- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- Konu Sahibi sevgipapatya
Konuşma desek konuşmayacak mısın ve gerçekten sen mesajını yakaladın ve o telefonu kafasında parçalamadığın gibi sormadın bile öyle mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 yıldır birlikteyiz diyorsun mesaj için eski alışkanlık diyorsun bence sen de fırsat vermişssin normal karşılıyorsun .... aldatılmayı sineye çekme potansiyeli gördüm o yüzden nasıl mtlu olacaksan öyle yap bebeğini de kendini de düşün ama eşine bu fırsatı verdikten sonra sanırım daha çok mesaj yakalayacaksınMerhaba; aranıza yeni katıldım. Kimseye anlatamadığım için sizlere yazıyorum. daha 1 yıl olmadı evleneni. 6 yıldır birlikteyiz kasım 2014 te evlendik. ama şubatta mesaj yakaladım. acıklama istedim. yeniydi evliliğim belki eski alışkanlıklarını zamanla terk edecek dedim. sonra nisanda hamile kaldım. ilgili adam sorunumuz yok. hep yanımda bütün kontrollerde falan. yememe içmeme uykuma ilacıma kadar ilgili temizlikte yardım eder falan. gecen gün yine bir mesaj yakaladım. direkt soğudum. ilgim yok artık. o da farkında ama daha konuşamadım. çok üzülüyorum , hergün ağlıyorum. bebeğim var daha doğmamış. ne yapacağımı da bilmiyorum.
Merhaba; aranıza yeni katıldım. Kimseye anlatamadığım için sizlere yazıyorum. daha 1 yıl olmadı evleneni. 6 yıldır birlikteyiz kasım 2014 te evlendik. ama şubatta mesaj yakaladım. acıklama istedim. yeniydi evliliğim belki eski alışkanlıklarını zamanla terk edecek dedim. sonra nisanda hamile kaldım. ilgili adam sorunumuz yok. hep yanımda bütün kontrollerde falan. yememe içmeme uykuma ilacıma kadar ilgili temizlikte yardım eder falan. gecen gün yine bir mesaj yakaladım. direkt soğudum. ilgim yok artık. o da farkında ama daha konuşamadım. çok üzülüyorum , hergün ağlıyorum. bebeğim var daha doğmamış. ne yapacağımı da bilmiyorum.
Merhaba; aranıza yeni katıldım. Kimseye anlatamadığım için sizlere yazıyorum. daha 1 yıl olmadı evleneni. 6 yıldır birlikteyiz kasım 2014 te evlendik. ama şubatta mesaj yakaladım. acıklama istedim. yeniydi evliliğim belki eski alışkanlıklarını zamanla terk edecek dedim. sonra nisanda hamile kaldım. ilgili adam sorunumuz yok. hep yanımda bütün kontrollerde falan. yememe içmeme uykuma ilacıma kadar ilgili temizlikte yardım eder falan. gecen gün yine bir mesaj yakaladım. direkt soğudum. ilgim yok artık. o da farkında ama daha konuşamadım. çok üzülüyorum , hergün ağlıyorum. bebeğim var daha doğmamış. ne yapacağımı da bilmiyorum.
izin günü, izin günümüz.Neden yarin
Bugun mu konusacanizin günü, izin günümüz.