• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve sürekli bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum.Bunu nasıl yenebilirim?

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
1.gebeliğimde 7.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.Kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim her gün iğne ve iki günde bir corasprin alıyorum.Şimdi 21.haftadayım ve dün ilk defa leke şeklinde kanamam oldu.O kadar korktum ki ağlaya ağlaya acile gittik.Doktor bebeğin yerinin güzel olduğunu aşağıda olmadığını iyi olduğunu söyledi.Cinsel ilişki oldu mu ya da yoruldun mu ağır iş yaptın mı dedi hayır dedim.İşten geldim ve işte sadece oturuyorum laptopta yaptığım bir şey yok.Zaten haftaya izne ayrılıyorum 32.haftaya kadar.Şimdi sürekli lavaboya gidiyorum kan geldi mi diye..ya da ya bebeğime bir şey olduysa onu hissetmişken kaybedersem diye yüreğim ağzımda.2 gündür içime sıkıntı basıyor rüyalarımda da kötü şeyler görüyorum.Nasıl bu durumu düzeltirim?Ve bunu yaşayan var mı?Bir şey olur mu😞

1.gebeliğimde 7.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.Kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim her gün iğne ve iki günde bir corasprin alıyorum.Şimdi 21.haftadayım ve dün ilk defa leke şeklinde kanamam oldu.O kadar korktum ki ağlaya ağlaya acile gittik.Doktor bebeğin yerinin güzel olduğunu aşağıda olmadığını iyi olduğunu söyledi.Cinsel ilişki oldu mu ya da yoruldun mu ağır iş yaptın mı dedi hayır dedim.İşten geldim ve işte sadece oturuyorum laptopta yaptığım bir şey yok.Zaten haftaya izne ayrılıyorum 32.haftaya kadar.Şimdi sürekli lavaboya gidiyorum kan geldi mi diye..ya da ya bebeğime bir şey olduysa onu hissetmişken kaybedersem diye yüreğim ağzımda.2 gündür içime sıkıntı basıyor rüyalarımda da kötü şeyler görüyorum.Nasıl bu durumu düzeltirim?Ve bunu yaşayan var mı?Bir şey olur mu😞
Canım iğne dozun 04 mu. Acaba aspirin mi fazla geliyor

O korkuyu doğurmadan yenemiyorsun canim
.ben oncesinde sorunlu bi hamilelik gecirmedigim halde kizima hamileyken her tuvalete girdigimde kan gelmismi bisey olmuşmu diye bakardim surekli cesitli bahanelerle acil e gidio ultrasona girerdim kizimin kalbi atiyormu diye bakardim. Yani cok evhamliydim.. Allahin izniyle kucagina saglikla alirsin insallah :)

0.4 canım.Doktor 2 günde bir dedi ama unutuyorum genelde almıyorum bile aspirini
Merak etme canım allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Iğne dozun da düşükmüş aslında..Bana da 06 iğne ve aspirin 100 kullan dedi. Ama işte kilom var benim 74 :( üzme kendini leke şeklinde ise birşey olmaz dinlen bolca

Seni okadar iyi anlıyorum ki..
Öncelikle vesvese etmekten uzak dur. Allahın izniyle bebeğin seninle kalacak.
Ben sadece tüp bebekle hamile kalabiliyorum mesela 😔1.. 2.. Derken 3.denemem tutu ama kızımı 21.haftalik hamileyken kaybetim
4.denemem de Oğlum Pramture doğdu 28Haftalık. 900gr 37cm.. 90 gün kuvez 2 ameliyat.. Elhamdülillah bu günlerimize
5.tup bebekle tekrar hamileyim. İlk Defa bu haftalara geldim. Rabbim onu bana sağlıkla nasip etsin inşallah diye pozitif göründüğüm günden beri, diye dua ediyorum.
Herkesin imtihanı farklı. Allah beterinden saklasın.

benim de ilk gebeliğim. aynı şeyleri yaşıyorum. bazen o hareket ederken nefes almıyorum iyice hissedebilmek için. kontrollerde uzanıp bebeğimi görene kadar da vesvese bırakmıyor beni.

