Çocuklu biriyle evlenmek bu sorumluluğa ortak olmayı kabul ediyorum demektir, evlendiğiniz insanın çocuğunu yok sayamazsınız, aile hayatının dışına itemezsiniz. Bende eşimin çocuklarına annelik yapmadım, bana anne demelerine bile izin vermedim çünkü anneleri sağ ve başlarında, evlendiğimizde biri 12 diğeri 8 yaşlarındaydı, ben sizin her koşulda yanınızdayım anne demeye kendinizi zorlamayın, annenizi de incitmeyin şeklinde davrandım. Eşimi sevdim onun evlatlarını da sevdim, emek verdim bunu hayatımı harcamak olarak düşünmedim, benim vazifem değil diye hiç düşünmedim, çünkü onların varlığını bilerek evlendim, bu sorumluluğa ortak oldum. Babalarının babalık vazifesini devam ettirebilmesi için benim bu sorumluluğu kabul etmem gerekir çünkü ortak bir hayat yaşıyoruz. Maddi manevi imkanları paylaşıyoruz bunlar evlenmeden önce tartılması gereken şeyler, bir taraf hata yapıyorsa o hatayı devam ettirmek doğru değil. Baba seçimini yanlış yapmış bence ama bu seçimde bu şartları gören bir kişi daha var, bu da ona sorumluluk getirir