Hamileyim ve sürekli bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum.Bunu nasıl yenebilirim?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de bir kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi tekrar hamileyim 12 hafta bitti, halen endişeliyim sürekli bebeğim iyi mi diye, özellikle virüsler beni çok korkutuyor. Ama kolaysa işte rahat olmamız gerekiyor ve sürekli dinlenmek. Allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin.

Detaylı usg çektirdinmi canım bende plesanta previa cıktı ve her an kanamam oluyor kahverengi leke şeklinde wc hariç yerimden kalkmıyorum doktor her şeyi yasakladı bana ama içim içimi yiyor bisey oldu olacak diye

sağ ol canım ben 51 kiloyla hamile kaldım şuan 55im

Detaylı usg çektirdinmi canım bende plesanta previa cıktı ve her an kanamam oluyor kahverengi leke şeklinde wc hariç yerimden kalkmıyorum doktor her şeyi yasakladı bana ama içim içimi yiyor bisey oldu olacak diye
hayır canım doktorumla bugün görüşeceğim.benim çok şükür kanamam devam etmedi.akşam 4 gibi doktora gideceğim

tamam canım unutmam bundan sonra bakalım belki de doktorum corasprini bırak diyecek

canım şimdi ben doktora gitcem 16.00 gibi.o görür dimi plesantanın rahim ağzında olmasını falan ultrasondan

yok canım o kadar değilim kriz geçirmiyorum.sadece kanamadan sonra 2 gündür aklım hep miniğimde ona bir şey olacak diye korkuyorum

Merhaba sizi rahatlatmak icin animi anlatayim.ilk hamileligimdi ve sabah altida tuvalete gitmek icin bir uyandim yatak gecelik oluk oluk kan icinde ustum yatagim ve esimi uyandirip bagira bagira agliyorum o an kesin dustu bebegim diye bitti dedim.bu kadar kanamaya orda olamaz dedim.ve kalkip hazirlanip doktora gittik hemen.doktor ne guclu bir kizmis bu annesi orda duruyor korkma dedi.sımsıkı tutunmus merak etme dedi.mutluluktan agladim tabi.1 hafta ayaklarimi uzatip dinlendim.oyle olmaliymis.siz farkinda olmasanizda yorulmussunuzdir mutlaka.birsey olmaz korkmayin kaderinde varsa ne olursa olsun gelir.suan 14 yasinda oldu benim minnak buyudu yani inanciniz varsa dua edin ve kendinizi hamileligin tadını cikarmaya birakin.endiselerle guzel gunleri kacirmayin.

ben kanamayı görene kadar öyle değildim bir kayıp yaşamama rağmen.ben 18.haftamda bebeğimi hissetmeye başlamıştım hissedince rahatlarsın canım

çok şükür canım.peki neden olmuş kanama

odasından arabasına anne yanına battaniye cibinlik uyku seti emzik biberon her şeyi hazır canım.yeter ki gelsin...bebeğim kıpır kıpır çok şükür 18.haftadan beri hissediyorum bugün doktor iyi bir şey söylediğinde rahatlayacağım inş

çok şükür canım.peki neden olmuş kanama
Yorulmusum bir gun once.farketmemisim.sadece evde biraz bakim yapmistim epilasyon filan ertesi gun düğünü vardi arkadasimizin.birde 3 ayi geçtiğim icin sacimi organik boya ile filan boyamistim.yormus beni ogun demek anlamamisim.

Yorulmusum bir gun once.farketmemisim.sadece evde biraz bakim yapmistim epilasyon filan ertesi gun düğünü vardi arkadasimizin.birde 3 ayi geçtiğim icin sacimi organik boya ile filan boyamistim.yormus beni ogun demek anlamamisim.
anladım canım olabilir çünkü benim de iş çıkışında oldu.

Benim de oğluma hamileyken kanamam olmuştu hem de sular seller gibi(ilişki esnasında) 3-4 gün sürdü bitti. Şimdi o göbekteki bebek dana gibi Biraz tevekküllü olmak lazım. Yani hoplayın zıplayın demiyorum ama kafanızı da uzaklaştırın biraz oradan. Hemen başka işe koyulun, kitap okuyun falan.

Klişe gelebilir ama en iyi yolu kafanizi başka şeylerle meşgul edin sürekli.Dusuncelerinize bu şekilde engel olmuş olursunuz ..Sürekli zihninizi meşgul edin.Bos kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…