• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve sanırım aldatılıyorum...

Sen bosansan bebegine babalik yapmayacagina nerden vardin? Eger babalik yapmak isterse arada bebegini alir gezdirir sever o yuzden bu bosanmamak icin bir bahane olamaz..

Ayrica sana kocalik yapmayan adamin bebegine babalik yapacagini hic sanmiyorum

Sen bosansan bebegine babalik yapmayacagina nerden vardin? Eger babalik yapmak isterse arada bebegini alir gezdirir sever o yuzden bu bosanmamak icin bir bahane olamaz..

Ayrica sana kocalik yapmayan adamin bebegine babalik yapacagini hic sanmiyorum
bebeğim doğmadı daha. hiç bir muayeneyi kacırmaz. herşeyi ayarladı bile nerde doğum yapacağımı. bebek arabası ıvırı zıvırı.

mesajda şu yazıyordu. eşim bir fotosunu beğenmiş "oda beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok açık buldu" idi. bu belliki öncesi olan bir sohbetin devamı idi. ha bu arad çalışıyorum sürekli nete giremiyorum. Sacma saçma yorumlar yapılmış. o_O
Esinin arkadasimiydi ki acaba yani kiz arkadasiysa oyle yazmis olabilir eger sevdigi birisi olsaydi boyle yazmazdi benim fikrimce

hayır bekar değil evliyim.
kimseye sonsuz güvenmem ben ne yaşayacağımızın garantisi yok.
benim kocam asla yapmaz demem diyemem..
elbet benim de başıma gelebilir lakin ben bahanelerin ardına sığınıyor olmam.
başka adamlar çok mu iyi zihniyetini kabullendiği sürece hem kendine olan hemde çevresine olan saygınlığını yitirecek ve mutsuz olacak.
aldatılmayı bir kez sineye çekmiş ve ikincisini yaşamış.
bunun devamı gelecektir.
tamam doğruyu sölüyosun bunu kabul etmemen de çok doğal ama insan bununla yüzleştiği anda ne yapacağını bilmiyo hele çocuğu varsa senin çocuğun varmı bilmiyorum ama inan bunu kararını çok zor veriyosun ve ben şuna kızıyorum kadın derdini anlatmış siz kadını çok sert tepkiyle karşılıyosunuz napsın şimdi kadın mı suçlu

S sevgipapatya kuzum, güzelim bak. Güvenini sarsacak ve bize yazmadığın farklı bir durum yoksa bu kuruntuların hep hamilelikten kaynaklı. Senin söylediğin mesajın aldatmayla uzaktan yakından alakası yok.

tamam doğruyu sölüyosun bunu kabul etmemen de çok doğal ama insan bununla yüzleştiği anda ne yapacağını bilmiyo hele çocuğu varsa senin çocuğun varmı bilmiyorum ama inan bunu kararını çok zor veriyosun ve ben şuna kızıyorum kadın derdini anlatmış siz kadını çok sert tepkiyle karşılıyosunuz napsın şimdi kadın mı suçlu
yazılan mesajı okudun mu?
biz kendimizi boşa kurmuşuz..

Back
X