecektir şuan kabullenme aşamasında o ancak yener bu süreci ve kendisi bu duruma sahip çıkacaktır.

Belki ıyı bı babadegıldır de sapıktır

Ayrıca ayakkabı gıydırıdıgıne sız mı sahit oldunuz o mu show yaptı
Hep beraber tatile gidiyoruz, çocuğun herşeyiyle çok ilgili. Bunlar şahit olduğum şeyler. Ayakkabısını giydirir kahvaltısını getirir götürür, işi gücü olsa bırakır her yere şöförlüğünü yapar sadece haftasonu iki saat gören bir baba değil

Yargılamanı için dert paylaşmadım aslında, kendisi hiç yaşını göstermiyor spor yapan sağlıklı yaşayan bir insan. İlişkimiz boyunca da çok ince düşünceli ve nazikti. Beraber çok eğleniyorduk saatlerce gülüp herşey hakkında konuşup çok seyahat ediyorduk. Bu arada ekonomik olarak ona hiç ihtiyacım yok o açıdan bir beraberlik de değildi tabi yaşını zamanında öğrenseydim beraber olmazdım ama öğrendiğimde zaten 1 senedir beraberdik ve paylaşımlarımızı göz önüne alınca ayrılmak istemedim. Zaten ilişki boyunca olduğu gibiydi cinsel hayatımız bu ikimize de sürpriz oldu. Ben de bu yaşta olmuşken doğurma kararı aldım asıl onun bu tepkisi bana şok oldu.
Yargılamak haddim değil ama adam çocuğu kabul etmeyecek ve büyük ihtimalle arkası da sağlamdır bu adamın. Daha şimdiden tehditler savuruyor baksanıza kart zampara, neyse siz kararınızı vermişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kiyamaz zamanla kendisi merak edip gelecektir emin ol o bebek onun bir parçası ne kadar biyolojik babası olsa da ama merak edecektir şuan kabullenme aşamasında o ancak yener bu süreci ve kendisi bu duruma sahip çıkacaktır.
Allah razı olsun iyi geldi yazdıklarınız🙏🏻 ben sessizliğimi koruyorum kalbim de çok kırıldı bu süreçte. İnşallah bu günler geçer gider

Yargılamak haddim değil ama adam çocuğu kabul etmeyecek ve büyük ihtimalle arkası da sağlamdır bu adamın. Daha şimdiden tehditler savuruyor baksanıza kart zampara, neyse siz kararınızı vermişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çocuğu kabul etmeyeceğim demiyor nüfusa alma vs kısmı için artık seninle asla olmam diyor ben de buna inanamıyorum normalde bensiz kalmaya dayanamaz herşeyi benle yapmak ister. kahvemi ısı derecesine kadar ayarlayıp getiren adam nasıl böyle içinden canavar çıktı ondan hiç beklemezdim bu saldırgan tavırları

Çocuğu kabul etmeyeceğim demiyor nüfusa alma vs kısmı için artık seninle asla olmam diyor ben de buna inanamıyorum normalde bensiz kalmaya dayanamaz herşeyi benle yapmak ister. kahvemi ısı derecesine kadar ayarlayıp getiren adam nasıl böyle içinden canavar çıktı ondan hiç beklemezdim bu saldırgan tavırları
Ayyyy rol kesiyor işte kartoloş. Siz de 34 yaşındasınız, öyle boş yalanlara kanacak yaşı da geçmişiniz artık. İçimde tutamıyacağım şunu da, 45 yaşındayım, ne kadar bakımlı olursa olsun 58 yaşında bir adama dönüp bakmam bile. O çocuğu doğuracaksanız ve babasız büyüteceksiniz ve adam istemediğini söylemiş en başından.

Çocuk istemediğini söylemesi ile çocuğu olmadığı fikrine kapıldınız? Yani erkeklerin anatomisi hakkında fikir sahibi olmamanızdan mı kaynaklandı, bilemedim 58 yaşında da olsa olabilir onu geçtim siz çocuk istemeyen birisiyle cinsellik yaşarken korunmadığınıza göre istediniz demektir çünkü taraflardan en az birinin korunması yeterli :) bu konuda pek inandırıcı gelmediniz bana hayırlı olsun gebeliğiniz.
İki senedir aynı şekilde cinsellik yaşadığımız için çocuğu zaten artık olmuyordur fikrine kapıldım. Full korunmasız değildik tabii ki erkeklerin kendince aldığı önlemler sonucu hamile kaldım. Ben de onun dikkatsizliği yüzünden evladımdan vazgeçmek istemedim. Sonuçta çok net istemeyen biri kendi önlemini almalıdır. Ben ona bu konuda dürüst olduğum için de içim çok rahat doğurma kararı aldım.

