Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Daha 5 aylık evlilikte koşa koşa çocuk yapma sebebi de zaten kendini saglama almak ama unutuyor boşanan kadının da çocugu vardı

Çocuklu adamla evlenen kadınlar ikiye ayrılıyor
1. Sizin gibi "insan" kategorisine girenler
2. Konu sahibi gibi olanlar

Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
Yanlışın diğer bir yanlışla düzeldiğini gören duyan varsa beri gelsin.
İlk heveslerinizi anlarım da çocuğunuzun bir ablası olacak, nasıl iletişim kuracakları sizin atacağınız temellere bağlı.
Bu tutumlarınız yalnızca sorun getirir huzur değil, en başta kabul etmeyecektiniz istemiyorsanız.
Eşiniz bende soru işareti?

Çok haklısın çocuk sadece annenin değil ama bu kanı şuradan doğuyor; annenin sevgisini, sahiplenmesini, bakmasını hiç bir şey karşılamıyor. Bende anne babası boşanmış bir çocuğum, 6 yaşımdan 14 yaşıma kadar babamda kaldım, babam sakin, çok sevecen bir babaydı ama yaşayarak tecrübe ettim ki gerçekten anasız kuzu, kınasız kuzuymuş annenin yerini dolduracak biri asla yok. O yüzden büyük yanlışları olmasına rağmen eşimin eski eşini hep destekledim, çocukları incittiği zaman bile kaşlarımı çatmadım, çünkü biliyorum ki ne olursa olsun anneleri onları ayakta tutan. Şimdi büyüdü sıpalar 23 ve 18 yaşındalar, annelerinin hatalarının hırçınlığının farkındalar ama onun sevgisi ile büyüdüler bu çok başka anlam katıyor çocuğa, zorlandıkları zamanlar tabi oldu, sorunlar sıkıntılar gördük ama bugün güzel çocuklar oldular. Çocuk annenindir dedikleri bu olay sanırım, başka bir bağ, güçlü bir duygu

sen anneliği çok yanlış anlamışsın.

arkadaşların cevaplarını okumadım ama çocuğu madem sorun edecektiniz neden çocuklu biriyle evlendiniz? Yavruyu en başta yanınıza alıp abla gibi davranıp sahiplenseydiniz oda sizin kızınıza ablalık yapardı?

Sakin bir dille babası söylesin babannedeyken sizin iletişim nasıl bilmiyorum ama siz hiç karışmayın,

Çok düşünülmesi gereken bir konu çocuklu biriyle evlenmek keşke farkına varabilseler kendilerine de çocuklara da dünya zehir oluyor

Kalbi iyi olsa konu başlığını eşimin kızına nasıl SÖYLEYECEĞİZ olarak açardı. Kızı ne YAPACAĞIZ demiş. Yani çöpe atın isterseniz?
Üsluba ben de ayar oldum kesinlikle anne hakkında dedikleri doğru degil. Kalbinin kötülüğü yansımış. Çözüm arayan biri nasıl yapabiliriz nasıl yaklasmaliyiz der. Kızı, kızı, kızına, sürekli çocuğu otekilestirerek konuşmuş. Bunun kocası da aynı işte.

Anne bakmıyor babanneye bırakıyorsa,baba nerde bu konuda?

Ka

Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyor
bir mesajınızda şuan almıyoruz biraz zaman geçince demiştiniz
e birde devamlı alamam diyorsunuz
adamı alırız kızını da diyip kandırdınız mı yoksa?

sizene kendi annesinden.. sonuçta bu adamla tanıştığınızda adamın yanındaydı değil mi çocuk
ne kadar annesinde kalacak dedilerse de 28 yaşında bir kadın çocuğun size yerleşme ihtimalini öngörmesi gerekiyorsu
ya oyaladınız kandırdınız alırız ederiz ya da direk kötü kalplisiniz

konu sahıbının vazgeçeceğini düşünmüyorum. öyle dese bile parçalayarak alacak güç var kendisinde. benim izlenimim öyle yazdıklarına bakılırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…