- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 36
- Konu Sahibi sevgipapatya
-
Konu sahibi kac yasinda cok merak ettimsabahtan beri neler düşünmüştük oysa
Ya yapmayin bu yuzu kocaniza vermeyin benim isterse 10 cocugum olsun aldattigi an biter benim icin bosanmak kolay degil ama oyle bir insanla ayni evde yasamak daha zor. Boyle esine yapistiriciyla bagli asla ayrilmam diyenleri kocasi neden aldatmasin? Kaybetme korkusu bile olmaz ki adamin.tamam doğruyu sölüyosun bunu kabul etmemen de çok doğal ama insan bununla yüzleştiği anda ne yapacağını bilmiyo hele çocuğu varsa senin çocuğun varmı bilmiyorum ama inan bunu kararını çok zor veriyosun ve ben şuna kızıyorum kadın derdini anlatmış siz kadını çok sert tepkiyle karşılıyosunuz napsın şimdi kadın mı suçlu
kırılmam ben.evet okudum neyse kusura bakma kırdım senide
yüz vermiyoruz hıh aynen bende böle diyodum vallahide olmuyor billahide olmuyor :) çocukla ne alaksı var diyodum belalı illet birine kapılınca işteYa yapmayin bu yuzu kocaniza vermeyin benim isterse 10 cocugum olsun aldattigi an biter benim icin bosanmak kolay degil ama oyle bir insanla ayni evde yasamak daha zor. Boyle esine yapistiriciyla bagli asla ayrilmam diyenleri kocasi neden aldatmasin? Kaybetme korkusu bile olmaz ki adamin.
Samire yapma şimdi. Sen ki sokakta eşinin önünde öylece duran bir kadını bile kıskandın da konu açtın.Ha kizmi yazmis boyle bencede bunda ne var mesaj bile degil paylasim
hormonlardan diye umuyorumKonu sahibi kac yasinda cok merak ettimcunku bundan 1.5 yil faln once 18 yasindaki kiz kardesim sevgilisyle neden o kizin resmini begendin diye tartisiyordu aklima o geldi cok ergenik bi durum degilmi allah askina dur bende esime kusucem sogucam ondan sabah komsumuzun kizinin fotosunu likelamis
Umarim basiniza gelmemistir cok zor bi durumdur yasamadim ama tahmin edebiliyorum. Olmuyor demeyin olur neden olmasin deyin kimse sizden daha onemli degil unutmayinyüz vermiyoruz hıh aynen bende böle diyodum vallahide olmuyor billahide olmuyor :)
Benimki farkli ben esim aldatti demedim ama ben bide hastayim kafadan siz beni boşverinSamire yapma şimdi. Sen ki sokakta eşinin önünde öylece duran bir kadını bile kıskandın da konu açtın.
Sana tam kızacak oluyorum kızamıyorum işte bu yüzdenBenimki farkli ben esim aldatti demedim ama ben bide hastayim kafadan siz beni boşverin
Bir turlu kizamiyorum sana :) ama bu konuda gercekten kendini astin nazar degmesinBenimki farkli ben esim aldatti demedim ama ben bide hastayim kafadan siz beni boşverin
bir büyüğüm derdi ki aklından hiç bir zaman acabayı çıkarma. belkide bunun esiri oldum. şu dönemde böyle şeyleri düşünem normal. ama daha fazla dayanamam önce konuşacağım aydınlığa kavuşsun. Bebeğime yazık olmasın.Umarim basiniza gelmemistir cok zor bi durumdur yasamadim ama tahmin edebiliyorum. Olmuyor demeyin olur neden olmasin deyin kimse sizden daha onemli degil unutmayin
Yok kiz ben ara bulmayi cok severim oyle kendim kiskancim diye konu sahibinede aldatiyor seni diyecek halim yokBir turlu kizamiyorum sana :) ama bu konuda gercekten kendini astin nazar degmesin
Hangi programdan yazis kizbir büyüğüm derdi ki aklından hiç bir zaman acabayı çıkarma. belkide bunun esiri oldum. şu dönemde böyle şeyleri düşünem normal. ama daha fazla dayanamam önce konuşacağım aydınlığa kavuşsun. Bebeğime yazık olmasın.
Hangi programdan yazis kiz
Hm no yu biliyor o zaman siz taniyormusunuz ya kizi
hayır tanımıyorum. arkadaşlarının çoğunu tanrım. bu hariç.Hm no yu biliyor o zaman siz taniyormusunuz ya kizi
Hangi programdan yazis kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?