hamileyim ve sanırım aldatılıyorum...

Boşan denince çocuğum babasını bilsin diyorsunuz ama çocuk olmadan önce yakalamışsınız mesaji. Mesaji yakalayınca çocuk yapalım babasını tanısın ondan sonra boşarım demediğinizi varsayarak,boşanmanın gündeminizde olmadığını anlıyorum. Bu sebeple size verebileceğim tek tavsiye,eşinizi karşinıza alip' Ne yaptığını uzun zamandır biliyorum,buna rağmen bu zamana kadar sustum,sende devam ettin beni aldatmaya ama bu saatten sonra en ufak bir yanlışında çocuk dinlemem seni bırakırım'deyip sağlam bir rest çekmeniz olur.

Birde şu yakalayınca eşine kesinlikle belli etmeyen,o da farkında soğudum belli etmiyorum diyen hatunlara hastayım.
Ben mesaj görücem de belli etmicem..
Bütün mahalle duyar sesimi be!adamın kafasını duvara sürtüp ateş cıkartırım o derece!:KK62:
Ben demekki tam bir mahalle karısıyım:KK53:
Nasıl belli etmemezli yapıyorsunuz!
Nasıl aynı yatağa girdiğin adama içini dökmeden duruyorsunuz .an la mı yorum..
Hele bi bana da anlatım cok cool geliyosunuz bana ya..
:KK57:
hahaha aynen valla mahalle duyardi herhalde sesimi :KK70: hic bisey olmamis gibi mumkun degil davranamam helal olsun ne diyim

6 yıl olmuş daha ne kadar eski alışkanlık olabilir.Tabikide konuşmalısın.Kim olduğunu mesajı gördüğünü söle hiç değilse.Ben de nişanlıyım böle birşey gelse başıma bende sorardım.

Amacım yargılamak değil, hiçkimsenin haddine de değil zaten ama anlamakta ciddi anlamda sıkıntı çektiğim bir nokta var. Belli ki eşiniz her zaman çapkın, gözü dışarda bir adamdı ve bunu biliyordunuz yine de evlendiniz. Üstüne aldatıldınız. Ve yine bile bile çocuk yaptınız. Hadi şimdi hamileliği öne sürüyorsunuz da evlenirken, evlendikten sonra mesajlarını yakaladığınızda kafanızdaki neydi?? Neden hep bir ileriye taşıdınız ilişkiyi??
Evlenince düzelir dediniz düzelmedi. Çocuk olunca düzelir düşüncesiyle çocuk yaptınız ama yine düzelmedi ve şimdi pişman oldunuz diye düşünüyorum.
Biz ne diyebiliriz ki siz bile bile kendinizi yakmışsınız. Herşeye rağmen, Allah bebeğinize güzel bir gelecek nasip etsin. Tek söylenilecek söz bu.

Millet 1 saattr mesajin icerigini sormus cvp yok..agzindan cimbizla laf aliniyo..yardm edilmesini istyosan bi zahmet actign konuyla ilgilen olurmu...adam evlenmeden oncede boyleymis..eski aliskanliklari dedgne gore..ve subatta msj goruyosun nisanda hamilesin..sennki bile bile lades ...boyle bi durumda nasi cocuk yapiyosunz anlamiyrm gercekten..

Evlenmeden önce yapıyorsa çünkü bekar alışkanlığı, görmezden gel.

Evlenince yapıyorsa henüz evliliğe alışmadı ondan olacak, görmezden gel.

Çocuğa hamileyken yapıyorsa kadın hamile diye ihtiyaçlarını başka yerde gideriyor, görmezden gel.
Çocuk doğunca yapıyorsa çocukla ilgilenmekten Koca unutuldu tabii hem çocuk babasız büyümesin, görmezden gel.
Çocuk ileride kendi hayatını kurup evden ayrılınca adam aldatıyorsa, bu yaştan sonra boşanılır mı, görmezden gel.
Iyiymiş valla :KK69:

Şubatta mesaj görsem nisanda boşanma kağıdını görürdü kocam, bebeği değil.
Çocuk yapmak bu kadar kolay olmamalı.

Merhaba; aranıza yeni katıldım. Kimseye anlatamadığım için sizlere yazıyorum. daha 1 yıl olmadı evleneni. 6 yıldır birlikteyiz kasım 2014 te evlendik. ama şubatta mesaj yakaladım. acıklama istedim. yeniydi evliliğim belki eski alışkanlıklarını zamanla terk edecek dedim. sonra nisanda hamile kaldım. ilgili adam sorunumuz yok. hep yanımda bütün kontrollerde falan. yememe içmeme uykuma ilacıma kadar ilgili temizlikte yardım eder falan. gecen gün yine bir mesaj yakaladım. direkt soğudum. ilgim yok artık. o da farkında ama daha konuşamadım. çok üzülüyorum , hergün ağlıyorum. bebeğim var daha doğmamış. ne yapacağımı da bilmiyorum.
Sorununuzu tam olarak anlamadım ben. Eşim çok iyi üzerime düşüyor aldatılmayı sineye çekip boşanmasam olur mu diyorsunuz yoksa adamdan soğudum boşanmak istiyorum ama bahaneye ihtiyacım var mı diyorsunuz?

Kampanya mı başlatsak. Okullarda yaz tatili 1 ay olsun. Ondada başarıyı etkileyen 15 günde bir sınav falan olsun. Bizde rahat edelim.

Fake mi değil mi bilmiyorum ama şu konularda az bilgi verme olayına sinir oluyorum.
Resmen cımbızla laf alıyoruz hatta alamıyoruz.
Ve bu tür konularda da sanki konu sahibi önerileri dinleyecekmiş gibi ne yapmalıyım diyor.
Ee kararı vermiş zaten, insan sinir oluyor yinede.
Konu açtıysan başında dur :KK67:

Allahim gina geldi bu konulardan. Hamileyim aldatiliyorum. Yeni evlendim aldatiliyorum. Napacan bosanacan bikere afedersin iki kere afedersin alisinca hep yapacak. 6 sene dile kolay nsl bisey anlamadin bende bunu anlamiyorum

• Beğen
Reactions: tse
aldatmak alışkanlık değil karakterdeki bir bozukluğun sonucudur ve iyileşince geçmez düzelmez.
boşanmayacaksanız kurcalamayın.
ayrıca doğusu batısı yok bu işin doğu kültürünün göbeğinde büyümüş bir kadınım ve aldatılmayı da affetmem.

X