E o da muhtemelen sizden hamile kalmanizi beklemiyordu, niye sasiriyorsunuz ki? 34 yaşındaki bir kadinin acik acik cocuk istemiyorum diye belirten adamla birlikte olurken korunmadigini dusunmedi belliki. Yani sizin durumunuzda olsam ben korunurdum mesela, evliliklerde dahi 2 kisinin rizasiyla cocuga karar veriliyor.
Yani uzgunum ama adama acik acik cocuk istiyorum ve korunmayacagim diye belirttiyseniz ve bunlar olduysa tabi ust paragraf icin ozurdilerim ama aksi durumda adamin 180 derece donmesine ben hic sasirmadim.
Neyse en azindan duzgun bir aileniz var ki evlilik disi gebelige soz etmemisler, yaninizda durmuslar, bu saatten sonra yapabileceğiniz tek sey (14 haftalik dediginiz icin söylüyorum) eski sevgilinizin tum genetik, kronik rahatsızlıklarıni, kullandigi ilaclari vs ogrenip kontroller sirasinda doktorunuza dogru saglik oykusu verip ona gore yol almak olabilir.
Saglikla dogurun, bu cografyada bekar anne olarak ne kadar mutlu olursunuz bilemiyorum ama ben yurekten mutluluklar diliyorum evladinizla