Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazılsa kabul edecekmişsiniz gibi sormayın bari. Küfre düşmüşsünüz bunu bilmelisinizPeki bişey sorsam
Namazı nasıl kılıyorsunuz yani Kuranda kaç rekat kaç vakit yazıyor mu?
Bir seye yaklaşma demek yapma demekten daha sakindirici bir ifadedir. Yaklaşma demek aklina bile getirme. Zinaya götürecek yollardan bile uzak dur demektir
Yazılsa kabul edecekmişsiniz gibi sormayın bari. Küfre düşmüşsünüz bunu bilmelisiniz
pardon ama, ıslamda nasil imam nikahı olmuyor.biraz detaylı aciklarmisiniz?islamda imam nikahı yoktur.
Bu yorumunuzla sadece hadislere inanmamakla kalmiyor kuranın metnini de tahrif ediyorsunuz. Ayetin devamı çünkü o hayasizliktir ve çok kötü bir yoldur diye devam eder.hadisler dinin kaynağı değildir ve evet ben sadece ayetleri baz alırım zira o peygamberimizin hadisleri dediğiniz hadislerin çoğu uydurmadır hadis kitapları bile kendi içinde çelişirler çok yerde.
tek kaynak kuran demek özgürlüktür.
kuranda zina ile ilgili kesin hükümler yoktur. yaklaşmayın der sadece. o da kişiye kalmıştır.
Yaklaşma demek yapmayın aklınızdan bile geçirmeyin demektir. Allah aşkına ilahiyatı nerde okudunuz merak ediyorum. Kendi kendinizi çelişkiye düşürüyorsunuz şu an.eee yaklaşmayından sen ne anlıyorsun?
o hissiyatı içinden geçirme diyor allah git kadınla erkekle yollarını ayır demiyor.
kaldı ki bugün kadın erkeğin ayrı yaşamları olan toplumlarda daha fazla sapkınlık çıkıyor görüyoruz.
Yazılsa kabul edecekmişsiniz gibi sormayın bari. Küfre düşmüşsünüz bunu bilmelisiniz
Bu yorumunuzla sadece hadislere inanmamakla kalmiyor kuranın metnini de tahrif ediyorsunuz. Ayetin devamı çünkü o hayasizliktir ve çok kötü bir yoldur diye devam eder.
Buralar karıştı topluca gelin toplayin diyor kısaca .Kullanıcı adımı yazmışsınız anlayamadım ne demek istediğinizi ?
Yaklaşma demek yapmayın aklınızdan bile geçirmeyin demektir. Allah aşkına ilahiyatı nerde okudunuz merak ediyorum. Kendi kendinizi çelişkiye düşürüyorsunuz şu an.
Buraya yazacak kadar değil demekki. Buraya yazana kadar birisini arasında kurtarsinlar onu gerçekten rehinse. Hiç inanmadim o arkadaşa. Konu sahibinede Allah yanınızda olsun. Çok zor dönemler yasacak şimdiden kolay gelsin.Aynı senin gibi biri konu açtı bugün. Söylediğine göre evde rehin, bebeği aldıramamış. Köle hayatı sürüyor.ailesinin de haberi yok.
Buralar karıştı topluca gelin toplayin diyor kısaca .
pardon ama, ıslamda nasil imam nikahı olmuyor.biraz detaylı aciklarmisiniz?
Ya sabır! Bak şimdi babam,bana bak kızım bu ates yaklaşma diyor demi bende bahsedilmiş olan aklımı kullanıp yaklasmam normali budur değil mi yaklaşmadan kasket bu yani demi,yaklaşma,yakınına dahi gitme,ondan uzak dur sen ne anliyon yaklasmadan,ben yaklaşma diyorum ama sen nasıl istersen mı çıkarıyorsun bu ayetten anlamıyorum valla billa anlamıyorum yazamayacamda ne yaparsan yap of beeee yaklaşmayından sen ne anlıyorsun?
o hissiyatı içinden geçirme diyor allah git kadınla erkekle yollarını ayır demiyor.
kaldı ki bugün kadın erkeğin ayrı yaşamları olan toplumlarda daha fazla sapkınlık çıkıyor görüyoruz.