doğurana kadar da böyle hissedeceğim sanırım. herkes doğunca asıl zorlayacak seni diyor ama doğan kimse bebek kalmıyor allaha şükür. seni çok iyi anlıyorum ❤

Kızlar birşey danışmak istiyorum sizlere bebeklerin ilk hareketleri kaçıncı haftada hissediliyor acaba

Ah ah ben de böyleydim,ilk kalp atışını duymaya gideceğim sabah leke geldi hevesim kursağımda kalmıştı.Haftalarca sürdü o leke sonra bir akşam bildiğin kan boşaldı bir gün boyunca, hastanede yattım çok şükür sağlıkliydi oğlum.10 gün ara vermeden devamlı usg ye girerdim yaşıyor mu diye.Boyle böyle hamileligimi anlayamadım ama şimdi o kadar özlüyorum ki o günleri..bir hamile duysam görsem hiç hamile olmamisim gibi çok özeniyorum.Ama şöyle bir şey var ben hareketleri hissettikten sonra daha rahat oldum yaşadığını bilebiliyordum.Tadini çıkar bugünlerinin sağlıcakla ve vakitlice gelsin inşallah bebeğin

Çok iyi anlarım hem de o kadar iyi anlarım ki. Sürekli çamaşır kontrol etmeyi, eve doppler alıp sabah akşam kalp atışını dinlemeyi, bununla yetinmeyip hergün doktora gitmeyi bana sor. Hele birgün laboratuvar sonucu yanlış yazılmıştı ve ben kimseye haber vermeden hastane çantamı hazırlayıp gitmiştim. Yüreğim ağzımda doktoru bekledim ve iyi dedikten sonra ağlayarak eşime haber vermiştim öldü zannedip hastaneye geldim yaşıyormuş diye. Çok şükür kucağıma aldım o korkular ancak o zaman geçti.

Aynı durumdayız bulantım kesilse kafayı yiyorum panik atak yaşıyorum resmen ben de iğne kullanıyorum (oksapar) benim de bir kayıbım var sağlıkçı olmama rağmen tüm bildiklerimi unuttum resmen salak gibiyim kafamda sürekli Kuruyorum rüyalarıma giriyo doktor her gün çağırsa gidecem o kadar yani ben öyle olunca dua ediyorum yasin suresi okuyorum içim rahatlıyo sanki sana da tavsiye ederim sanki duaya dökülünce endişem kalmıyor ❤️

Ben sadece tüp bebekle hamile kalabiliyorum mesela 😔1.. 2.. Derken 3.denemem tutu ama kızımı 21.haftalik hamileyken kaybetim
4.denemem de Oğlum Pramture doğdu 28Haftalık. 900gr 37cm.. 90 gün kuvez 2 ameliyat.. Elhamdülillah bu günlerimize
5.tup bebekle tekrar hamileyim. İlk Defa bu haftalara geldim. Rabbim onu bana sağlıkla nasip etsin inşallah diye pozitif göründüğüm günden beri, diye dua ediyorum.
Maşallahh allah size bağışlasın prematüre doğan bebeğiniz yaşıyor mu ??

O korkuyu doğurmadan yenemiyorsun canim
.ben oncesinde sorunlu bi hamilelik gecirmedigim halde kizima hamileyken her tuvalete girdigimde kan gelmismi bisey olmuşmu diye bakardim surekli cesitli bahanelerle acil e gidio ultrasona girerdim kizimin kalbi atiyormu diye bakardim. Yani cok evhamliydim.. Allahin izniyle kucagina saglikla alirsin insallah :)
Benden kan gelmeden önce böyle değildim.Ama şuan kanın neden geldiği belli değil ve int hiç güzel şeyler söylemiyor.Keşke benimki de öyle bir şey olmadığı halde evham olsaydı.Pıhtılaşmam da var😞

İçim daha da karardı of çok korkuyorum gerçekten

Back