Ayyyy adam avukat değil mi, rol kesiyor işte kartoloş. Siz de 34 yaşındasınız, öyle boş yalanlara kanacak yaşı da geçmişiniz artık. İçimde tutamıyacağım şunu da, 45 yaşındayım, ne kadar bakımlı olursa olsun 58 yaşında bir adama dönüp bakmam bile. O çocuğu doğuracaksanız babasız büyüteceksiniz ve adam istemediğini söylemiş en başından.
O kadar yaşını göstermiyor ki anlatamam. Ben de yaşını bilsem en başta beraber olmazdım. biz sevgili olana kadar çok peşimde koştu. Görseniz yaşını anlamazsınız. Aşırı ilgisi ve alakasına kayıtsız kalamadım ilişki de de o kadar mutlu etti ki sonra öğrenince ayrılmak istemedim.

60lik değil de 50lik olsa ne olacqktı, yine oluru olmayan saçma sapan bir iş olacaktı🙄 adam hiç üstüne bile alınmamış, çocuk var diye geri gelecegini sanma. Çocuk için geri vites yapan birini sen isteyecek misin peki? Olmaz bu iş neresinden bakarsan.

O kadar yaşını göstermiyor ki anlatamam. Ben de yaşını bilsem en başta beraber olmazdım. biz sevgili olana kadar çok peşimde koştu. Görseniz yaşını anlamazsınız. Aşırı ilgisi ve alakasına kayıtsız kalamadım ilişki de de o kadar mutlu etti ki sonra öğrenince ayrılmak istemedim.

Yooo anlarız🙄🙄Sen de 50 sanmışsın zaten, 16 yaş buyük adamla ne işin olur🙄

Merhaba herkese.
34 yaşındayım, 58 yaşında bir erkek arkadaşım vardı yaklaşık iki sene kadar birlikte olduk.
Bu arada başladığımızda yaşını bana 10 yaş küçük söylemişti ben o yüzden sevgili olmayı kabul ettim.
Evlenmiş boşanmış 1 oğlu var. Prestijli bir avukat.

Cinsel hayatımız boyunca korunmadık, çocuk istemediğini söylüyordu ama bu konuya dikkat de etmiyordu açıkçası ben de onun çocuğu olmuyor diye düşünüyordum.

Artık ilişkide istek ve beklentilerim karşılanmadığı için son dönemde çok huysuzlaşmıştım. Ayrılık aşamasındaydık ve ayrıldık.

Son görüşmemizde ben hamile kalmışım farkında değildim öğrenince kendisine söyledim benle barışır gibi yaptı çok ilgili davrandı sonra benim doğurma niyetim olduğunu öğrenince deliye döndü. Nereye saldıracağını şaşırdı. Kendi çevresinden sır gibi saklıyor bana yaptığı bu adi davranışı.

Bütün çevresi beni tanıyor çünkü iki sene dolu dizgin aşk yaşadık, ailesi arkadaşları üye olduğu ve çok önemsediği derneğindeki herkes. Beni bu şekilde bıraktığı öğrenilirse bence prestiji zedelenecek diye söylemiyor.

Çocuğu aldırmam için elinden geleni yaptı, anneme sosyal medyadan ulaşıp ona bile istemiyorum demiş annem de ben kızımın kararının yanındayım demiş. Öyle kalakalmış.

Maddi olarak ona ihtiyacım yok ama manevi olarak üzülüyorum. Artık seviyorum diyemem ama evladım bir ailede büyüsün çok isterdim. Bu arada eski eşinden olan oğluna inanılmaz iyi bir baba. Çocuk 16 yaşında ama ayakkabısını bile bu giydiriyor hala. Gözünün içine bakıyor aşırı ilgili.

Çevresinde böyle olay yaşayan var mı sizce bu adam akıllanıp döner mi? Şuan hiç iletişim kurmuyoruz ben düzelsin diye çok çabaladım ama işleri iyice çirkinleştirdi uzak kalmak en iyi seçenek şuanda. Ama gelecekte neler olabilir bir fikrim yok, bu yollardan geçen var mı…
Yaşını 10 yaş küçük söylemiş yalan atmış. 34-48 olurdu yaşlarınız. Ee yine de 14 yaş çok fazla olurdu bana göre. Üstelik boşanmış ve çocuklu biri. Biz bu sitede bekar kızlara yaşlari birbirine yakın olsa bile boşanmış çocuklu bir erkekten uzak dur mutlu olamazsın, o evlilik zor olur , üzerinde çocuk sorumluluğu olur diyoruz. Şimdi aranızda 24 yaş var , yaşıtlarınız denginiz olanlar varken neden çok büyük yaşta kişileri tercih edip gençliğinizi mahvediyorsunuz anlayamıyorum. Herif sizi hamile bırakıp kaytarmaya çalışmış. Çirkin yüzünü ayrılık aşamasında iyice belli etmiş. Aldırmayı düşünüyor musunuz? Ne karar verdiniz? Yoksa ben bu bebeği babasız büyütürüm benim için sorun olmaz, büyüdüğünde babam nerde diye sorarsa neler yaparsınız? Her şeyini düşünmek lazım

