- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Daha 5 aylık evlilikte koşa koşa çocuk yapma sebebi de zaten kendini saglama almak ama unutuyor boşanan kadının da çocugu vardıvalla bu tip adamlar zaten genelde hevesi geçene kadar oluyor.sonrasında aynı şeyleri kendi ve çocuğuda yaşayacak büyük ihtimalle.boşanmaya bile sebeb olmuş olabilir konu sahibi eski eşten ve o masum kız çocuğundan nefret ediyor çünkü.
Çocuklu adamla evlenen kadınlar ikiye ayrılıyorÇocuklu biriyle evlenmek bu sorumluluğa ortak olmayı kabul ediyorum demektir, evlendiğiniz insanın çocuğunu yok sayamazsınız, aile hayatının dışına itemezsiniz. Bende eşimin çocuklarına annelik yapmadım, bana anne demelerine bile izin vermedim çünkü anneleri sağ ve başlarında, evlendiğimizde biri 12 diğeri 8 yaşlarındaydı, ben sizin her koşulda yanınızdayım anne demeye kendinizi zorlamayın, annenizi de incitmeyin şeklinde davrandım. Eşimi sevdim onun evlatlarını da sevdim, emek verdim bunu hayatımı harcamak olarak düşünmedim, benim vazifem değil diye hiç düşünmedim, çünkü onların varlığını bilerek evlendim, bu sorumluluğa ortak oldum. Babalarının babalık vazifesini devam ettirebilmesi için benim bu sorumluluğu kabul etmem gerekir çünkü ortak bir hayat yaşıyoruz. Maddi manevi imkanları paylaşıyoruz bunlar evlenmeden önce tartılması gereken şeyler, bir taraf hata yapıyorsa o hatayı devam ettirmek doğru değil. Baba seçimini yanlış yapmış bence ama bu seçimde bu şartları gören bir kişi daha var, bu da ona sorumluluk getirir
Çocuklu adamla evlenen kadınlar ikiye ayrılıyorÇocuklu biriyle evlenmek bu sorumluluğa ortak olmayı kabul ediyorum demektir, evlendiğiniz insanın çocuğunu yok sayamazsınız, aile hayatının dışına itemezsiniz. Bende eşimin çocuklarına annelik yapmadım, bana anne demelerine bile izin vermedim çünkü anneleri sağ ve başlarında, evlendiğimizde biri 12 diğeri 8 yaşlarındaydı, ben sizin her koşulda yanınızdayım anne demeye kendinizi zorlamayın, annenizi de incitmeyin şeklinde davrandım. Eşimi sevdim onun evlatlarını da sevdim, emek verdim bunu hayatımı harcamak olarak düşünmedim, benim vazifem değil diye hiç düşünmedim, çünkü onların varlığını bilerek evlendim, bu sorumluluğa ortak oldum. Babalarının babalık vazifesini devam ettirebilmesi için benim bu sorumluluğu kabul etmem gerekir çünkü ortak bir hayat yaşıyoruz. Maddi manevi imkanları paylaşıyoruz bunlar evlenmeden önce tartılması gereken şeyler, bir taraf hata yapıyorsa o hatayı devam ettirmek doğru değil. Baba seçimini yanlış yapmış bence ama bu seçimde bu şartları gören bir kişi daha var, bu da ona sorumluluk getirir
Yanlışın diğer bir yanlışla düzeldiğini gören duyan varsa beri gelsin.Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
Bizim toplumda hep çocuk annenin algısı var.
Babası evlensin, çocuk yapsın başka kadından ama eski karısı evde oturup çocuk baksın, oldu !
Gerçi ikisi de ana baba olsa o çocugu babaannesi bakmazdı.
Sen git başka kadınla evlen at çocugu anana !
Ne rezil, kepaze, utanmaz,arlanmaz insanlarımız var Ya RAB.
Analı babalı yetim olmuş kız resmen.
sen anneliği çok yanlış anlamışsın.Fakat kendinizde söylüyosunuz sizinki annesinde, siz bakmıyorsunuz bizimki öyle değil kadın ben bakayım istiyor kendisi gezsin istiyor kusura bakmayın ama bende bir kere dünyaya geliyorum ve ilk defa bu heyecanları yaşıyorum neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken, siz boşansanız evladınızı babannesine verirmisiniz ben vermem ama o kdın bakmamak için veriyo
Çocuklu adamla evlenen kadınlar ikiye ayrılıyor
1. Sizin gibi "insan" kategorisine girenler
2. Konu sahibi gibi olanlar
Sanane bundan, o annesiyse kocanda babasi. Tabiki babasinda kalmak isteyebilir.Ka
Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyor
Üsluba ben de ayar oldum kesinlikle anne hakkında dedikleri doğru degil. Kalbinin kötülüğü yansımış. Çözüm arayan biri nasıl yapabiliriz nasıl yaklasmaliyiz der. Kızı, kızı, kızına, sürekli çocuğu otekilestirerek konuşmuş. Bunun kocası da aynı işte.Kalbi iyi olsa konu başlığını eşimin kızına nasıl SÖYLEYECEĞİZ olarak açardı. Kızı ne YAPACAĞIZ demiş. Yani çöpe atın isterseniz?
Anne bakmıyor babanneye bırakıyorsa,baba nerde bu konuda?Fakat kendinizde söylüyosunuz sizinki annesinde, siz bakmıyorsunuz bizimki öyle değil kadın ben bakayım istiyor kendisi gezsin istiyor kusura bakmayın ama bende bir kere dünyaya geliyorum ve ilk defa bu heyecanları yaşıyorum neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken, siz boşansanız evladınızı babannesine verirmisiniz ben vermem ama o kdın bakmamak için veriyo
bir mesajınızda şuan almıyoruz biraz zaman geçince demiştinizKa
Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyor
konu sahıbının vazgeçeceğini düşünmüyorum. öyle dese bile parçalayarak alacak güç var kendisinde. benim izlenimim öyle yazdıklarına bakılırsa.Herkes kadına yüklenmiş .
Genç bir kadının ergenlik krizlerinde olan bir yabancıya annelik yapması zor . Yaparsa sevinirim taktir ederim . Yapamazsa anlarım .
Burda suçlu baba. Yeni bir hayat kurarken önceliği kızı olacaktı. Gencecik 20li yaşlardaki birini seçmek yerine kendisi gibi çocuğu olan bekar bir kadınla yaşına uygun evlenmeliydi . Ve şart koşmalıydı . Bak benim çocuğum bizimle beraber olacak ve ona güzel bir aile ortamı vereceğiz . Kadınında çocukları onlarla olacağı için sorun çıkmayacaktı .
Kim dünyaya getirdiyse sorumlu oldur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?