- 2 Ağustos 2011
- 285
- 693
- 303
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de bir kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi tekrar hamileyim 12 hafta bitti, halen endişeliyim sürekli bebeğim iyi mi diye, özellikle virüsler beni çok korkutuyor. Ama kolaysa işte rahat olmamız gerekiyor ve sürekli dinlenmek. Allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin.1.gebeliğimde 7.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.Kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim her gün iğne ve iki günde bir corasprin alıyorum.Şimdi 21.haftadayım ve dün ilk defa leke şeklinde kanamam oldu.O kadar korktum ki ağlaya ağlaya acile gittik.Doktor bebeğin yerinin güzel olduğunu aşağıda olmadığını iyi olduğunu söyledi.Cinsel ilişki oldu mu ya da yoruldun mu ağır iş yaptın mı dedi hayır dedim.İşten geldim ve işte sadece oturuyorum laptopta yaptığım bir şey yok.Zaten haftaya izne ayrılıyorum 32.haftaya kadar.Şimdi sürekli lavaboya gidiyorum kan geldi mi diye..ya da ya bebeğime bir şey olduysa onu hissetmişken kaybedersem diye yüreğim ağzımda.2 gündür içime sıkıntı basıyor rüyalarımda da kötü şeyler görüyorum.Nasıl bu durumu düzeltirim?Ve bunu yaşayan var mı?Bir şey olur mu
sağ ol canım ben 51 kiloyla hamile kaldım şuan 55imMerak etme canım allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Iğne dozun da düşükmüş aslında..Bana da 06 iğne ve aspirin 100 kullan dedi. Ama işte kilom var benim 74üzme kendini leke şeklinde ise birşey olmaz dinlen bolca
hayır canım doktorumla bugün görüşeceğim.benim çok şükür kanamam devam etmedi.akşam 4 gibi doktora gideceğimDetaylı usg çektirdinmi canım bende plesanta previa cıktı ve her an kanamam oluyor kahverengi leke şeklinde wc hariç yerimden kalkmıyorum doktor her şeyi yasakladı bana ama içim içimi yiyor bisey oldu olacak diye
tamam canım unutmam bundan sonra bakalım belki de doktorum corasprini bırak diyecekLutfen aspirini düzenli kullan cnm. Benim 2 evladım var. Ellerinden öper. Ikisinde de kullandim. Aspirin senin ve bebegin icin cok önemli. Suan bebegin kan ile besleniyor eger duzenli kan akışın saglanmazsa bebegin gelişiminde sikinti yaşarsın. Sonra cok üzülürsün. 34. Haftadan sonra bırakıyorsun zaten. Birde yemek yedikten sonra bir 10 dakika sol tarafina doğru yatip dinlen. Bebeğin daha guzel beslenir
olabilir canım senin de boyun var kilolu değilsinZayıfsanız ondan da erken hissetmiş olabilirsiniz . Ben 170 boyum 73 kilom var . Doktorum yağ tabakasından geç hissedebilirsin demişti .
