- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi sevgipapatya
-
Ha kizmi yazmis boyle bencede bunda ne var mesaj bile degil paylasim"Beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok acık buldu "
Bu mesajın nesi aldatma Allah aşkına? Biz burada neler düşünüyoruz, kendimizce ne mesajlar hayal ediyoruz.Şaka gibi.
bu mu yanimesajda şu yazıyordu. eşim bir fotosunu beğenmiş "oda beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok açık buldu" idi. bu belliki öncesi olan bir sohbetin devamı idi. ha bu arad çalışıyorum sürekli nete giremiyorum. Sacma saçma yorumlar yapılmış.
evet bu.bu mu yani
ilk aşkımdı o benim. affedersem olmaz daha diye affettim. ama ama ...şubatta mesaj yakalıyorsun nisan da hamile kalıyorsun kendine neden bunu yaptın?
bebeğim doğmadı daha. hiç bir muayeneyi kacırmaz. herşeyi ayarladı bile nerde doğum yapacağımı. bebek arabası ıvırı zıvırı.Sen bosansan bebegine babalik yapmayacagina nerden vardin? Eger babalik yapmak isterse arada bebegini alir gezdirir sever o yuzden bu bosanmamak icin bir bahane olamaz..
Ayrica sana kocalik yapmayan adamin bebegine babalik yapacagini hic sanmiyorum
Esinin arkadasimiydi ki acaba yani kiz arkadasiysa oyle yazmis olabilir eger sevdigi birisi olsaydi boyle yazmazdi benim fikrimcemesajda şu yazıyordu. eşim bir fotosunu beğenmiş "oda beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok açık buldu" idi. bu belliki öncesi olan bir sohbetin devamı idi. ha bu arad çalışıyorum sürekli nete giremiyorum. Sacma saçma yorumlar yapılmış.
teşekkür ederim yaklaşımından dolayı. yarına kadar kafamı toparlayıp ciddi bir konuşma yapacağım.Esinin arkadasimiydi ki acaba yani kiz arkadasiysa oyle yazmis olabilir eger sevdigi birisi olsaydi boyle yazmazdi benim fikrimce
ay samire sen bile kiskanmadin konu sahibi nasil kiskandi aldatmaya bagladi soklardayimHa kizmi yazmis boyle bencede bunda ne var mesaj bile degil paylasim
Yorumlari sonra okudum ilk yazdigimi bosverin. Siz nasil aldattigina emin oldunuz orayi anlamadim birinin resmini begenmis sadece?bebeğim doğmadı daha. hiç bir muayeneyi kacırmaz. herşeyi ayarladı bile nerde doğum yapacağımı. bebek arabası ıvırı zıvırı.
sabahtan beri neler düşünmüştük oysaMesajda mesajmis vallasoka girdim kaldim
tamam doğruyu sölüyosun bunu kabul etmemen de çok doğal ama insan bununla yüzleştiği anda ne yapacağını bilmiyo hele çocuğu varsa senin çocuğun varmı bilmiyorum ama inan bunu kararını çok zor veriyosun ve ben şuna kızıyorum kadın derdini anlatmış siz kadını çok sert tepkiyle karşılıyosunuz napsın şimdi kadın mı suçluhayır bekar değil evliyim.
kimseye sonsuz güvenmem ben ne yaşayacağımızın garantisi yok.
benim kocam asla yapmaz demem diyemem..
elbet benim de başıma gelebilir lakin ben bahanelerin ardına sığınıyor olmam.
başka adamlar çok mu iyi zihniyetini kabullendiği sürece hem kendine olan hemde çevresine olan saygınlığını yitirecek ve mutsuz olacak.
aldatılmayı bir kez sineye çekmiş ve ikincisini yaşamış.
bunun devamı gelecektir.
yazılan mesajı okudun mu?tamam doğruyu sölüyosun bunu kabul etmemen de çok doğal ama insan bununla yüzleştiği anda ne yapacağını bilmiyo hele çocuğu varsa senin çocuğun varmı bilmiyorum ama inan bunu kararını çok zor veriyosun ve ben şuna kızıyorum kadın derdini anlatmış siz kadını çok sert tepkiyle karşılıyosunuz napsın şimdi kadın mı suçlu
Valla bende anlamadim hala anlamis degilim nerden anladi aldatildiginiay samire sen bile kiskanmadin konu sahibi nasil kiskandi aldatmaya bagladi soklardayim
evet okudum neyse kusura bakma kırdım senideyazılan mesajı okudun mu?
biz kendimizi boşa kurmuşuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?