hamileyim ve sanırım aldatılıyorum...

Mesajin icerigi neydi nasil kesin aldattigi kanisina vardin? Daha önceki mesajdaki kisiyle su anki kisi aynimi? Konusmalisin esinle

nerden anladın doğu kökenini?
hayır batı kökenli olup mastırlar yapmış ablalarıda görüyoruz burda o bakımdan sordum :KK66:

tabiki park, kullanıcı adı hivda o yüzden o şekilde düşündüm :KK66: kendine saygı duymayıp onu aldatan bir adamdan boşanması tabiki doğru olan. hem fikiriz yani :KK51:

İlerede boşanmayı düşünüyorsan delil biriktirmeyi unutma .
Hamilesin şimdi kendine dikkat et sadece , Allah yardımcın olsun .

doğu kökenliyim ama adın cıkacağına gözün çıksın mantığı ile yetiştirilmedim.
boşanmak kolay. ama 5 aylık hamileyim. bebeğim ilk zamanlarında babasını bilsin istiyorum.
he bu durumda biz ne desek kar etmeyecek zaten sen bu adamla devam edersin

bakarsın ikinci çocuğunuzu da yaparsınız oda bilsin istersin bu böyle sürüp gider

5-6 çocuklu aldatılan kadın olarak devam edersin hayatına.

Çocuk olunca eski alışkanlıkları biter dediyse demek
çocukla eve bağlayacak sanıyorlar adamları.
sürekli koz sürekli fırsat olarak görüyorlar.
boşanmayı göze alamıyorum yemiyor demek yerine,
ne yapacağımı bilmiyorum bebem var demek kolay geliyor..

doğu kökenliyim ama adın cıkacağına gözün çıksın mantığı ile yetiştirilmedim.
boşanmak kolay. ama 5 aylık hamileyim. bebeğim ilk zamanlarında babasını bilsin istiyorum.

ne mutlu size ozaman..
babası evladını düşünmemiş, siz neden bu iyiliği kocanıza yapacaksınız ki?

Birde şu yakalayınca eşine kesinlikle belli etmeyen,o da farkında soğudum belli etmiyorum diyen hatunlara hastayım.
Ben mesaj görücem de belli etmicem..
Bütün mahalle duyar sesimi be!adamın kafasını duvara sürtüp ateş cıkartırım o derece!:KK62:
Ben demekki tam bir mahalle karısıyım:KK53:
Nasıl belli etmemezli yapıyorsunuz!
Nasıl aynı yatağa girdiğin adama içini dökmeden duruyorsunuz .an la mı yorum..
Hele bi bana da anlatım cok cool geliyosunuz bana ya..
:KK57:

Bir arkadaşım var deli gibi sigara içer bendeniz yeşilaycıyım, şöyle zararlı böyle kötü diye ahkam kestiğim bir gün bana dedi ki, ben zararını bilerek içiyorum tek keyfim bu, ha şimdi ben bu adama daha ne diyim, bir insan yaptığı şeyi yanlış görüyorsa düzeltmeye çalışır, ına doğal geliyorsa neden düzeltsin ki, hele senin durumunda neden düzeltsin, şubatta aldatılıp nisanda hamile kalıyorsun eve bağlarım diye düşündün ama o hesap tutmıcak

kadın aldatıldığı halde susup kocasının yanında durunca, bu sefer adam ''bu aldatıncada girmiyo'' mantığına bürünüyor..

rica ediyorum sizden, artık çocuk yapmayın..

Birde şu yakalayınca eşine kesinlikle belli etmeyen,o da farkında soğudum belli etmiyorum diyen hatunlara hastayım.
Ben mesaj görücem de belli etmicem..
Bütün mahalle duyar sesimi be!adamın kafasını duvara sürtüp ateş cıkartırım o derece!:KK62:
Ben demekki tam bir mahalle karısıyım:KK53:
Nasıl belli etmemezli yapıyorsunuz!
Nasıl aynı yatağa girdiğin adama içini dökmeden duruyorsunuz .an la mı yorum..
Hele bi bana da anlatım cok cool geliyosunuz bana ya..
:KK57:
al bende de kadar.
sabırlarına hayranım.
aldatıldığımı bileceğim ve susacağım..
vallahi ağzımı kapatsalar elim kolum durmaz bi şekilde paralarım adamı.

X