- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- Konu Sahibi sevgipapatya
Mesaj içeriğini söylemezsen yardımcı olamayız arkadaşım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her zamanki kabullenen kadın bahaneleri deÇocuk olunca eski alışkanlıkları biter dediyse demek
nerden anladın doğu kökenini?
hayır batı kökenli olup mastırlar yapmış ablalarıda görüyoruz burda o bakımdan sordum
he bu durumda biz ne desek kar etmeyecek zaten sen bu adamla devam edersindoğu kökenliyim ama adın cıkacağına gözün çıksın mantığı ile yetiştirilmedim.
boşanmak kolay. ama 5 aylık hamileyim. bebeğim ilk zamanlarında babasını bilsin istiyorum.
çocukla eve bağlayacak sanıyorlar adamları.Çocuk olunca eski alışkanlıkları biter dediyse demek
doğu kökenliyim ama adın cıkacağına gözün çıksın mantığı ile yetiştirilmedim.
boşanmak kolay. ama 5 aylık hamileyim. bebeğim ilk zamanlarında babasını bilsin istiyorum.
konu sahibi mesaj içeriği düşünüyor yüksek ihtimalbu konuya yazacak hiç bir fikrim yok sanırım ne kadın boşanacak ne adam çapkınlıktan vazgeçecek
fake mi yanikonu sahibi mesaj içeriği düşünüyor yüksek ihtimal
al bende de kadar.Birde şu yakalayınca eşine kesinlikle belli etmeyen,o da farkında soğudum belli etmiyorum diyen hatunlara hastayım.
Ben mesaj görücem de belli etmicem..
Bütün mahalle duyar sesimi be!adamın kafasını duvara sürtüp ateş cıkartırım o derece!
Ben demekki tam bir mahalle karısıyım
Nasıl belli etmemezli yapıyorsunuz!
Nasıl aynı yatağa girdiğin adama içini dökmeden duruyorsunuz .an la mı yorum..
Hele bi bana da anlatım cok cool geliyosunuz bana ya..