- Konu Sahibi sevgipapatya
-
her zamanki kabullenen kadın bahaneleri de
bu durumda kendini bile bile yakan kadınlara değil de karnındaki masum bebeklere üzülüyor
sizin gibi 9 koca değiştirmeye alışmamışlardır da ondançocukla eve bağlayacak sanıyorlar adamları.
sürekli koz sürekli fırsat olarak görüyorlar.
boşanmayı göze alamıyorum yemiyor demek yerine,
ne yapacağımı bilmiyorum bebem var demek kolay geliyor..
Birde şu yakalayınca eşine kesinlikle belli etmeyen,o da farkında soğudum belli etmiyorum diyen hatunlara hastayım.
Ben mesaj görücem de belli etmicem..
Bütün mahalle duyar sesimi be!adamın kafasını duvara sürtüp ateş cıkartırım o derece!
Ben demekki tam bir mahalle karısıyım
Nasıl belli etmemezli yapıyorsunuz!
Nasıl aynı yatağa girdiğin adama içini dökmeden duruyorsunuz .an la mı yorum..
Hele bi bana da anlatım cok cool geliyosunuz bana ya..
[/QUOT tamam sizin dediğiniz doğruda her erkek sizin eşiniz gibi olmayabilir uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş bende bekarken sizin gibiydim ama evlenince biraz daha uysallaşıp mantıklı hareket etmeye çalışıyosunuz ve bekara karı boşamak kolay diyorum ekliyorummm
cocuğu eve bağlamak için yapmadım. çok ciddi bir konuşma gecti sonrasında yaptım. gördüğüm mesaj bi uygulamda idi ve bayanın birinin fotosunu beğenmişti. kadında beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok acık buldu demişti. yarın çok ciddi bir konuşma yapmayı planlıyorum. sonrası allah kerim.
Ne anlamadim canim fotonun altinda yazimi vardicocuğu eve bağlamak için yapmadım. çok ciddi bir konuşma gecti sonrasında yaptım. gördüğüm mesaj bi uygulamda idi ve bayanın birinin fotosunu beğenmişti. kadında beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok acık buldu demişti. yarın çok ciddi bir konuşma yapmayı planlıyorum. sonrası allah kerim.
dokuz koca değiştiğim kanısına nerden vardınız?sizin gibi 9 koca değiştirmeye alışmamışlardır da ondan
dokuz koca değiştiğim kanısına nerden vardınız?
hı ozaman bekarsınız bekara karı boşamak kolay diyelim yada allah başınıza böle zaval vermesin ne diyim verirse siz napcaksınız çok merak ediyorum yada geliyodur gelmediğinden nasıl bu kadar eminsiniz böle diyeyim yani sanki başka adamlar dört dörtlük açtılar kollarını bekliyolar ondan ayrılsa başkaları çokmu mutlu edecek bence en iyisinin köküne kibrit suyudokuz koca değiştiğim kanısına nerden vardınız?
aminallak kimsenin başına vermesin.
Biz hala mesajda ne yaziyordu anlamadikallak kimsenin başına vermesin.
"Beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok acık buldu "cocuğu eve bağlamak için yapmadım. çok ciddi bir konuşma gecti sonrasında yaptım. gördüğüm mesaj bi uygulamda idi ve bayanın birinin fotosunu beğenmişti. kadında beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok acık buldu demişti. yarın çok ciddi bir konuşma yapmayı planlıyorum. sonrası allah kerim.
mesajda şu yazıyordu. eşim bir fotosunu beğenmiş "oda beğendiğin fotomu bir kaç kişi çok açık buldu" idi. bu belliki öncesi olan bir sohbetin devamı idi. ha bu arad çalışıyorum sürekli nete giremiyorum. Sacma saçma yorumlar yapılmış.Biz hala mesajda ne yaziyordu anlamadik
hayır bekar değil evliyim.hı ozaman bekarsınız bekara karı boşamak kolay diyelim yada allah başınıza böle zaval vermesin ne diyim verirse siz napcaksınız çok merak ediyorum yada geliyodur gelmediğinden nasıl bu kadar eminsiniz böle diyeyim yani sanki başka adamlar dört dörtlük açtılar kollarını bekliyolar ondan ayrılsa başkaları çokmu mutlu edecek bence en iyisinin köküne kibrit suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?