Cinsiyet işi tamamen kulaktan dolma :)
canım şimdi ben doktora gitcem 16.00 gibi.o görür dimi plesantanın rahim ağzında olmasını falan ultrasondanHayırlı olsun inş hayırlısı ile kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki 18. Haftadan itibaren hastanelerde yattım her wcye gittiğimde leke gördüm iki büyük kanama geçirdim hepsi plesantanın rahim ağzında olmasından kaynaklandı ve 35. Haftada yine Bi kanama ile sancı geldi ve acil sezaryenle alındı şuan haylazlıkta sınır yok
bu dünya da yiyecek ekmeği olana hiç birşey olmuyor
İyi düşünün iyi olsun herşey
yok canım o kadar değilim kriz geçirmiyorum.sadece kanamadan sonra 2 gündür aklım hep miniğimde ona bir şey olacak diye korkuyorumHer kontrol öncesi panik atak krizi geçirip o sedyeye yatıp doktor ultrasonu karnıma tutunca gözümü kapatıyorum tek sorduğum şey kalbi atıyor mu oluyor cevap evet olunca ekrana bakabiliyorum ahh ahhh geçmiyor bu korkular.Ben de oksapar 0.4 kullanıyorum 7 ay önce meleğimi kaybettiğim için aynıları olacak diye aklım çıkıyor doktorum psikolojik destek almam gerektiğini söyledi bence sen de düşün bunu
ben kanamayı görene kadar öyle değildim bir kayıp yaşamama rağmen.ben 18.haftamda bebeğimi hissetmeye başlamıştım hissedince rahatlarsın canım15 haftalik hamileyim. Surekli aklimda hep ya kalbi durmussa ya anlamazsam diye. Atamiyorum bu dusunceyi aklimdan. Herhamgi bi problemim yok kanama vs doktorda gayet normal diyor ama psikolojimi bozdum sanirim dusunmeden edemiyorum. Anlamanin da bir yolu yokmus sanirim. Surekli elim karnimda burda bi sertlik vardi gitti yok yukari kaydi hep bisey ariyorum kendimde. Nasil kurtulcam bu dusunceden bilmiyorum
çok şükür canım.peki neden olmuş kanamaMerhaba sizi rahatlatmak icin animi anlatayim.ilk hamileligimdi ve sabah altida tuvalete gitmek icin bir uyandim yatak gecelik oluk oluk kan icinde ustum yatagim ve esimi uyandirip bagira bagira agliyorum o an kesin dustu bebegim diye bitti dedim.bu kadar kanamaya orda olamaz dedim.ve kalkip hazirlanip doktora gittik hemen.doktor ne guclu bir kizmis bu annesi orda duruyor korkma dedi.sımsıkı tutunmus merak etme dedi.mutluluktan agladim tabi.1 hafta ayaklarimi uzatip dinlendim.oyle olmaliymis.siz farkinda olmasanizda yorulmussunuzdir mutlaka.birsey olmaz korkmayin kaderinde varsa ne olursa olsun gelir.suan 14 yasinda oldu benim minnak buyudu yani i anciniz varsa dua edin ve kendinizi hamileligin tadını cikarmaya birakin.endiselerle guzel gunleri kacirmayin.
odasından arabasına anne yanına battaniye cibinlik uyku seti emzik biberon her şeyi hazır canım.yeter ki gelsin...bebeğim kıpır kıpır çok şükür 18.haftadan beri hissediyorum bugün doktor iyi bir şey söylediğinde rahatlayacağım inşBak yalnız değilsin 2. 3. Gebeliğini yaşayanlar da bile bu durum olabiliyor. Ama inan kendimize ediyoruz sadece. Hep stress sıkıntı. Sen nasıl rahat hisedeceksen öyle gir Ultrasona. Mesela 10 güne bir. Veya kendine Kalb dinleme cihazı al istediğin zaman bebeğinin kalp atışını dinlersin. Seni rahatlatacak şeyler yap.. Yakında kıpır kıpır olacak bebeğin Allahın izniyle zaten onu hissetmen sana en büyük güveni, rahatlığı verecek..
Bebek eşyası bakmaya başla
Yorulmusum bir gun once.farketmemisim.sadece evde biraz bakim yapmistim epilasyon filan ertesi gun düğünü vardi arkadasimizin.birde 3 ayi geçtiğim icin sacimi organik boya ile filan boyamistim.yormus beni ogun demek anlamamisim.çok şükür canım.peki neden olmuş kanama
anladım canım olabilir çünkü benim de iş çıkışında oldu.Yorulmusum bir gun once.farketmemisim.sadece evde biraz bakim yapmistim epilasyon filan ertesi gun düğünü vardi arkadasimizin.birde 3 ayi geçtiğim icin sacimi organik boya ile filan boyamistim.yormus beni ogun demek anlamamisim.
Kuzum anlamadım valla kiloya göre mi veriliyor bu iğne. Pıhtı derecesine göre mi.neye gore veriyorlar hiç anlayamadimsağ ol canım ben 51 kiloyla hamile kaldım şuan 55im
Insallahben kanamayı görene kadar öyle değildim bir kayıp yaşamama rağmen.ben 18.haftamda bebeğimi hissetmeye başlamıştım hissedince rahatlarsın canım
Evet canım kiloya göre ama 100 kilo olup 04 kullanan da var rabbime emanet herkesin yavrusuprospektüsünü okursan canım yazıyordu orada kiloya göre veriliyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?