- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.651
- 798
- Konu Sahibi sevgipapatya
-
hahaha aynen valla mahalle duyardi herhalde sesimiBirde şu yakalayınca eşine kesinlikle belli etmeyen,o da farkında soğudum belli etmiyorum diyen hatunlara hastayım.
Ben mesaj görücem de belli etmicem..
Bütün mahalle duyar sesimi be!adamın kafasını duvara sürtüp ateş cıkartırım o derece!
Ben demekki tam bir mahalle karısıyım
Nasıl belli etmemezli yapıyorsunuz!
Nasıl aynı yatağa girdiğin adama içini dökmeden duruyorsunuz .an la mı yorum..
Hele bi bana da anlatım cok cool geliyosunuz bana ya..
fake demek yasak be gülümfake mi yani
fake mi yani
Sorununuzu tam olarak anlamadım ben. Eşim çok iyi üzerime düşüyor aldatılmayı sineye çekip boşanmasam olur mu diyorsunuz yoksa adamdan soğudum boşanmak istiyorum ama bahaneye ihtiyacım var mı diyorsunuz?Merhaba; aranıza yeni katıldım. Kimseye anlatamadığım için sizlere yazıyorum. daha 1 yıl olmadı evleneni. 6 yıldır birlikteyiz kasım 2014 te evlendik. ama şubatta mesaj yakaladım. acıklama istedim. yeniydi evliliğim belki eski alışkanlıklarını zamanla terk edecek dedim. sonra nisanda hamile kaldım. ilgili adam sorunumuz yok. hep yanımda bütün kontrollerde falan. yememe içmeme uykuma ilacıma kadar ilgili temizlikte yardım eder falan. gecen gün yine bir mesaj yakaladım. direkt soğudum. ilgim yok artık. o da farkında ama daha konuşamadım. çok üzülüyorum , hergün ağlıyorum. bebeğim var daha doğmamış. ne yapacağımı da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?