hamileyim ve sanırım aldatılıyorum...

Konuşma desek konuşmayacak mısın ve gerçekten sen mesajını yakaladın ve o telefonu kafasında parçalamadığın gibi sormadın bile öyle mi?

iki seçenek var önünde ya kalırsın adamın aldatmalarını öğrenir öğrenir üzülürsün yada boşarsın bir anda kurtulursun bu adamdan seçim senin hangisi sana uyarsa ama şunuda unutma o adam o huyundan vazgeçmeyecek herşeye hazırlıklı ol derim :KK66:

Merhaba; aranıza yeni katıldım. Kimseye anlatamadığım için sizlere yazıyorum. daha 1 yıl olmadı evleneni. 6 yıldır birlikteyiz kasım 2014 te evlendik. ama şubatta mesaj yakaladım. acıklama istedim. yeniydi evliliğim belki eski alışkanlıklarını zamanla terk edecek dedim. sonra nisanda hamile kaldım. ilgili adam sorunumuz yok. hep yanımda bütün kontrollerde falan. yememe içmeme uykuma ilacıma kadar ilgili temizlikte yardım eder falan. gecen gün yine bir mesaj yakaladım. direkt soğudum. ilgim yok artık. o da farkında ama daha konuşamadım. çok üzülüyorum , hergün ağlıyorum. bebeğim var daha doğmamış. ne yapacağımı da bilmiyorum.
6 yıldır birlikteyiz diyorsun mesaj için eski alışkanlık diyorsun bence sen de fırsat vermişssin normal karşılıyorsun .... aldatılmayı sineye çekme potansiyeli gördüm o yüzden nasıl mtlu olacaksan öyle yap bebeğini de kendini de düşün ama eşine bu fırsatı verdikten sonra sanırım daha çok mesaj yakalayacaksın

yok karıştırmadım face şifreni istemedim olayları herkese göre değişiklik gösterir bana göre evlilikte herşey şeffaf olmalı face şifresi gerekirse bende olmalı yani bu size göre öyle olsa da bana göre hiç karıştırmadım vs olayı yok benim eşimde hep telefonu ortadadır sesi hep açıktır ama mesajı gelse ben bakarım şüphelendiğimden değil kendi telefonuma niye bakıyorsam onada öyle bakıyorum oda benimkisine baksın sıkıntı yok yani :KK66:

Heppp düz mantık evlenince geçer diyip ewleniyorsunuz.
baktınız geçmiyor hamile kalıyorsunuz geçer diye, cocuk doğuyor...
bu kez adamda düz mantık, cocukda dogdu bu kolay kolay boşayamaz beni cocuğumuzun hatırına diye düşünüp hepten gemiyi azığa alıyor ipin ucunu kaçırıyor.
Suçlusunuz hanım efendi sevgiliyken aldattığını fark ettiysen nie evlendin?
Evliyken fark ettiysen niye hamile kaldın?
Ya günah be bu cocuklara bende anneyim eşim işe gidiyor cocugum aksama kadar baba sayıklıyor.
Sen şimdi boşasan o cocuga günah degil mi?
Boşamasan sana günah değil mi sende bir ananın evladısın..

Merhaba; aranıza yeni katıldım. Kimseye anlatamadığım için sizlere yazıyorum. daha 1 yıl olmadı evleneni. 6 yıldır birlikteyiz kasım 2014 te evlendik. ama şubatta mesaj yakaladım. acıklama istedim. yeniydi evliliğim belki eski alışkanlıklarını zamanla terk edecek dedim. sonra nisanda hamile kaldım. ilgili adam sorunumuz yok. hep yanımda bütün kontrollerde falan. yememe içmeme uykuma ilacıma kadar ilgili temizlikte yardım eder falan. gecen gün yine bir mesaj yakaladım. direkt soğudum. ilgim yok artık. o da farkında ama daha konuşamadım. çok üzülüyorum , hergün ağlıyorum. bebeğim var daha doğmamış. ne yapacağımı da bilmiyorum.

Kesinlikle çok zor bir durum. Öncelikle eşinizle konuşmadan Bunu atlatmanız mümkün değil. Evet siz sustukça vicdanen daha çok rahatsız olacaktır. Fakat hamilelik çok hassas bir dönem. Sürekli benim eksiklerim nedir diye düşünüp neden diye sorgulamanız sizi daha çok sıkıntıya sokacaktır. Eşinizi karşınıza alıp her şeyi en ince Ayrıntısına kadar konuşmalısınız. Yaşadığınız duyguları onunla paylaşmalısınız. Vereceği cevaplarda anı tepkiler vermeden düşünerek konuşun ve eğer eşiniz tekrarının olmayacağını söylüyorsa kendisinden zaman isteyin hemen kabul etmış gibi görünmeyin bundan sonra olmayacağına inanmak için Çabasını takip edin.

boşanmaya karar verdim yaptığı acıklama tatmin edici değil. aklımda şüphe varken aynı ortamda bulunamam. sizlerden ricam artık konu ile ilgili birşey yazmayın. toparlanmaya çalışıyorum. ve anlayışınız için teşekkür ederim.

X