Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim ve sürekli bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum.Bunu nasıl yenebilirim?
16+0 da hissettim. Doktora gittiğimde, imkansiz cok erken dedi. Ama hissediyorum tam surada dedim. Oraya ultrasonu getirince evet burada ayakları var, doğru hissetmişsin demişti
Cok gecmis olsun. Bence icinizdeki korkuyu bastırmayın, bir kayniniz var, korkmaniz gayet normal. Korktuğunuz icin kendinizu suçlamayın. Korkmayacagim demek, korkuyu pekiştirir. Baska duygulariniza odaklanmaya çalışın
Ilk basta korkman cok normal rahat bir hamilelik degilmis ki herkes korkar ama doktorun sorun yok dedigi anda rahatla cunku fazlasi vesvesye sebep olur suan sorun yok o zaman tadini cikar ne bileyim hareketlenince konus ben hamile olsam oyle rahat rahat yatirmam icerde muhabbet ederim ugrasim bebekle ...oyle tekmeleme falan yapmasin yani ayip insan annesine vurmaz ogrensin bunlari
Benden kan gelmeden önce böyle değildim.Ama şuan kanın neden geldiği belli değil ve int hiç güzel şeyler söylemiyor.Keşke benimki de öyle bir şey olmadığı halde evham olsaydı.Pıhtılaşmam da var
Önceden olan kanama grlmmşş olabilir mi? Rengi koyu muydu yoksa açık mı ona göre de yorum yapabilir doktorlar. Korkmayın insallah Allah size bagıslar bebeginizi
Nasip deyip yevekkul edip allaha bırakavaksınız.baska yolu yok.ucuncu ge elıgım benım ıkısı dusuk.. Aynı korkular var ama nasip işte..veren allah.ınsallah hayırlı ise nasip eder.