- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Ben 18 de hissetmeye başladımKızlar birşey danışmak istiyorum sizlere bebeklerin ilk hareketleri kaçıncı haftada hissediliyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 18 de hissetmeye başladımKızlar birşey danışmak istiyorum sizlere bebeklerin ilk hareketleri kaçıncı haftada hissediliyor acaba
doğurali 12 yil oldu ben hala yenemedim annelik bildiğin delilikO korkuyu doğurmadan yenemiyorsun canim
.ben oncesinde sorunlu bi hamilelik gecirmedigim halde kizima hamileyken her tuvalete girdigimde kan gelmismi bisey olmuşmu diye bakardim surekli cesitli bahanelerle acil e gidio ultrasona girerdim kizimin kalbi atiyormu diye bakardim. Yani cok evhamliydim.. Allahin izniyle kucagina saglikla alirsin insallah :)
Benimki kız 18 de hissettim benim de ilk bebeğim.Herhalde bebekten bebeğe değişiyor cinsiyetten değildirBen 21 de hissettim . Ilk bebeğim. Erkek bebekler daha erken hissediliyormus
O kadar iyi anlıyorum ki sizi, ben de iki düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğumu öğrendim. Oğluma hamileyken 0,4 iğne ve coraspin kullandım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım ama her anım stres doluydu. Her akıntıda korkuyla WC ye koştururdum. Kan görmeyince derin nefes alırdım. Hareketler başlayınca biraz daha rahatlamıştım ama onun sağlıklı olduğunu hissedebilmek mucizeydi yine de Hareketi azalsa hemen birşeyler yerdim, uzanırdım hareket hissedersem sorun yok Ohh ama olmazsa içim içimi yerdi. Bende lekelenme olmadı ona rağmen tedirginlikle geçti her anı. Siz de hareketleri hissetmeye başladıkça biraz daha rahatlayacaksınız, o ben iyiyim annecim diye pıt pıt vurdukça endişeniz hafifleyecek1.gebeliğimde 7.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.Kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim her gün iğne ve iki günde bir corasprin alıyorum.Şimdi 21.haftadayım ve dün ilk defa leke şeklinde kanamam oldu.O kadar korktum ki ağlaya ağlaya acile gittik.Doktor bebeğin yerinin güzel olduğunu aşağıda olmadığını iyi olduğunu söyledi.Cinsel ilişki oldu mu ya da yoruldun mu ağır iş yaptın mı dedi hayır dedim.İşten geldim ve işte sadece oturuyorum laptopta yaptığım bir şey yok.Zaten haftaya izne ayrılıyorum 32.haftaya kadar.Şimdi sürekli lavaboya gidiyorum kan geldi mi diye..ya da ya bebeğime bir şey olduysa onu hissetmişken kaybedersem diye yüreğim ağzımda.2 gündür içime sıkıntı basıyor rüyalarımda da kötü şeyler görüyorum.Nasıl bu durumu düzeltirim?Ve bunu yaşayan var mı?Bir şey olur mu
Hareketlerini hissediyorum çok.Hatta doktoru beklerken kıpırdadı anladım iyi olduğunu içim rahatladı.Ama sonuçta kan geldi bilmiyorum sebebini söylemedi her şey normal diyor ama normal olsa kan gelmezdi kiO kadar iyi anlıyorum ki sizi, ben de iki düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğumu öğrendim. Oğluma hamileyken 0,4 iğne ve coraspin kullandım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım ama her anım stres doluydu. Her akıntıda korkuyla WC ye koştururdum. Kan görmeyince derin nefes alırdım. Hareketler başlayınca biraz daha rahatlamıştım ama onun sağlıklı olduğunu hissedebilmek mucizeydi yine de Hareketi azalsa hemen birşeyler yerdim, uzanırdım hareket hissedersem sorun yok Ohh ama olmazsa içim içimi yerdi. Bende lekelenme olmadı ona rağmen tedirginlikle geçti her anı. Siz de hareketleri hissetmeye başladıkça biraz daha rahatlayacaksınız, o ben iyiyim annecim diye pıt pıt vurdukça endişeniz hafifleyecek
Mesela görümcem hamileliğini hep kanamalı yaşadı, leke falan da değil bildiğiniz yatakları batıran cinsten, ah bu sefer kesin düştü diye giderdi doktora ama evladı sıkı doku tutundu ve sağlıkla aldı kucağına
Söylemek kolay ama stres olmayın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kanama kırmızı renklimiydi yoksa kahverengi mi? Bana kontrolde kanama olabilir demişlerdi rahim genişlerken kılcal damarlar kanayabiliyormuş, Kanama olursa panik olmayın kontrole gelin demişlerdi, hatta kanama kahverengi ise çok önemli değil gelmenize gerek yok ama aktif kırmızı kanamada varsa kanama nedeni anlaşılsın diye gelin kontrole demişlerdi.kan sulandırıcı kullanıldığı için de olabilir tabiHareketlerini hissediyorum çok.Hatta doktoru beklerken kıpırdadı anladım iyi olduğunu içim rahatladı.Ama sonuçta kan geldi bilmiyorum sebebini söylemedi her şey normal diyor ama normal olsa kan gelmezdi ki
Her şey Rabbimden gelir sadece Allah a dua etRabbim herkese bir ömür biçmiş ve bu ömrü kimse değiştiremez Rabbim ina bi ömür verdiyse sağlıklı bir şekilde doğar yani demem o ki ömrünü Rabbim biçmiştir onun sen rahat ol Rabbim e güven.1.gebeliğimde 7.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.Kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim her gün iğne ve iki günde bir corasprin alıyorum.Şimdi 21.haftadayım ve dün ilk defa leke şeklinde kanamam oldu.O kadar korktum ki ağlaya ağlaya acile gittik.Doktor bebeğin yerinin güzel olduğunu aşağıda olmadığını iyi olduğunu söyledi.Cinsel ilişki oldu mu ya da yoruldun mu ağır iş yaptın mı dedi hayır dedim.İşten geldim ve işte sadece oturuyorum laptopta yaptığım bir şey yok.Zaten haftaya izne ayrılıyorum 32.haftaya kadar.Şimdi sürekli lavaboya gidiyorum kan geldi mi diye..ya da ya bebeğime bir şey olduysa onu hissetmişken kaybedersem diye yüreğim ağzımda.2 gündür içime sıkıntı basıyor rüyalarımda da kötü şeyler görüyorum.Nasıl bu durumu düzeltirim?Ve bunu yaşayan var mı?Bir şey olur mu
Lutfen aspirini düzenli kullan cnm. Benim 2 evladım var. Ellerinden öper. Ikisinde de kullandim. Aspirin senin ve bebegin icin cok önemli. Suan bebegin kan ile besleniyor eger duzenli kan akışın saglanmazsa bebegin gelişiminde sikinti yaşarsın. Sonra cok üzülürsün. 34. Haftadan sonra bırakıyorsun zaten. Birde yemek yedikten sonra bir 10 dakika sol tarafina doğru yatip dinlen. Bebeğin daha guzel beslenir0.4 canım.Doktor 2 günde bir dedi ama unutuyorum genelde almıyorum bile aspirini
Zayıfsanız ondan da erken hissetmiş olabilirsiniz . Ben 170 boyum 73 kilom var . Doktorum yağ tabakasından geç hissedebilirsin demişti .Benimki kız 18 de hissettim benim de ilk bebeğim.Herhalde bebekten bebeğe değişiyor cinsiyetten değildir
İçim daha da karardı of çok korkuyorum gerçekten