hamileyim vede sigarayi birakmak icin destek

Bahsettiğiniz hastalıklar kromozom anomalisi nedeniyle oluşuyor; bildiğim kadarıyla sigara içmenin yaratabileceği zararlar arasında da hiçbir zaman sayılmıyor.
Evet kromozom anomalisi neden oluyor peki..

Hücre yapısını bozan hersey sebeb verebilir.

Evet kromozom anomalisi neden oluyor peki..

Hücre yapısını bozan hersey sebeb verebilir.
Sizi tatmin edecekse tütün daha keşfedilmeden önce bile kromozom anomalisi oluyordu. İnsan kusursuz bir yaratık değil.

Bakın bir de böyle bir şey var; "Erken dönemde embriyoya ait nedenler düşüklerin %90'ını oluşturur. Bunlar arasında en önemli neden o bebeğe ait “kromozomal bozukluklar”dır. Erken dönem düşüklerin yarısından fazlasında bebeğe ait kromozom anomalileri saptanmaktadır.

Düşüklerin en önemli nedeni olan kromozom bozuklukları ailevi geçiş göstermezler ve tamamen bir şans eseri rastlantısal olarak ortaya çıkarlar. Yani hatalı bir üretim sonucunda oluşan gebeliğin kendi kendine sonlanmasıdır bir yede düşük.

Bu nedenle düşük aslında çok fazla üzülmeyi gerektiren bir yaşam deneyimi değildir. Doğanın bebeğinizin sağlıklı ve sorunsuz olması için harcadığı büyük çabanın sadece küçük bir parçasıdır."

T

Tütün keşfedilmeden önce de kanser vardı .bir hastalığın tek bir sebebi yok haniımefendi

Gecen gün katıldığım bir konferansta cornell üni den bir profın söylediği şey aynen şu:alkol ve sigara hücre yapısını gercek manada sarhoş ediyor.hücrenin anafazındaki ayrılmama olayı ile ilgili değişimlere sebep olabilir.dna nın eşlenmesinde hata oluşturabilir.ve düşük olma zorunluluğu yok neden buraya girdin ki.düşük olmayadabilir.doğa moğa demiş saçmalamışsın.bende bişey biliyon sanıyorum.
istanbul tıp falültesinde y.l öğrcsym

Kaizen metodunu sigara birakmada kullanabilrisiniz.Metodun ozunu,hayatimizi degistirmede kucuk adimlar atmak olusturuyor.Ani ve buyuk degisikliklere beyin tepki veriyor ve daha da direncli oluyorsunuz degisime.Oncelikle rahat olun,felaket senaryolarini atin kafanizdan.Sigara ciddi bir aliskanliktir ve birakmaya zorunluyum dusuncesi sizde daha da stres olusturur.Kaizen metoduna ornek,sigarayi birakacagim yerine kucuk bir adim atin once.Her ictigim sigarayi yarisina gelene kadar icmeyecegim,kalan yarisini icecegim gibi.Bu beyninizi sartlayacak ve panige kapilmadan alismasini saglayacak.Bu metodla degisim sanildigi kadar yavas olmaz,tahminen bir iki hafta icinde sigara isteginiz azalacaktir,belki sadece son bir ya da iki nefes size yeterli olacak.Sigarayi yarisina kadar icip gerisini atmak ise ayni sey degil,bu beyin icin daha zor.Bir deneyin derim

Eğer bir konuda hatalı bilgi veriyorsam ve bu konuda düzgün bir kaynakla uyarılırsam hatamı kabul ederim. Bu nedenle Cornell Üniversitesi'nden dinlediğiniz profesörün ismini ve ana bilim dalını öğrenebilir miyim? Bu arada dostça bir uyarı; insanlara "haniımefendi, biliyon, saçmalamışsın" vb. şeklinde hitap etmemenizi öneririm. Ben size ukalaca yaklaşmıyorum farkındaysanız.

İlk olarak evde kesinlikle bulundurmayın sonra canınız isteyince o kücücük bebeğinizin karşınızda sigara içtiğini düşünün bu tarz şeyler hayal edin annelik iç güdüsüyle bırakırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…