:) Siz yazinca kendimi hatirladim :)
Benim de suyum boldu ama son 3 kontrolde filan. Doktor bakip "suyun bol" yorumunu yapardi, ben pimpirikliyim "normal mi" diye sorardim, "iyi, güzel" derdi. Bilmiyordum risk icerdigini. Burda okudum.
Doktor alttan muayene ettikten sonra (saat 16.00 filan) eve gittim, tuvalete girdim, affedersiniz idrarimi yaptim bitti ama benden akan az bi su var. O kadar arastirip okumama ragmen biraz su konusunda bilgim eksik kalmis demek ki, biraz da saftirikligimden dolayi ne oldugunu anlamadim. Tuvaletten ciktim, banyoya gittim dus alacağım, suyum bu sefer kuvvetle akmaya basladi, hem dus calisiyo hem ben :) panik oldum, yapamadim dus filan. Ciktim, Depend'in hamile kilodu vardi giydim, "bana misin" demedi, dışarıya akitiyor suyu. Mecbur taktim hasta bezini altima, normal kilodumu giydim, yengemi aradim, durumu anlattim. Beni daha da panikletmek istememis, sakince diyor ki "ulasabiliyorsan sen doktorunu hastaneyi bi ara kontrole git." Zaten 16.00'da mesai bitiminde muayene olmusum, biraz önce eve gelmisim, geri aradim hastaneyi, "siz gelin, doktorunuz gelir" dediler, arabaya bindik gittik. Yatis yapti. Su gelmis, sancim yok. Bekleriz, sanci gelir, hic acilma yok. Bastan beri her sey dogal olsun diyerek normal dogum istiyordum ama hastaneleri sevmem, beklemeyi hic sevmem, acilma 1 cm zor ilerlemis, (bütün gece böyle gecti, tık yok), sabaha sezaryene karar verdim mecburen.
Hamileligimde biraz bilerek iyi beslenemedim tatli biskuvi, hamur isi tarzi cok yedim, suyum ondan bol oldu benim de belki de. Bebisimin hickirigi eksik olmazdi karnimda :)
Herkese kolayliklar dilerim; kolay dogumlar, saglikli bebisler ve rahat buyutmeler olsun...