Yaşını 10 yaş küçük söylemiş yalan atmış. 34-48 olurdu yaşlarınız. Ee yine de 14 yaş çok fazla olurdu bana göre. Üstelik boşanmış ve çocuklu biri. Biz bu sitede bekar kızlara yaşlari birbirine yakın olsa bile boşanmış çocuklu bir erkekten uzak dur mutlu olamazsın, o evlilik zor olur , üzerinde çocuk sorumluluğu olur diyoruz. Şimdi aranızda 24 yaş var , yaşıtlarınız denginiz olanlar varken neden çok büyük yaşta kişileri tercih edip gençliğinizi mahvediyorsunuz anlayamıyorum. Herif sizi hamile bırakıp kaytarmaya çalışmış. Çirkin yüzünü ayrılık aşamasında iyice belli etmiş. Aldırmayı düşünüyor musunuz? Ne karar verdiniz? Yoksa ben bu bebeği babasız büyütürüm benim için sorun olmaz, büyüdüğünde babam nerde diye sorarsa neler yaparsınız? Her şeyini düşünmek lazım
Bebek 14 haftalık kürtaj düşünmüyorum. Maddi olarak bakacak güçteyim manevi olarak ne olacak orasını kestiremiyorum

Merhaba herkese.
34 yaşındayım, 58 yaşında bir erkek arkadaşım vardı yaklaşık iki sene kadar birlikte olduk.
Ama gelecekte neler olabilir bir fikrim yok, bu yollardan geçen var mı…
Hangisine cevap vereceğimi şaşırdım. Adamın 58 yaşında olup kendini 10 yaş küçük göstermesine mi? Korunmuyor oluşunuzu adamın çocuğu olmuyor diye düşünüyor olmanıza mı? Aşk yaşadığınızı söylediğinize kendinize inandırmış olmanıza mı? Çocuğunuzu aldırmaya çalışıp annenize bile bunu söyleyen adamdan hala umudunuz olduğuna mı? Ne diyim ki... Çocuğa yazık etmeyin diyebiliyorum sadece o çocuğa çok yazık olur.

Kürtaja aşırı karşıyım zaten Allah nasip ederse sağlıkla doğurur bakarım. Sadece ilk çocuğuna böyle ilgili alakalı bir insan gerçekten bu evladına kıyabilir mi merak ediyorum ve anlayamıyorum

Kürtaja aşırı karşısın amma kart zamparayla zina etmeye karşı ďeğilsin? Lahanayı çat çut yerken iyi, tabi sapına gelince meee

Korunmadığınıza göre hamile kalmanıza ikinizin de şaşırmaması lazım. Dayı da istemiyomuş çocuğu, ama sorumluluğunu alacak mecburen.
Ayrıca 35 yaşındayım, 58 yaşındaki biri dededir, dayıdır benim gözümde. En güzel yıllarınızda kendinize yazık etmişsiniz. Çocuğun babasıyla arasında 60 yaş olacak. Yazık değil mi çocuğa, korunsaydınız keşke

Benim anlamadığım nokta, zaten halihazırda bir çocuğu bulunan bir erkeğin nasıl çocuğu olmadığını düşünerek korunmamak gibi bir hata yaptığınız?

Bir de muhtemelen genç bir kadını düşürmek için bu kadar ciddi bir yalanı söylediğini fark ettiğinizde, ilişkiye neden devam ettiniz? Yaşı konusunda bile yalana başvuran, kim bilir başka hangi konularda nasıl yalanlar söylemiştir? Güvenilmez biri.

Hamile kalmışım cümlesi çok garip geliyor, korunmasız cinsellikten sonra hamilelik sürpriz olmamalı. Bir süre denediniz ve hamile kalmadınız diye bu kadar rahat olunmaz. Sanki bilerek isteyerek, büyük bir sorumsuzluk göstererek hamile kalmışsınız ki, kürtaj seçenek bile olmamış.

Sorumsuzluk tek taraflı değil. Evet, olan oldu; ama sonuç olarak karşı taraf baba olmak istemiyor. Bu bebeği tek başına babasız büyütecekseniz, büyüyene kadar sadaka gibi maddi yardım dışında herhangi bir varlığı olmayacaktır muhtemelen. Erkekler her çocuğuna aynı babalığı göstermezler. Babalık yapma niyeti olsa işler bu kadar çirkinleşmezdi. Hamileliğin başında size iyi davranması, çocuktan kurtulmak istemesi yüzünden sanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back